• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Nisan ayında transfer olacaklar💙 çizelge oluşturalım 🥳 🥳🥳🥳 inşallah hep birlikte pozitif sonuç görelim 🙏🍀🌸

Merhaba herkese, aylardır forum okuyanlardanım sonunda dayanamayıp geldim:). 4 Nisan 5. Gün tek embriyo transferi oldum. 6. Gün idrar testim negatif bugün 7. Günüm kan testini bekliyorum. İlk günüm dışında ağrı sancı gb hiçbir belirtim olmadı . Kan testini cuma günü yaptırmayı düşünüyorum inşallah güzel şeyler yazmak kısmet olur buraya. İlk kez deniyoruz umarım son olur

Herşey Allahtan yükselmez deyip ümitsizliğe kapılmayın, diğer forumlarda 19 ile öğrenip kese görenleri okudum. Hatta 15. Güne kadar negatif olup sonra ikiz gebelik olduğunu öğrenen bile okudum.. rabbimin mucizesine inanıyorum değerlerimiz inşallah yükselecek 🤲🏾
Tekrar kan verince haber verir misin
2 gün önce 19,24 bugün ise 28,05 kötü mü gidiyor ?😢

Merhaba herkese, aylardır forum okuyanlardanım sonunda dayanamayıp geldim:). 4 Nisan 5. Gün tek embriyo transferi oldum. 6. Gün idrar testim negatif bugün 7. Günüm kan testini bekliyorum. İlk günüm dışında ağrı sancı gb hiçbir belirtim olmadı . Kan testini cuma günü yaptırmayı düşünüyorum inşallah güzel şeyler yazmak kısmet olur buraya. İlk kez deniyoruz umarım son olur
Hoşgeldin canım ❤ inşallah Hayırlı sonuçlarını alırız 🌈

5. Gün embriyosu 1 transfer 8 Nisan bugün 4. Günüm belirtilerim yok hissetmeyen oldumu ilkez deniyoruz
Hiç takılmayın belirtiye, hele de ilk günlerdeki belirtiler bence tamamen kullandığımız ilaçlardan.Sonra sonra belirtliler çıkar diye düşünüyorum ki onlar da gene kişiden kişiye değişiyor.Güzel sonuçlar alırsınız inşallah🌸

Kızlar size birşey sormak istiyorum. Benim reglim geciktiği için doktorum 10 günlük duphaston yazdı sabah akşam. Bu cumartesi ilacımon sonuydu yanlız dün gece leke geldi bugun ise tam olarak regli kanaması geldi, hemşireye mesaj attım ama ara kanama bu diyor ısrarla ama bildiğiniz regli bu. Bu kadar takmamın sebebi 2. Gün e2 hormonunuza baktırıcaksınız demişlerdi kafam çok karışık yaşayan oldumu acaba bu durumu

Hanımlar hepinize iyi bayramlar bende şuraya ilişeyim. Beklemedeyim 7 günümdeyim. Pztesi kan testi vereceğim hakkımızda hayırlısı

Back