• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Nisan ayında transfer olacaklar💙 çizelge oluşturalım 🥳 🥳🥳🥳 inşallah hep birlikte pozitif sonuç görelim 🙏🍀🌸

IMG_6507.jpeg

Kızlar 6 transfer olmuştum dün test yapmıştım çıkmadı diye testi kenara koymuştum şimdi bakıyorum bi benmi görüyorum çizgiyi Allahım inşAllah tutunur Rabbim isteyen her kese nasip eder🥹
Canım gölge var gibi. Benim de transferin 5 günü bundan biraz daha koyu çıkmıştı gölge şeklinde 6 ve 7 gün daha da net şekilde ama başlangıç buna benzerdi
Bu 5 gün. ikinci fotoda 7 gün

Eklentiler

• IMG_1524.jpeg
    IMG_1524.jpeg
    172,5 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_1534.jpeg
    IMG_1534.jpeg
    138,7 KB · Görüntüleme: 52
Canım gölge var gibi. Benim de transferin 5 günü bundan biraz daha koyu çıkmıştı gölge şeklinde 6 ve 7 gün daha da net şekilde ama başlangıç buna benzerdi
Bu 5 gün. ikinci fotoda 7 gün
Yaa inşAllah benimde bebişim tutunuyo transfer olduğumuz günü sayıyomuyuz

Tebrık ederimmmmmm😍😍😍 benımde transfer 10. Gün 277 çıktı🥹🤲🏻 erken verdim normalde 12. Gün ver demişti doktor. 12. Gün gidip vereceğim tekrardan
Oyy maşallah ben de tebrik ederim 🥰 Benim de 12. Gün test günüm ama 2 günlük artışı görmek için bugün de yapmam istedim.Güzel artışlar görürüz inşallah😊

Hayirli olsun inşAllah darısı bizlere belirtiniz varmiydi test yapmışmıydınız
Çok güzel canım sağlıkla artsın🧿🧿 Hayırlı uğurlu olsun. Senin ilk denemendi değil mi bu? Belirtin oldu mu kuzum?
Çok teşekkür ederim💞
Evet kuzum ilk tüp bebek denemem.
Belirti olarak ara ara giren bel ve kasık ağrıları diyebilirim.Gün içinde yokluyor, giriyor çıkıyor ama öyle aşırı uzun süre devam etmiyor.

Kızlar 6 transfer olmuştum dün test yapmıştım çıkmadı diye testi kenara koymuştum şimdi bakıyorum bi benmi görüyorum çizgiyi Allahım inşAllah tutunur Rabbim isteyen her kese nasip eder🥹
Canım bu dünkü testin mi? yeni mi yaptın?

Back