Kusura bakma da hepimiz aynı süreçten geçiyoruz hepimiz negatifi defalarca kez gördük. Burası herkesin ortak alanı , kimseyle bu şekilde konusamazsınız lütfen haddinizi bilin cocuk azarlamıyosunuz. Empatiyse eğer , birinin sevincine ortak olmak onun geçtiği yolda çiçekle karşılaşmasını anlamak da empatidir. Üslubunuza dikkat etmenizi öneriyorum burası sizin şahsi alanınız değil ve burada toplanmanın amacı herseyi paylaşmak .Kızlar lütfen 3. Gün 5. Gün test yapıp pozitifi görüp buraya atmayın.sevincinizi lütfen etrafınızdakilerle paylaşın gidin kocanızla annenizle falan paylaşın.buradaki insanları da olumsuz etkilediğinizin lütfen farkında olun. İnsanlar merak edip 4. Gün 5. Gün test yaptırıp negatif çıkınca demoralize oluyorlar olacağı varsa da olmuyor stresle. 3. Gün test yapıp pozitif gördüm diye burda paylaşıp insanları strese sokan var ya süphanallah!!
Burası neden var ozaman üzüntümüzü sevincimizi paylaşmak için benim gebelik olmadı diye diğer arkadaşlarımın gebelik olması beni sevindirir bende dua isterim arkadaşımlardan sevincini paylaşmasına kızmam bilgi alışverişi yapıyoruz siz paylaşmayın yada bu sayfada olmayın çok hassas iseniz üzülmezsiniz ozaman ama size göre kimse davranmaz kusurabakmayınKızlar lütfen 3. Gün 5. Gün test yapıp pozitifi görüp buraya atmayın.sevincinizi lütfen etrafınızdakilerle paylaşın gidin kocanızla annenizle falan paylaşın.buradaki insanları da olumsuz etkilediğinizin lütfen farkında olun. İnsanlar merak edip 4. Gün 5. Gün test yaptırıp negatif çıkınca demoralize oluyorlar olacağı varsa da olmuyor stresle. 3. Gün test yapıp pozitif gördüm diye burda paylaşıp insanları strese sokan var ya süphanallah!!
Olaki Benim dr um 5. Günü yap dedi testi sizene bundan ? Üslupsuz ve hadsizlik yaparak milleti azarlar gibi bu şekilde yazamazsınız. Ayrıca burda kimse birbirini tanımadan destek olmaya çalışıyor herkes çoğu düşüncesini etrafındakilerle paylaşabilseydi bu platform olmazdı.Kızlar lütfen 3. Gün 5. Gün test yapıp pozitifi görüp buraya atmayın.sevincinizi lütfen etrafınızdakilerle paylaşın gidin kocanızla annenizle falan paylaşın.buradaki insanları da olumsuz etkilediğinizin lütfen farkında olun. İnsanlar merak edip 4. Gün 5. Gün test yaptırıp negatif çıkınca demoralize oluyorlar olacağı varsa da olmuyor stresle. 3. Gün test yapıp pozitif gördüm diye burda paylaşıp insanları strese sokan var ya süphanallah!!
Çok teşekkür ederimCanım eşin ve sen imza veriyorsun transfere girmeden önce. Belki o imzayı önceden almış olsalardı istemeyebilirlerdi. Önceden konuşmak lazım bunları. Mesea yurtdışından gelenlerin eşleri imzaları önden veriyor, sonrasındaki transferde bulunmayabiliyorlar.
Senin doktorun 5. Gün yap demez demedi de yalan söylediğin burdan belli. Bari doktorlara sallamaOlaki Benim dr um 5. Günü yap dedi testi sizene bundan ? Üslupsuz ve hadsizlik yaparak milleti azarlar gibi bu şekilde yazamazsınız. Ayrıca burda kimse birbirini tanımadan destek olmaya çalışıyor herkes çoğu düşüncesini etrafındakilerle paylaşabilseydi bu platform olmazdı.
pozitif olanlarda diğer arkadaşlara umut oluyor art niyet barındırmadan samimiyetle seviniyoruz negatifte de aynı şekilde üzülüp dua ediyoruz. Bu şekilde yorum yapma hakkına sahip değilsiniz kusura bakmayın.
