İnşAllah ne zaman test vericeksinizHiç lekelenmem olmadı.Bence kandaki hcg artışını görmemiz dışında hiç bir şey olmak zorunda değil
Maşallah çok sevindim darısı hepimize inşallahKızlar 1 nisan 5. Gün dondurulmuş tek embrıyo transferı oldum. Bugün 7. Günüm sabah erken gebelık testı proeoctor yaptım3. Tüp bebek denemem. 3 yıldır ilk defa bır testte çizgi gördüm.
Eki Görüntüle 3412981
Maşallah yarabbim ne güzel çok şükür hepimiz inşallah pozitifi görürüz inşallah1 nisanda 5.gün dondurulmuş embriyo transferim oldu.Bu sabah test yaptım, hayatımda ilk defa çok silik de olsa 2. çizgiyi gördüm
Merhaba benimde 3.gun öyleydi şimdi öyle bişey yok 6.gundeyim güzel düşünelim güzel şeyler olur inşallahMerhaba arkadaşlar benim transferimin bugün 4. günü regl olacakmışım gibi kasıklarımda devamlı ağrı var. Dünde vardı ama bugün daha fazla sizlerde de bu belirtiler oluyor mu? ilacın ve iğnelerin yan etkisidir diye düşünüyorum.
Benim eşim cuma günü vericez diyor kandırırsam perşembe vericem bendeTest günüm 13 nisan normalde ama ilk testimi 11 nisan da vereyim ikincisini de test günümde veriririm diye düşündüm.Siz ne zaman vermeyi planlıyosunuz?
Çok teşekkür ederimMaşallah yarabbim ne güzel çok şükür hepimiz inşallah pozitifi görürüz inşallah
Amin yarabbelalemin duy sesimizi Allah'ım bu aciz kullarina merhamet et inşallah bu ay hepimizin ayı olurÇok teşekkür ederimMutluluklarımız katlana katlana çoğalacak inşallah
İnşAllah hasretttAmin yarabbelalemin duy sesimizi Allah'ım bu aciz kullarina merhamet et inşallah bu ay hepimizin ayı olur
Meryem bacım seninde eşin benim gibi bende test yapalım diyorum dayanamıyorum oda bekle diyoBenim eşim cuma günü vericez diyor kandırırsam perşembe vericem bende
Test sakın yapma bu sefer dedi eşim ben yaptım ama gizliMeryem bacım seninde eşin benim gibi bende test yapalım diyorum dayanamıyorum oda bekle diyo
Test sakın yapma bu sefer dedi eşim ben yaptım ama gizlibiraz garanticidir hatta pazartesi test verelim diyor üzülürsek bayram kötü olmasın diye erkekler aslında bizden daha çok etkileniyor bu konuda
Merhaba cnm,nasılsın? Bende aynı gün transfer oldum :) Bugün hafif hafif adet sancılarım var, sende durumlar ne?Merhaba arkadaşlar benimde bu perşembe günü transferim olacak. 3. Gün 2 embriyo transfer edilecek. Dün kontrolüm vardı rahim kalınlığı 13mm ölçüldü. Coraspin, folik asit, dekort ve cylo Progynova kullanıyorum. Dün bu kullandıklarım ilaçların yanına Progestan iğne günde 1 kez, Prograf sabah akşam, Proluton iğne 5 günde 1 kez ve azitro antibiyotik başladım. İğneler canımı çok yaktı. Allah bu mübarek günde emeklerimizi boşa salmasın inşallah
Amiiiiin inşalalaahAyyysırayla testler gördük bugün maşallah hepimiz pozitifleri sıralarız inşallah kanda da yükselişleri görelim allahın izniyle
Amiiiin çok teşekkür ederim. Herkesten güzel haberler alalım sıraylaMaşallah çok sevindim darısı hepimize inşallah
Dimi yaa. Benim bugün üçüncü günüm hiçbirşey hissetmiyorum ama moral de bozmak istemiyorum. Çoğu doktor o belirtilerin ilaç etkisi olduğunu, sadece hCG ile öğrenebileceğini söylüyor. Ben de saf saf birazcık belirti arıyorum ama işte olmasa da olur, takılmamak lazım. Sonu mutlu olsun inşallah.Hiç lekelenmem olmadı.Bence kandaki hcg artışını görmemiz dışında hiç bir şey olmak zorunda değil
Allah'ımmmmKızlar 1 nisan 5. Gün dondurulmuş tek embrıyo transferı oldum. Bugün 7. Günüm sabah erken gebelık testı proeoctor yaptım3. Tüp bebek denemem. 3 yıldır ilk defa bır testte çizgi gördüm.
Eki Görüntüle 3412981
Oyy uyyyy bu msjını şimdi gördüm mmmm1 nisanda 5.gün dondurulmuş embriyo transferim oldu.Bu sabah test yaptım, hayatımda ilk defa çok silik de olsa 2. çizgiyi gördüm
Kuzum negatif mi olduMerhaba yeni sayfa açılmış hayırlı olsun. Beni de listeye ekler misiniz
40 yaşındayım 3. deneme dondurulmuş 5. gün embriyosu 29 Mart transfer tarihi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?