2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlaaarrr dunden beri giris yapilamiordu siteyeeee valla yeriniz nasilda belli
Yaaa halen bende giremiyorum aldım googleyi gizli moda koydum da giriyorum bi bende oluyor sandım ben Google’dan giriyorum sizler nerden giriş yapıyorsunuz sitenin özel programı varmı indirim sürekli hata veriyor

Doktor birliktelik olursa boşalma olmasın korunmaya devam edin erken doğumu tetikliyor dedi
28-36.haftalar arası dediğiniz gibi. Öncesinde erken doğum riski oluşturmadığını okudum ben takibimi yapan ebe de öyle söyledi

Yaaa halen bende giremiyorum aldım googleyi gizli moda koydum da giriyorum bi bende oluyor sandım ben Google’dan giriyorum sizler nerden giriş yapıyorsunuz sitenin özel programı varmı indirim sürekli hata veriyor
Ben samsung internetten giriyorum,

Direkt senin için söylemedim zaten genel konuştum canım, tabii ki hepsi birebir olmuyor ama ağlamalar ve öfke nöbetleri kitabı beni aşırı aydınlatmıştı

Ya çok özür dilerim soracağım ama korunmasız nasıl oluyor, biz korunuyoruz öyle de oluyor muymuş

Ya çok özür dilerim soracağım ama korunmasız nasıl oluyor, biz korunuyoruz öyle de oluyor muymuş
Yani benim bildiğim sadece 28-36.haftalar arası erken doğumu tetiklemesin diye korunmasız yasak. Öncesinde sorun yok neden olsun ki he enfeksiyon riskiniz varsa korunmasız olmaz o başka. Biz bir sorun yaşamadık şu ana kadar

Korunursan çocuk olmaz ya hani sjjsj prezervatif geri çekilme yöntemi falan korunmalı ilişki. Yani diyor ki et ete rahatça değiyor aman kaçtı kaçacak derdi yok diyo arkadaş

Ben bunları bilmiyordum ya aydınlandım

Evet bu dayanamama hallerinden yeni evli olduğunuzu anladım zaten
Bende onu diyecektim valla ben hiç korunmadım hoş olmuyordu benim ki iki çocukta tedaviyle oldu Buda rabbimin hediyesi sağlıkla gelsin yavrucugum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…