Benim de bugün 5.günüm evet kuzumm çok erken yapmışsınKızlar benim 5 gün olmuştu şimdi erken gebelik testi yaptım çıkmadı. Çok mu erken davrandım. Bi akıl verin
ben de bugün yaptım 5. Günümdü negatifi gördüm deminden beri ağlıyorumKızlar benim 5 gün olmuştu şimdi erken gebelik testi yaptım çıkmadı. Çok mu erken davrandım. Bi akıl verin
Eşinizin imzası gerekiyor. Benim de eşim için kesin gelmeli dediler. Gittik transfer için ikimizde ayrı imza attıkEvet evet annemle gidicem, ama eşimden imza falan isterler mi diye düşündüm
Hafif şekilde çizgi var. Bugün kaçıncı gününüzKızlaar cok erken biliyorum ama dün de yapmıştım hiç bir şey cıkmamıştı bugün pembe gölgeyi görüyorum, öyleki inanamayıp testi parçaladım. Hergün yapmayı düşünoyurum olmamasına da psikolojik olarak hazırlıklıyım
Bugün4. Gündeyim 5. Gün embriyosu transfer edilmiştiHafif şekilde çizgi var. Bugün kaçıncı gününüz
5. Gün çıksa çıkardı düşüncesi için gerçekten çok erken ve kendini üzmen için şu an için hiç bir sebep yok.Evet bir umutla erkenden kalkıp çizgiyi göremeyince insan çok üzülüyor o kadar iyi bildiğim bir duygu ki.Ama 5. Günde çıkmazsa hiç üzülmem çıkarsa mutlu olurum düşüncesiyle test yapmanız lazım anca.Teselli etmek için de söylemiyorum bu arada gerçekten henüz çok erken buna eminim.ben de bugün yaptım 5. Günümdü negatifi gördüm deminden beri ağlıyorumerkenden kalktım bi umut test yaptım. Çıksa çıkardı diyorum. Onca zahmet maddi manevi emek sonucu koca bi sıfır.. üstelik geride embriyom da kalmadı.. inancım da
Ben varım, opu ve transfer ücreti 70 bin.Bir de ilk muayene ücreti var 3 bin 750 gibi bişeydi sanırım.Onun haricinde her kontrolde kan veriliyor neredeyse onlar da 640 tl tutuyor.Merkeze ödenen ücretler bu şekilde.İlaçlar,iğneler kişiye göre değişiyor tabi.Aret kamara giden var mı. Ban bahçeci güvenç karlıkayada oldum tedavimi. İlaçlar iğneler tüm masraflar 150 bini buldu. Aret kamarda yaptıranlar ne kadara mal oldu. Bu transferim negatif oldu. Aret kamar düşünüyorum
Canım merhaba benimde siyah geldi bir kaç gün nasıl kötü hissettim kendimi sonrasında kırmızıya döndü korkma yani normal bişeymiş ilaçlarına başlamalısın doktoruna güvenKızlar bu ay transfer olacaktım.
Reglim 4 gün gecikti, Dr a gittim, yumurtan 3 gün önce çatlamış, regline daha var dedi.
Şehir dışından gittiğim için ilaçları aldım, reglimin 3. Günü bulunduğum yerdeki doktora ultrason fotoğrafı alıp, Dr a gönderip onay verince ilaçlara başlayacaktım
Ama muane olduğum günden bu yana siyah lekelenmem oluyor. Bu neden olur acaba ?
Dr yumurta yeni çatlamış demişti, yanilamaz değil mi ? Bu regl mıdır, ilaçlara başlamalı mıyım anlamadım.
Canım eşin ve sen imza veriyorsun transfere girmeden önce. Belki o imzayı önceden almış olsalardı istemeyebilirlerdi. Önceden konuşmak lazım bunları. Mesea yurtdışından gelenlerin eşleri imzaları önden veriyor, sonrasındaki transferde bulunmayabiliyorlar.Merhabalar size bir şey sormak istiyorum ben antalyada oturuyorum ams tedaviyi ankarada görüyorum. Şuan dinlenmedeyim, transferde eşimizide istiyorlar mı yanımızda bilgisi olan var ?
Var canım var. İnşallah koyulaşırKızlaar cok erken biliyorum ama dün de yapmıştım hiç bir şey cıkmamıştı bugün pembe gölgeyi görüyorum, öyleki inanamayıp testi parçaladım. Hergün yapmayı düşünoyurum olmamasına da psikolojik olarak hazırlıklıyım
Canım geç yerleşmiş olabilir. İki günde bir kanda yükselmeyi beklemekten başka çaren yok malesef. Kimyasal da olmuş olabilir. İki gün sonra vereceğin testte kesinleşir6.gün embriyosu bugün 12.günüm ve kan değerim 19,24 çıktı yükselme şansı var mı ya da yoksa neden değer bu şekilde bilgisi olan yazabilir mi çok üzgünüm
Daha çok erkennn zarar verme bebeğineben de bugün yaptım 5. Günümdü negatifi gördüm deminden beri ağlıyorumerkenden kalktım bi umut test yaptım. Çıksa çıkardı diyorum. Onca zahmet maddi manevi emek sonucu koca bi sıfır.. üstelik geride embriyom da kalmadı.. inancım da
Sende benim gibi dayanamayip erken yapanlardan sin bende 5.gun yaptım ve negatif oldu üzülme test gününü bekle inşallah pozitif olurben de bugün yaptım 5. Günümdü negatifi gördüm deminden beri ağlıyorumerkenden kalktım bi umut test yaptım. Çıksa çıkardı diyorum. Onca zahmet maddi manevi emek sonucu koca bi sıfır.. üstelik geride embriyom da kalmadı.. inancım da
Kaçıncı gün gördüğümüzde paylaşalım?Kızlar lütfen 3. Gün 5. Gün test yapıp pozitifi görüp buraya atmayın.sevincinizi lütfen etrafınızdakilerle paylaşın gidin kocanızla annenizle falan paylaşın.buradaki insanları da olumsuz etkilediğinizin lütfen farkında olun. İnsanlar merak edip 4. Gün 5. Gün test yaptırıp negatif çıkınca demoralize oluyorlar olacağı varsa da olmuyor stresle. 3. Gün test yapıp pozitif gördüm diye burda paylaşıp insanları strese sokan var ya süphanallah!!
Misal gerçekten kanda gördüğünüzde paylaşın. Doktorların önerdiği günlerde test yaptığınızda paylaşın.Kaçıncı gün gördüğümüzde paylaşalım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?