• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Nisan ayında transfer olacaklar💙 çizelge oluşturalım 🥳 🥳🥳🥳 inşallah hep birlikte pozitif sonuç görelim 🙏🍀🌸

1 nisanda 5. Gün dondurulmuş embrıyo transferi oldum. Yarın 7. Günüm. Çok sabırsızım. Hiçbir belirti yok. Ne kasık ağrısı ne bel ağrısı lekelenme vs hiçbirşey yok.
Sadece iki gün önce aşırı derece iki bacağımda ağrıdı, bununda belirti olduğunu düşünmüyorum. Ağzımdada bir tatsızlık var. Birşeyler yerken tat alıyorum ama ağzımın içinde metalık tat var. Kızlar
Sizlerde ne gibi değişiklikler var? Ya da yok? Benim gibi sıfır belirtisiz olan var mı
Selam canım bende 3 Nisan da transfer oldum. Sadece hep kasıklarımda bi hafif sancı var. Gaz da çok var ve göğüs hassasiyetim çok. Kendim mi kuruyorum bilmiyorum. Siz transfer ilk günleri çok yattınız mı ? Ben öyle devamlı yatamadım. Uzanmadım eğilmedim ama hep yatmadım. Sizde nasıl geçti ilk 2 gün

Selam canım bende 3 Nisan da transfer oldum. Sadece hep kasıklarımda bi hafif sancı var. Gaz da çok var ve göğüs hassasiyetim çok. Kendim mi kuruyorum bilmiyorum. Siz transfer ilk günleri çok yattınız mı ? Ben öyle devamlı yatamadım. Uzanmadım eğilmedim ama hep yatmadım. Sizde nasıl geçti ilk 2 gün
Benimde aynı ama kasıkta az oldu genelde karnımda gaz sancısı var su gibi akıntım var hemşireye sordum hormonlar yükseldiği için dedi 2nisanda oldum bende

Merhabalar herkese , burada bulunan bütün arkadaşlarımın transferi hayırlısı en kolayından olsun inşallah. Rabbim hepimizin kucağını sağlıklı evlatlarla doldursun. Bendeniz de bu ay 4. olmakla beraber transfer hazırlığındayım. Rahim kalınlığı istenilen seviyeye ulaşmıyordu. Climara ile kalınlaştı şükür. Bu ay reglimle birlikte başladık bakalım bantlarla devam ediyoruz. Transfer olursam inşallah gününü bildireceğim listeye eklenmek için 💖 Bu arada elinde Climara forte olan var ise yazabilir mi bana ?

Merhabalar herkese , burada bulunan bütün arkadaşlarımın transferi hayırlısı en kolayından olsun inşallah. Rabbim hepimizin kucağını sağlıklı evlatlarla doldursun. Bendeniz de bu ay 4. olmakla beraber transfer hazırlığındayım. Rahim kalınlığı istenilen seviyeye ulaşmıyordu. Climara ile kalınlaştı şükür. Bu ay reglimle birlikte başladık bakalım bantlarla devam ediyoruz. Transfer olursam inşallah gününü bildireceğim listeye eklenmek için 💖 Bu arada elinde Climara forte olan var ise yazabilir mi bana ?
Ben kullanıyorum. Doktorum test gününe kadar devam et dedi. 3 günde 1 yeniliyorum 💐

Benim de kabızlık ve gaz sorunum oldu progestan yan etkisi olarak. Hemşire günlük altivya ye dedi ve bana çok iyi geldi dünden beri çok rahatladım. Asla tüm gün yatmadım günlük kendi çorbamı en azından kendim yaptım tabağımı kendim kaldırdım. Sadece eğil kalk türü bulaşık makinası vs işlerini eşim yaptı. Süpürge vs işlerini yapmadım. Ama toz aldım hergün yürüyüş yapıyorum 20 dk falan açık havada. Hareketsizlik kabızlık ve gaz sorununu da birlikte getiriyor.

Merhaba sayfayı yeni gördüm bende 9 nisan da 3. Gün taze transfer olacağım. Bugün aradılar 9 yumurta toplanmış 5 tanesi olgun 4 tanesi döllenmiş kalitesi iyi dediler konya novafertil de yaptıryorum inş herşey güzel olur
Amin inşallah 🤲🌹 Rabbim hepimizin yüzünü güldürür sağ salim kucağımıza alırız 🤲

Günaydın kızlar 3 Nisan Çarşamba günü 3.gün tek embriyo transferi oldum doğal süklis yaptı doktorum benı de listeye ekler mısınız ?insallah hayırlı haberler alalım☺️
Aminnn inşallah Rabbim hepimizi pozitif sonucla sevindirsin inşallah sağ salim kucağımiza alırız 🤲

1 nisanda 5.gün dondurulmuş embriyo transferim oldu.Bu sabah test yaptım, hayatımda ilk defa çok silik de olsa 2. çizgiyi gördüm🥹

Eklentiler

• IMG_20240408_104821.jpg
    IMG_20240408_104821.jpg
    42 KB · Görüntüleme: 52
Back