Hanım efendi kimse kimseye zorla 5. Gün 6. Gün test yaptırtmıyor. Doktoru hangi gün test yapması gerektiğini herkese söylüyor. Hepimiz belirli yaşlarda yetişkin insanlarız. 3. Gün 5. Gün çift çizgi görmemesi, ya da testi yapması burdaki insanaların vebali değil. Ayrıca düşüncenizi bir konu açıp başlık açıp oluşturabılırsınız. İnsanların birbirine destek olduğu, fikir alışverişinde bulunduğu bu konuya girip burdaki bu insanlara böyle konuşma lüksünüz yok..Gerçekler bazılarının çok zoruna gitmiş. Kusura bakmayın yarası olan gocunur demekki siz de hatanızın farkındasınız burda üzülen insanları göriiüp de duyarsız kalamam kusura bakmayın. Sizin vicdanınız rahatsa bir kişi bile sizin yüzünüzden belki gebe olduğu halde benim neden 3. Gün 5. Gün pozitif çıkmadı diye üzlüyorsa vebali sizin paylaşın ama siz de biliyorsunuz ki doğru bi hareket değil ister kabul edin ister etmeyin!!! Bu gerçek.
Gerçekler bazılarının çok zoruna gitmiş. Kusura bakmayın yarası olan gocunur demekki siz de hatanızın farkındasınız burda üzülen insanları göriiüp de duyarsız kalamam kusura bakmayın. Sizin vicdanınız rahatsa bir kişi bile sizin yüzünüzden belki gebe olduğu halde benim neden 3. Gün 5. Gün pozitif çıkmadı diye üzlüyorsa vebali sizin paylaşın ama siz de biliyorsunuz ki doğru bi hareket değil ister kabul edin ister etmeyin!!! Bu gerçek.SO
Sorun anlaşıldı sizinki tamamen platformun amacından bağımsız olarak şahsınızla ilgi , anlama kabiliyetiniz gelişmemiş ki söylenenlerden zerre anlam cıkaramamışssınız. Size bundan sonrasında cevap vermeyeceğim çunkü bu kapasitede biriyle iletişim kurmak kendime haksızlık. Siz kimsiniz ki allahın işine karışıp vebal alındığını iddia ediyorsunuz ve siz kimsiniz ki buradaki insanların vicdanını sorguluyorsunuz ne hadle ??Gerçekler bazılarının çok zoruna gitmiş. Kusura bakmayın yarası olan gocunur demekki siz de hatanızın farkındasınız burda üzülen insanları göriiüp de duyarsız kalamam kusura bakmayın. Sizin vicdanınız rahatsa bir kişi bile sizin yüzünüzden belki gebe olduğu halde benim neden 3. Gün 5. Gün pozitif çıkmadı diye üzlüyorsa vebali sizin paylaşın ama siz de biliyorsunuz ki doğru bi hareket değil ister kabul edin ister etmeyin!!! Bu gerçek.
Dedi demiyorum olaki dedi diyorum varsayım üzerine yazıyorum ancak algı sorunu var sanırım.kimse kimseyi azarlayarak yazamaz burda,üslubunuza dikkat edin.Senin doktorun 5. Gün yap demez demedi de yalan söylediğin burdan belli. Bari doktorlara sallama
Hakaret eden sensin anlama kabiliyeti gelişmemiş diyen sen adalet sistemi bekleyen sen öyle mi. Benim yazıklarımda tek bir hakaret bulamazsın fikir özgürlüğü diye bişey var istediğim düşünceyi söylerim.Sana kötü bi haberim var avukatım ve sana bu sözünden dolayı dava açacağım bu 1 , ikinici insanların karşılarındaki insanları düşünmeden saçma sapan günlerde test yapıp burda diğerlerini olumsuz etlilemesi Allahın değil kulun iradesi bunu da nasıl yorumladın hangi kafayla bu 2.. güle güleSorun anlaşıldı sizinki tamamen platformun amacından bağımsız olarak şahsınızla ilgi , anlama kabiliyetiniz gelişmemiş ki söylenenlerden zerre anlam cıkaramamışssınız. Size bundan sonrasında cevap vermeyeceğim çunkü bu kapasitede biriyle iletişim kurmak kendime haksızlık. Siz kimsiniz ki allahın işine karışıp vebal alındığını iddia ediyorsunuz ve siz kimsiniz ki buradaki insanların vicdanını sorguluyorsunuz ne hadle ??
