Evet ben çizgi gördüm. Kaçıncı gün embrıyosuyduKızlar test yaptım, çok çok silik bir şey görünüyor 5.gün olduğu için sanırım
Canlıda fotoğraftan daha net ama
Ben yanlış görmüyorum değil mi hafif bir çizgi var sanki
Kan testi yaptırcakmısınız, yoksa hergün test yapmaya devam mı ediceksinizİnşallah canımhepimiz için dua ediyorum inşallah kolaylıkla bebişlerimize kavuşuruz
Test yapmamak için zor tuttum kendimi 3. Gün embriyosu için çok erken olduğu için ama dr embriyon çok hızlı gelişiyor demişti aklıma o gelince yapmak istedim.. benim geride bekleyen embriyom da yok zaten 3 yumurta toplandı 1 tane embriyo oluşmuştuo kadar iğne ilaç hastane yolları hiç birimiz için kolay değil inşallah rabbim yüzlerimizi güldürür
Bende gün gün devam edicem koyulaşacakmı onu takip etmek için yada ptesi günü 7. Gün oluyor daha koyu görürsem kanda verebilirimBende 4/5 tane test aldım. Benımde bugun 5. Günüm. Test Yapmamak için kendimi zor tutuyorum. 7. Günü sabahını beklıyorum
3. Gün embriyosuEvet ben çizgi gördüm. Kaçıncı gün embrıyosuyduayy sağlıkla tutunsun inşallalah.
transfer günü sayılmıyor hasret hanımBenimde 5. Günüm çıkmazsa eğer kan vereceğim güne kadar moralim bozulur diye yapmak istemiyorum 12. Nisanda test yap dedi doktor
Ozaman 2 Nisan da yaptım bugün 4.gunum demitransfer günü sayılmıyor hasret hanım
Evet ikimizin aynı bende 13:08 de transfer oldum 4.günümOzaman 2 Nisan da yaptım bugün 4.gunum demi
Bende 11.00 de inşallah tutar yarabbimEvet ikimizin aynı bende 13:08 de transfer oldum 4.günüm
Olacak inşAllahh senin geride embriyon var mıBende 11.00 de inşallah tutar yarabbim
Rabbim hayırlısıyla bu ay sağlıkla nasip etdin inşAllah isteyen herkeseEvet 3 tane kaldı
Benim doktorum sayıyor transfer gününü doğrusu ne acabatransfer günü sayılmıyor hasret hanım
Aminnnn inşallah cümlemize yarabbelaleminRabbim hayırlısıyla bu ay sağlıkla nasip etdin inşAllah isteyen herkese
İnşallah canım benim bakalım zaman nasıl geçecekCanım inş'ALLAH yaşadıkların bebek haberi ile taçlanırzor olmuş gerçekten. Bana da 17.04 dediler. Hakkımızds hayırlısı olsun. Tutunsun bebişlerimiz bende de sanki biraz uyku durumu var gibi. Ben pek uyuyamam normalde. Öğlene kadar uyumuşum.
Allah razı olsun canım inşallah hepimiz içinÇok geçmiş olsun kuzum rabbim kolaylıkla sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin
Acilde verebilirsin canımönümüzdeki hafta kan testi verecek olanlar aile hekimleri ve devlet hastaneleri kapalı ne yapmayı düşünüyorsunuz fikir var mı aklınızda
Tmm canım teşekkür ederimAcilde verebilirsin canım
Sayılmaması gerekir mantıken 24 saat sayarsak 12. Gün test dedikleri güne saymadığınızda denk gelirBenim doktorum sayıyor transfer gününü doğrusu ne acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?