2024 Nisan ayında transfer olacaklar💙 çizelge oluşturalım 🥳 🥳🥳🥳 inşallah hep birlikte pozitif sonuç görelim 🙏🍀🌸

İyiyim sen nasılsınbugün normal test yaptım o da silik çıktı bugün 8.günüm 3.gün embriyosu silik olması normal herhalde pazartesi kan verıcem bakalım
Maşallah kuzum kesin var bir şeyler ❤ sağlıkla artsın. Pembiş pembiş annesine merhaba diyor bebişin ❤ çift embriyo muydu? Benim de 3. Gün embriyosu. Bugün 6. Günümdü ama benim cesaretim yok yapmaya. Senin maşallah kuzum çok güzel çıkmış

Aret Kamar da tedavi gördüm. Tavsiye ederim. Kişiye özel tedavi uyguluyor. Hem başarılı, hem de hastalarına yaklaşımı çok güzel

Kızlar merhaba nasılsınız?
Bayram dolayısıyla mesajları okuyamadım. Pozitif haberleri gelmeye başladı mı? Durumlar nasıl?
Canım biz iyiyiz. Ben daha sonıç almadım. Çarşamba test günüm ama seni merak ediyordum. Bir daha ne zaman başlayacaksın sürece?

Yarın sabah transferim var kızlar dua edin çok heyecanlıyım gerçekten çok farklı duygular 5.gun embriyom 3tane donduruldu 35yas üstü olmadığım için tek embriyo transferi olacak sabah 9:30da yarım saat öncesinde 1bucuk litre su için dediler duamı ederek uyuyacağım Allah var gam yok.

Oldu kabul et ve öyle gitinşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsın.

Bütün güzel dualarınız kabul olsun, bebeğiniz size sımsıkı tutunsun inşallah.

Canım biz iyiyiz. Ben daha sonıç almadım. Çarşamba test günüm ama seni merak ediyordum. Bir daha ne zaman başlayacaksın sürece?
Şimdilik çok yorgun ve depresif hissediyorum arkadaşım. Biraz kendimi toparlayayım bir taraftan da doktor araştırayım istiyorum.
Yaş 40 oldu 3 başarısız deneme derken iyice olumsuz düşünmeye başladım. Beni tekrar heyecanlandıracak alanında uzman bir doktor bulmaya ihtiyacım var. Tavsiyelere açığım. Türkiye’nin her yerine uçakla gideceğim gerekirse

Brüksel tüp bebek merkezi Cem Çelik yurtdışından bile çok fazla hastası var başarılı biri

Ayy insallah canım bakalım pazartesiyi bekliyorum hayır 3.gün tek embriyoydu iki gün daha bekle istersen benim de cesaretım yoktu bırden eşimin gazına gelıp yaptım

Kızlar selamm pozitif alanları tebrik ediyorum inşallah kanda çok güzel artışlar görürsünüzz negatif alanlar ben şöyle düşünüyorum Allahım geciktiriyorsa güzelleştiriyordur inşallah sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız Bende durum bugün transferin 7.günü bugüne kadar ara ara giren bel ağrısı vardı. Bu sabah karın ağrısıyla uyandım ve korktum regle daha 5 gün var normalde 5 gün önceden ağrı başlamaz bende. Ama yine de çok korktum birazcık da ağladım ya tutmadıysa diye Karın ağrısı normal mi ki acaba

Merhaba! Oncelıkle uzulmeyın kısacası yaşadıklarımdan bahsedıyım tüp bebek doktorum Ankara’da normalde sehır dışında yaşıyorum kendi evımde geçen sene 28 haftalık rahım ağzı kısalması sebebiyle sezeryanla erken doğum yaptım aşırı kanamam vardı ölümden döndüm bebekler üç gün yaşadı kaybettık sonra hayatımın en kötü zamanlarıydı benim için bitmişti her şey başlarda dedım kı böyle olacağına hic tutmasaymıs çünkü eşyalarına varana kadar almıştık oda takımı vs daha sonra hepsını kaldırdım kımseye vermeye kıyamadım annem sakladı daha sonra daha sonra tüp bebek doktoruma geldim o da benimle ağladı üzüldü daha sonra testler vs yaptık amh degerım 2.34den 0.43 e düşmüştü buna aylarca üzüldüm ağladım sonra doktorumla konuştuk tedaviye başladık vıtmaınler verdi 7 8 ay kullndım prp yaptı bana olumlu sonuç aldık yaşım 33 bu arada bende bu sırada bursada kendi evimde sürekli Ankara’ya gıdıp geldim iki kere toplama yaptık vs uzatmıyım daha fazla suanda tekrar transfer oldum pazartesi kan verıcem sonra tüm yasaıklarımı düşününce dedim kı Allah beni sevıyor beni sınıyor sabrımı denıyor sabretmezsem nasıl güzel sonuçlar alacağım kı kolay olmadı bunu kendime anlatmam ama kendımı ıyılestırdım sağolsun aılem esım maddı manevi yanımdaydı Allah bana bu duyguyu yasattsıysa devamı gelecek elbet bir dua var onu okuyorum ne zaman aklıma gelse
Rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisîn."

Anlamı:
“...Rabbim! Beni tek başıma bırakma. Sen varislerin en hayırlısısın.” yani gidebileceğim yere kadar gıdecegım ben ınanıyorum kı sabrımın sonu selamet olacak umut her zaman var kaybetmeyelım olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…