Allah gönlünüze göre versin dediğim zaman zaten gerekli adalet sistemi devreye girer ve sizin bu saldırılarınız daha yıllarca sürer. Kendinizi düzeltin başkalarını değil
Zorumuza giden bişey yok hanımefendi ben ilk gebeliğimi öğrendim paylaştım sonra kalbi durdu bebeğimi kaybettim yine arkadaşlarımla paylaşttım çoğumuz ailesiyle bile paylaşamıyor tüp bebek sürecini bütün derdini burda paylaşıyor destek oluyoruz herkesin süreci farklı ilerliyor hepimiz zor hassas süreçten geçiyoruz kimse vebal alıcakta durumda değil siz şuan bizim sinirlerimizi bozuyorsunuz lütfen çıkın bence bu sayfadan rahatsız olan bir tek siz varsınız bence kendi sürecinizi kendiniz ailenizle yaşayınGerçekler bazılarının çok zoruna gitmiş. Kusura bakmayın yarası olan gocunur demekki siz de hatanızın farkındasınız burda üzülen insanları göriiüp de duyarsız kalamam kusura bakmayın. Sizin vicdanınız rahatsa bir kişi bile sizin yüzünüzden belki gebe olduğu halde benim neden 3. Gün 5. Gün pozitif çıkmadı diye üzlüyorsa vebali sizin paylaşın ama siz de biliyorsunuz ki doğru bi hareket değil ister kabul edin ister etmeyin!!! Bu gerçek.
Şey peki "gerçekten kanda" biraz erken görürsek paylaşabiliyor muyuz? Bi de doktorların önerdiği gün olursa evde yaptığımız testi de paylaşabiliyoruz değil mi? Cevap verirseniz hemen notlarımı alıyorum.Misal gerçekten kanda gördüğünüzde paylaşın. Doktorların önerdiği günlerde test yaptığınızda paylaşın.
Daha çok erkennnben de bugün yaptım 5. Günümdü negatifi gördüm deminden beri ağlıyorumerkenden kalktım bi umut test yaptım. Çıksa çıkardı diyorum. Onca zahmet maddi manevi emek sonucu koca bi sıfır.. üstelik geride embriyom da kalmadı.. inancım da
Arkadaş duygu yoğunluğu çok fazla olan insanlar var onlar kendileriyle kıyaslayıp strese girebiliriler açısından söylüyor ama burdaki herkesin belli yaşta akıllı insanlar olduğunu düşünüyorum hepimizi tedaviside rahatsızlığıda birbirinden farklı ilerliyor kiminde hamileyse bile 12.günde belli olurken kiminde erken oluyor hepimizin hikayesi farklı bizde bu bilinçle okuyup takip edip aktarıyoruz bence herkes çok hassas birbirimize daha nazik ve üsluplu olmamız gereken zamandayız hanımlar rabbim hakkımızda hayırlısını versinŞey peki "gerçekten kanda" biraz erken görürsek paylaşabiliyor muyuz? Bi de doktorların önerdiği gün olursa evde yaptığımız testi de paylaşabiliyoruz değil mi? Cevap verirseniz hemen notlarımı alıyorum.
Pıskolojinizi anlıyorum ama o zaman siz buraya gırmeyın aılenızle kocanızla zaman geçirin böylelikcede stres olmayın. Bunu ilk denemesını negatıf alan bir kişi olarak söylüyorum bu grup amacı zaten bu.!Kızlar lütfen 3. Gün 5. Gün test yapıp pozitifi görüp buraya atmayın.sevincinizi lütfen etrafınızdakilerle paylaşın gidin kocanızla annenizle falan paylaşın.buradaki insanları da olumsuz etkilediğinizin lütfen farkında olun. İnsanlar merak edip 4. Gün 5. Gün test yaptırıp negatif çıkınca demoralize oluyorlar olacağı varsa da olmuyor stresle. 3. Gün test yapıp pozitif gördüm diye burda paylaşıp insanları strese sokan var ya süphanallah!!
Belırtılerın varmıydı hayırlı olsun bu arada darısı bıze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?