Olmadım çatlatma iğnesi dondurulmuş transferdi.Baya net çıkmış canım çatlatma iğnesi olmadıysan doğrudur muhtemelen çatlatma iğnesi olduysan yanıltıcı olabiliyor
Amin inşallah güzel sonuçlar alırım kanda da teşekkür ederim. Allah herkese hayırlısıyla nasip etsin.Maşallah gözünüz aydın sağ sağlim kucağınıza alırsınız inşallah darısı hepimizin başına olsun
Teşekkür ederim.İnşalallah çıkar. Gösünüz aydın
Benim de dondurulmuş ama çatlatma iğnesi yaptılarOlmadım çatlatma iğnesi dondurulmuş transferdi.
Bende her gün süt içip çiğ ceviz badem fındık, üzüm kurusu ve kayısı kurusu yiyorum canımBenim de patik giyiyorum aranizda kefir kuruyemiş vb tüketen varmı
Afiyet şifa olsun inşallah rabbim sebeb EtsinBende her gün süt içip çiğ ceviz badem fındık, üzüm kurusu ve kayısı kurusu yiyorum canım
Test gününe kadar bekle. Azıcık sabır bolca tevekkül edelim canımYarın evde test yapabılırım, ama cesaretım yok3. Kez negatifi görmekten korkuyorum
Benim sona yaklaştı 9. günüm yarın test vericem hastanedeAfiyet şifa olsun inşallah rabbim sebeb Etsinsizin kaçıncı gün bugün
Maşallah rabbim pozitif sonuç görmeyi nasip etsin yarın mutlaka haber ver inşallah mübarek günlerde yüzümüzü güldürür RabbimBenim sona yaklaştı 9. günüm yarın test vericem hastanede
Geliyor gelmekte olan. MaşallahOlmadım çatlatma iğnesi dondurulmuş transferdi.
İnşallah arkadaşım haber veririm mutlaka. Kasık ağrım var şuan inşallah hayırlara vesile olsun tüm sıkıntılarımızMaşallah rabbim pozitif sonuç görmeyi nasip etsin yarın mutlaka haber ver inşallah mübarek günlerde yüzümüzü güldürür Rabbim
Amin inşallahİnşallah arkadaşım haber veririm mutlaka. Kasık ağrım var şuan inşallah hayırlara vesile olsun tüm sıkıntılarımız
Amin canım inşallahGeliyor gelmekte olan. Maşallahvanım sağlıkla ilerlesin
YaptımSen bugün test yaptın mı canım
UyyyEki Görüntüle 3412668 kızlar 3.gün çift embiryo transferi oldum bugün 8. Günüm şükürler olsun 2. Çizgiyi gördüm inşallah kanda da çıkar
Aa evet canım bugün daha net çıkmış gözün aydınYaptımbugün daha belirgin gördüm Eki Görüntüle 3412694
Kandada görene kadar sağlıklı olana kadar bir ohh çekemeyeceğim sanırımAa evet canım bugün daha net çıkmış gözün aydındarısı başımıza inşallah.sağlıkla sabah ilk idrarla mı yaptın
İnşallah kanda da görürsün. 3. Gün embriyosu bu kadar erken çıkan hiç görmemiştim iki tane olsa ikiz mi acaba derdimKandada görene kadar sağlıklı olana kadar bir ohh çekemeyeceğim sanırım
Evet sabah ilk idrarla yaptım
Yarın tekrar yapacağım
Yaaaaaİnşallah kanda da görürsün. 3. Gün embriyosu bu kadar erken çıkan hiç görmemiştim iki tane olsa ikiz mi acaba derdim
İnşallah kalbinden geçen ne ise o olurYaaaaahep içimden geçerdi ama ikinciyi koyacak embriyo olmadı zaten belki içerde bölünürler kim bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?