2024 Nisan ayında transfer olacaklar💙 çizelge oluşturalım 🥳 🥳🥳🥳 inşallah hep birlikte pozitif sonuç görelim 🙏🍀🌸

birçok uzman bunun yaşanabileceğini ve hatta kadınların regl olacağını sandığını söylüyor. genelde baktığım bloglarda pozitif sonuç almış kişiler

Ah kuzum yaşadıkların yaşadıklarımız hiç kolay değil rabbim en kısa zamanda evlat kokusunu sana yaşatsın rabbim hepimizin kucağını doldursun bizim bebeklerimize çok ihtiyacımız var bizimle olsunlar o kadar hassas olduk ki tüylerim hep diken diken en ufak bişeye ağlar olduk bu gözyaşlarımız sevinç göz yaşlarına dönüşücek rabbim kolaylıkla nasip eylesin

Evet kuzum seni çok iyi anlıyorum. Ben de yeni bir plan yaparsam o zaman kendimi iyi hissediyorum. Yoksa haberi ilk aldığımda bir iki hafta hep depresif oluyorum. Umarım gönlüne göre bir doktor bulursun kuzum. Benim doktorum da iyi ama gelenekselci bir doktor. Bence senin yeniliklere açık, farklı şeyler deneyecek birine ihtiyacın var. Kayseri de Gökalp öner ı duydum. Baya yenilikçi bi adam. Şehirdışından gidenler oluyor. Bir arkadaşım da gidiyordu memnun. Bi bak istersen.
Perşembe günü canım benimde
Arkalı önlü alırız inşallah kuzum güzel haberimizi
Ayy insallah canım bakalım pazartesiyi bekliyorum hayır 3.gün tek embriyoydu iki gün daha bekle istersen benim de cesaretım yoktu bırden eşimin gazına gelıp yaptım
Oh oh iyiki gaza gelmişsin. Çok net ben burdayım annecim diyor. Canımmmmm bu sabah testimiz var mı?
Hiiç korkma. Senin yerinde başkası olsa bebek belirtisi diye yorumlar kuzum. İlaçlardan herşey olabiliyor. Gönlünü ferah tut kuzum. Şuan yaşadıklarımız aslında belirti değil, sanırım galiba

Canım ben işini alıp eve gel hadi, dualarım seninle

Acıbadem kayserı hastanesı, prof dr mustafa taş. Instagramdan da hocanın sayfasına bakalırsınız. Belki size yakındır içinize siner

Ayy evet sabahta yaptım hahah psikopata bağladım ıyıce erken gebelık yapsam daha bet çıkardı belkı de

Eklentiler

• IMG_0450.jpeg
    147,8 KB · Görüntüleme: 87
Evet ya normalde de duygusal bir ınsanım zaten sevinçten ağlayalım ınsallah herkes poztıfı görsün sağlıklı artışlar olsun kalp atışlarını duyalım sağlıkla kucağımıza alalım çokça aminnn

Merhaba ben de ayni hastanedeyim doktorunuz kim acaba?

ben 8 inde oldum. aşırı gaz sancısı var ve kasıklarda ağrı oluyor ve baş dönmesi oldu 3. gün ama bunların hepsi kullandığımız ilaçlardan kaynaklı
Benim bugün 4. Gün ilk 3 gün aşırı karın ağrısı bel ağrısı oldu hatta ilk gün leke geldi ve dediğin gibi efsane gaz var bugün azaldı benim karnımın ağrıdı gazım bel ağrımda az anlamadım bişey acaba diyorum yarın test yapsam mı ?

Maşallah rabbim size nasıl güzel bir teslimiyet vermiş evlatta nasip kısmet işidir siz sabredenlerden olmuşsun hayran kaldım rabbim oldu düyerek şükrünüzle taçlandırsın inşAllah tez zamanda

Maşallah rabbim size nasıl güzel bir teslimiyet vermiş evlatta nasip kısmet işidir siz sabredenlerden olmuşsun hayran kaldım rabbim oldu düyerek şükrünüzle taçlandırsın inşAllah tez zamanda
Veren de o alan da o dünyanın en ıyı doktoruna gitsekte nasıpte yoksa yine olmaz hayırlısını dileyelim ıcımızı ferah tutalım ben ınanıyorum nasibim de var yol uzun yorucu sabretmek gerek sadece Rabbim sabredenlerle beraber hicbirimiz umutsuz olmayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…