- 9 Aralık 2023
- 401
- 437
- 23
- 28
Sizin kaçıncı gün embriyosu be ne zaman tranfser olmuştunuz inşAllah kanda da yüksek çıkar hayırlı olsunYaaaaa hep içimden geçerdi ama ikinciyi koyacak embriyo olmadı zaten belki içerde bölünürler kim bilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin kaçıncı gün embriyosu be ne zaman tranfser olmuştunuz inşAllah kanda da yüksek çıkar hayırlı olsunYaaaaa hep içimden geçerdi ama ikinciyi koyacak embriyo olmadı zaten belki içerde bölünürler kim bilir
3.gün embriyosu 1 nisanda transfer oldumSizin kaçıncı gün embriyosu be ne zaman tranfser olmuştunuz inşAllah kanda da yüksek çıkar hayırlı olsun
Ben çok korkuyorum test yapmaya ama şimdi siz yapınca bi garip oldum benimde 2 nisan çok erken geliyor ama 5.gün embriyosu3.gün embriyosu 1 nisanda transfer oldum
İnşallah hepimiz sağlıkla kolaylıkla pozitifi görürüz
Kaç günden beri var benim bugün 4. Gün ve şiddetli olmasa da arada yoklayıp gidiyorİnşallah arkadaşım haber veririm mutlaka. Kasık ağrım var şuan inşallah hayırlara vesile olsun tüm sıkıntılarımız
İlk 3 gün oldu kesildi 7. gün tekrar başladı canımKaç günden beri var benim bugün 4. Gün ve şiddetli olmasa da arada yoklayıp gidiyor
Transfer gününü 1. Gün olarak mı sayıyoruzİlk 3 gün oldu kesildi 7. gün tekrar başladı canım
Selam canım bende 3 Nisan da transfer oldum. Sadece hep kasıklarımda bi hafif sancı var. Gaz da çok var ve göğüs hassasiyetim çok. Kendim mi kuruyorum bilmiyorum. Siz transfer ilk günleri çok yattınız mı ? Ben öyle devamlı yatamadım. Uzanmadım eğilmedim ama hep yatmadım. Sizde nasıl geçti ilk 2 gün1 nisanda 5. Gün dondurulmuş embrıyo transferi oldum. Yarın 7. Günüm. Çok sabırsızım. Hiçbir belirti yok. Ne kasık ağrısı ne bel ağrısı lekelenme vs hiçbirşey yok.
Sadece iki gün önce aşırı derece iki bacağımda ağrıdı, bununda belirti olduğunu düşünmüyorum. Ağzımdada bir tatsızlık var. Birşeyler yerken tat alıyorum ama ağzımın içinde metalık tat var. Kızlar
Sizlerde ne gibi değişiklikler var? Ya da yok? Benim gibi sıfır belirtisiz olan var mı
Benimde aynı ama kasıkta az oldu genelde karnımda gaz sancısı var su gibi akıntım var hemşireye sordum hormonlar yükseldiği için dedi 2nisanda oldum bendeSelam canım bende 3 Nisan da transfer oldum. Sadece hep kasıklarımda bi hafif sancı var. Gaz da çok var ve göğüs hassasiyetim çok. Kendim mi kuruyorum bilmiyorum. Siz transfer ilk günleri çok yattınız mı ? Ben öyle devamlı yatamadım. Uzanmadım eğilmedim ama hep yatmadım. Sizde nasıl geçti ilk 2 gün
Ben kullanıyorum. Doktorum test gününe kadar devam et dedi. 3 günde 1 yeniliyorumMerhabalar herkese , burada bulunan bütün arkadaşlarımın transferi hayırlısı en kolayından olsun inşallah. Rabbim hepimizin kucağını sağlıklı evlatlarla doldursun. Bendeniz de bu ay 4. olmakla beraber transfer hazırlığındayım. Rahim kalınlığı istenilen seviyeye ulaşmıyordu. Climara ile kalınlaştı şükür. Bu ay reglimle birlikte başladık bakalım bantlarla devam ediyoruz. Transfer olursam inşallah gününü bildireceğim listeye eklenmek için Bu arada elinde Climara forte olan var ise yazabilir mi bana ?
Hayır canım ertesi günden başlayarak sayıyoruzTransfer gününü 1. Gün olarak mı sayıyoruz
Kaç oluyor kalınlık ? Ben 5 günde değişiyorumBen kullanıyorum. Doktorum test gününe kadar devam et dedi. 3 günde 1 yeniliyorum
Amin inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürür sağ salim kucağımıza alırızMerhaba sayfayı yeni gördüm bende 9 nisan da 3. Gün taze transfer olacağım. Bugün aradılar 9 yumurta toplanmış 5 tanesi olgun 4 tanesi döllenmiş kalitesi iyi dediler konya novafertil de yaptıryorum inş herşey güzel olur
Aminnn inşallah Rabbim hepimizi pozitif sonucla sevindirsin inşallah sağ salim kucağımiza alırızGünaydın kızlar 3 Nisan Çarşamba günü 3.gün tek embriyo transferi oldum doğal süklis yaptı doktorum benı de listeye ekler mısınız ?insallah hayırlı haberler alalım
heyecanla haber bekliyorumHayır canım ertesi günden başlayarak sayıyoruz
Ya maşAllah darısı bize belirtiniz varmıydı acaba1 nisanda 5.gün dondurulmuş embriyo transferim oldu.Bu sabah test yaptım, hayatımda ilk defa çok silik de olsa 2. çizgiyi gördüm