Benim üçüncü günüm canım ama daha önceki tüp bebek denememde de bu dediklerin olmadı. İlaçlardan kaynaklı olabiliyor diye okumuştum. Gebelik belirtisi ile karıştırılıyor hatta. İnşallah gebeliktendir tabiMerhaba arkadaşlar benim transferimin bugün 4. günü regl olacakmışım gibi kasıklarımda devamlı ağrı var. Dünde vardı ama bugün daha fazla sizlerde de bu belirtiler oluyor mu? ilacın ve iğnelerin yan etkisidir diye düşünüyorum.
Tebrikler sağlıkla ilersinKızlar 1 nisan 5. Gün dondurulmuş tek embrıyo transferı oldum. Bugün 7. Günüm sabah erken gebelık testı proeoctor yaptım3. Tüp bebek denemem. 3 yıldır ilk defa bır testte çizgi gördüm.
Eki Görüntüle 3412981
Benimki de izin vermiyor teste ben dayanamıyorumMeryem bacım seninde eşin benim gibi bende test yapalım diyorum dayanamıyorum oda bekle diyo
Bütün erkekler aynı demekBenimki de izin vermiyor teste ben dayanamıyorum
Yaa çok teşekkür ederim canım beniimOyy uyyyy bu msjını şimdi gördüm mmmmcanım nasıl sevindim ❤ bir nisan transferleri pozitifi görmeye başladı maşallah size ya. Sağlıkla artsın canım. Çok çok sevindimmm
Ya valla niye bu kadar sabırlı bunlarBütün erkekler aynı demek
Kuzum vallahi belirti aramak yersiz, dediğin gibi bu kadar hormonlardan,ilaçlardan, iğnelerden sonra belirtiye de umut bağlanmıyor zaten.Adet öncesi belirtileri de nasıl kişiden kişiye değişir bu da öyle bence.Benim hayatımda göğüs hassasiyetim hiç olmadı mesela adet öncesinde ama olan çok fazla kişi var.Bu da aynı bunun gibi bence.Belirti de belirtisizlik de tamamen kişiye has.Dimi yaa. Benim bugün üçüncü günüm hiçbirşey hissetmiyorum ama moral de bozmak istemiyorum. Çoğu doktor o belirtilerin ilaç etkisi olduğunu, sadece hCG ile öğrenebileceğini söylüyor. Ben de saf saf birazcık belirti arıyorum ama işte olmasa da olur, takılmamak lazım. Sonu mutlu olsun inşallah.
Kuzum vallahi belirti aramak yersiz, dediğin gibi bu kadar hormonlardan,ilaçlardan, iğnelerden sonra belirtiye de umut bağlanmıyor zaten.Adet öncesi belirtileri de nasıl kişiden kişiye değişir bu da öyle bence.Benim hayatımda göğüs hassasiyetim hiç olmadı mesela adet öncesinde ama olan çok fazla kişi var.Bu da aynı bunun gibi bence.Belirti de belirtisizlik de tamamen kişiye has.
Haklısınız bir sürü ilaç iğne kullanıyoruz. İllaki yan etkileri olacaktır. Teşekkür ederim :)Benim üçüncü günüm canım ama daha önceki tüp bebek denememde de bu dediklerin olmadı. İlaçlardan kaynaklı olabiliyor diye okumuştum. Gebelik belirtisi ile karıştırılıyor hatta. İnşallah gebeliktendir tabi❤ ama daha belirtti yaşamak için erken.
Merhaba siz nerede tedavi görmüştünüz? Benim 2 gündür kasıklarımda ve karnımda kramp şeklinde ağrılar var. İnsan korkuyor ama bir sürü ilaç iğne kullanıyoruz. Onların illa ki yan etkileri oluyordur. Bir de iğne yerlerim hep morardı şişti.Merhaba cnm,nasılsın? Bende aynı gün transfer oldum :) Bugün hafif hafif adet sancılarım var, sende durumlar ne?
Amiiin çok sağolunTebrikler sağlıkla ilersinçok sevindim
Evet canım ne yazık ki bu da bize olmadı. Hayaller başka bahara kaldı. Sizin için dua etmeye devam ediyorum. İnşallah en hayırlısı en kolayından olurKuzum negatif mi oldu
Kuzum yaa sen geniş çıkacaktın, arkandan ben hamile çıkacaktımEvet canım ne yazık ki bu da bize olmadı. Hayaller başka bahara kaldı. Sizin için dua etmeye devam ediyorum. İnşallah en hayırlısı en kolayından olur
Ben Kıbrıs'da gördüm cnm bu 3.denemem inşallah bu defa pozitifi görürüm ve herkesde görürMerhaba siz nerede tedavi görmüştünüz? Benim 2 gündür kasıklarımda ve karnımda kramp şeklinde ağrılar var. İnsan korkuyor ama bir sürü ilaç iğne kullanıyoruz. Onların illa ki yan etkileri oluyordur. Bir de iğne yerlerim hep morardı şişti.
İğne olarak ne kullanıyorsun? Ben ayakta yapıyorum hep oturaak yaptığım gün benimde morarma ve ağrı oldu. Eğer oturarak yapıyorsan ayakta yapmayı dene derim cnmMerhaba siz nerede tedavi görmüştünüz? Benim 2 gündür kasıklarımda ve karnımda kramp şeklinde ağrılar var. İnsan korkuyor ama bir sürü ilaç iğne kullanıyoruz. Onların illa ki yan etkileri oluyordur. Bir de iğne yerlerim hep morardı şişti.
Oksapar 0,6 ml, Progestan 50mg bunlar her gün Proluton 5 günde bir yaptırıyorum kalçadan. Onun dışında Cyclo Progynova, günde 3 kez, Prograf günde 2 defa, Coraspin, dekort bunlar 1 defa, bir de günde 3 kez progestan fitil kullanıyorum. 1 hafta da tartıda 2 kilo birden gördüm. Yeter ki bebek tutunsun da bunlar gelip geçici diyorum.İğne olarak ne kullanıyorsun? Ben ayakta yapıyorum hep oturaak yaptığım gün benimde morarma ve ağrı oldu. Eğer oturarak yapıyorsan ayakta yapmayı dene derim cnm
Siz sakın üzülmeyin herkes kendi mucizesini yaşıyor bu dünyada. Her şeyde vardır bir hayır doğru diyorsun. İnşallah sizin pozitif haberlerinizi bekliyorumKuzum yaa sen geniş çıkacaktın, arkandan ben hamile çıkacaktımçok üzüldüm ya, umudumuzdun sen bizim ama vardır bir hayır. Sağlıksız zor olacaktıysa da hiç olmasın tabi, Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur, elbet bizim işin çizilen bir yol vardır. Elbet günün birinde kavuşacağız mucizelerimize ❤
Rabbim birgün nasip edecek hepimize Anneliği zamanı vardır hayırlarla gelsin doğru zamanda hepsiSiz sakın üzülmeyin herkes kendi mucizesini yaşıyor bu dünyada. Her şeyde vardır bir hayır doğru diyorsun. İnşallah sizin pozitif haberlerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?