• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Nisan ayında transfer olacaklar💙 çizelge oluşturalım 🥳 🥳🥳🥳 inşallah hep birlikte pozitif sonuç görelim 🙏🍀🌸

Selam canım bende 3 Nisan da transfer oldum. Sadece hep kasıklarımda bi hafif sancı var. Gaz da çok var ve göğüs hassasiyetim çok. Kendim mi kuruyorum bilmiyorum. Siz transfer ilk günleri çok yattınız mı ? Ben öyle devamlı yatamadım. Uzanmadım eğilmedim ama hep yatmadım. Sizde nasıl geçti ilk 2 gün
Merhaba bende 2 nisanda transfer oldum ilk 2 gün dediğin belirtilerin aynısını yaşadım hatta 3. Gün gaz ağrısı oturdu korktum zarar gelir diye ama 4. Gün ağrım geçmişti şu an 6. Günü deyim gaz henüz geçmesi sanırım kullandığımız iğne ve ilaçlardan

Amin hepimiz güzel sonuçlar alalım inşallah. Hafif hafif kasık ve bel ağrısı giriyor çıkıyor ama daha fazla belirtiyle bile defalarca negatif gördüğüm için belirtiye hiç bakamıyorum artık.
Kaç dk beklediniz testte bende yaptım 5 dk sonra belirignleşti ama benim ilki kimyasal olmuştu çok korkuyorum 2 nisanda oldu transferim ben erken gebelik testinde yaptım

Kaç dk beklediniz testte bende yaptım 5 dk sonra belirignleşti ama benim ilki kimyasal olmuştu çok korkuyorum 2 nisanda oldu transferim ben erken gebelik testinde yaptım
Benim de ilk 5 dk içerisinde çıktı, kaset testti ama dediğiniz gibi kimyasal olmadığını anlamak için kanda artışı görmek lazım.Ama bu da bir umut veriyor işte insana🌸
Siz de şimdiki transferinizde test yaptınız ve
çizgi çıktı doğru anladım değil mi😊

1 nisanda 5.gün dondurulmuş embriyo transferim oldu.Bu sabah test yaptım, hayatımda ilk defa çok silik de olsa 2. çizgiyi gördüm🥹
Tebrik ederimm bende test yaptım ikinci çizgiyi gördüm. Aynı gün transfer olmuştuk. 5. Gün dondurulmuş tek embrıyo

Kızlar 1 nisan 5. Gün dondurulmuş tek embrıyo transferı oldum. Bugün 7. Günüm sabah erken gebelık testı proeoctor yaptım🥹🥹🤲🏻🤲🏻 3. Tüp bebek denemem. 3 yıldır ilk defa bır testte çizgi gördüm.
IMG_9722.jpeg

Benim de ilk 5 dk içerisinde çıktı, kaset testti ama dediğiniz gibi kimyasal olmadığını anlamak için kanda artışı görmek lazım.Ama bu da bir umut veriyor işte insana🌸
Siz de şimdiki transferinizde test yaptınız ve
çizgi çıktı doğru anladım değil mi😊
Evet ama aevinemiyorum ilki kimyasaldı benim onda da çok net gördüm 9.güne kadar

Kızlar 1 nisan 5. Gün dondurulmuş tek embrıyo transferı oldum. Bugün 7. Günüm sabah erken gebelık testı proeoctor yaptım🥹🥹🤲🏻🤲🏻 3. Tüp bebek denemem. 3 yıldır ilk defa bır testte çizgi gördüm.
Eki Görüntüle 3412981
MaşaAllah barekAllah sizede.. sizleri görünce bizlere de umut oluyorsunuz. Rabbim tamamına erdirsin çok mutlu oldum ❤

Evet ama aevinemiyorum ilki kimyasaldı benim onda da çok net gördüm 9.güne kadar
Evet insan rahatlayamıyormuş gerçekten.Ben de ilk defa ikinci çizgi gördüm çok sevinirim diyodum.Sevindim de tabii ama şimdi de çok silik, demek ki değer çok düşük diye kafamdan düşünceler geçip geçip duruyo.Ama nolursa olsun kimyasala dönüp dönmeyeceği sonradan belli olacak bir şey olduğu için şu an için bize doğan bu umut ışığına sarılmak yapılacak en güzel şey🌸

Eki Görüntüle 3412981
Ayyy 🧿🧿 sırayla testler gördük bugün maşallah hepimiz pozitifleri sıralarız inşallah 🤲🏾 kanda da yükselişleri görelim allahın izniyle 🙏🏾

Evet insan rahatlayamıyormuş gerçekten.Ben de ilk defa ikinci çizgi gördüm çok sevinirim diyodum.Sevindim de tabii ama şimdi de çok silik, demek ki değer çok düşük diye kafamdan düşünceler geçip geçip duruyo.Ama nolursa olsun kimyasala dönüp dönmeyeceği sonradan belli olacak bir şey olduğu için şu an için bize doğan bu umut ışığına sarılmak yapılacak en güzel şey🌸
Kesinlikle umudumuz hep olmalı daha çok küçükler çıkması bile çok güzel yeni yeni görüyoruz öyle düşünelim mevlam görelim neyler neylerde güzel eyler ❤️🌺

Ayyy 🧿🧿 sırayla testler gördük bugün maşallah hepimiz pozitifleri sıralarız inşallah 🤲🏾 kanda da yükselişleri görelim allahın izniyle 🙏🏾
Amin, inşallah sağlıkla artışlarımızı da göreceğiz.Sonra gelsin kese randevuları, kalp atışları💞 İnşallah mutluluklarımızı paylaşacağımız güzel günlerin başlangıcı olsun bugünler✨🌸🥰

Back