- 25 Mayıs 2023
- 510
- 644
- 18
Canim geçen benim 130lara çıktı susuz kalmissindir dediler bi izotonik 500 taktırdım düştü sende su iç biraz çay kahve içtin miKızlar 1 saattir nabzım 110 çok rahatsız oluyorum ya yavaşlamıyor bir türlü, tansiyonum 10/7
Sabah kahve ve çay içtim onun dışında içmedim bisey su içeyim madem ama bayilicam yaCanim geçen benim 130lara çıktı susuz kalmissindir dediler bi izotonik 500 taktırdım düştü sende su iç biraz çay kahve içtin mi
Valla bende EKG falan cektirecektim dedim noluyor kalbim ağzımda atıyor resmen ama gerçekten susuzluktanmiş benimki ki daha yüksekti 110 iyi yine ama anemin varsa bu aylarda da taşikardi olabiliyormuşSabah kahve ve çay içtim onun dışında içmedim bisey su içeyim madem ama bayilicam ya
16+6 benim bugün. Kanamam oldugunda 13. haftadaydim. Pazartesi kontrolüm vardi, tehlikenin gectigini söylediGeçmiş olsun size deumarım bende de aynı durum olur. Ben de yorgunluktan olduğunu düşünüyorum son dönemde çok ayakta kalıp yürümüştüm. Şimdi sadece yatacağım ve fitili kullanacağım. Siz şu an kaç haftalık oldunuz
Ben is yerinde bayildigimda tansiyonum ayniydi ve nabzim 93 deydi. Bence yatin, ayaklarinizi biraz yükseltin. Yalni degilsiniz dimi evde?Kızlar 1 saattir nabzım 110 çok rahatsız oluyorum ya yavaşlamıyor bir türlü, tansiyonum 10/7
Anladım çok geçmiş olsun16+6 benim bugün. Kanamam oldugunda 13. haftadaydim. Pazartesi kontrolüm vardi, tehlikenin gectigini söyledi
Su icin ve yere, yataga veya koltuga yatip ayaklarinizi havaya kaldirin. Birkac dakika sonra daha iyi hissetmeniz gerekiyor. Eger yalnizdaniz evde, birisini cagirin yaninizaSabah kahve ve çay içtim onun dışında içmedim bisey su içeyim madem ama bayilicam ya
Gecicektir. Benimde ondan önce ayni sizdeki gibi doktorum plasentanin arkaya yerlesecegini söylemisti. Sonra yolculuk sonunda öyle oldu. Ama doktorum cok endiselinecek durum degil 24. haftaya kadar yukari cikiyor plasenta dedi. Plasenta praevia teshisi koymak icin cok cok erken dedi pazartesi daha - bende endilselendim cünküAnladım çok geçmiş olsunben 18+3 oldum bugün ve bu durum yeni ortaya çıktı. Umarım benim de tehlikem geçer
Yalnızım evde yatıyorum kalkmıyorum ne olur ne olmaz diyeBen is yerinde bayildigimda tansiyonum ayniydi ve nabzim 93 deydi. Bence yatin, ayaklarinizi biraz yükseltin. Yalni degilsiniz dimi evde?
Tamam çok teşekkür ederim kaldırdım ayaklarimiSu icin ve yere, yataga veya koltuga yatip ayaklarinizi havaya kaldirin. Birkac dakika sonra daha iyi hissetmeniz gerekiyor. Eger yalnizdaniz evde, birisini cagirin yaniniza
Gecmis olsun, dikkat et kendineTamam çok teşekkür ederim kaldırdım ayaklarimi
Evet ben de detaylı ultrasonu bekliyorum net tanı içinGecicektir. Benimde ondan önce ayni sizdeki gibi doktorum plasentanin arkaya yerlesecegini söylemisti. Sonra yolculuk sonunda öyle oldu. Ama doktorum cok endiselinecek durum degil 24. haftaya kadar yukari cikiyor plasenta dedi. Plasenta praevia teshisi koymak icin cok cok erken dedi pazartesi daha - bende endilselendim cünkü
Aynı marka ve model opsiyon yollamışsın, özel bir sebebi var mı ben baktım seçeneklerden en iyisi bu gibi? İkincisini seçerdim ben daha güzel göründü gözüme nedense, demirdeki çizik de hiç önemli değil beyaz akrilik kalemle ya da ojeyle en kötü maskeler geçersin.Arkadaslar hangisini secerdiniz?
Babyausstattung gebraucht kaufen | kleinanzeigen.de
Kleinanzeigen: Babyausstattung gebraucht kaufen - Jetzt in St. Lorenz Süd finden oder inserieren! - kleinanzeigen.dewww.kleinanzeigen.de
ya da
Babyausstattung gebraucht kaufen | kleinanzeigen.de
Kleinanzeigen: Babyausstattung gebraucht kaufen - Jetzt in Lübeck finden oder inserieren! - kleinanzeigen.dewww.kleinanzeigen.de
Ilkinin kumasinda kücük bir siyrilma olmus, ikincisinin demirinde sürtünme izi var, bana komaz ama karar veremiyorum. Bir de bu lazimmis gibi geliyor ama gercekten oyle mi ya? Allahim hicbir sey bilmiyormusum gibi geliyor bana ya.
Sağol canım tesekkur ederimGecmis olsun, dikkat et kendine
15 euro bedava demek gerçekten, şuan bizim için 150 lira gibi bisey, ahh kadersiz ülkem ah.Aynı marka ve model opsiyon yollamışsın, özel bir sebebi var mı ben baktım seçeneklerden en iyisi bu gibi? İkincisini seçerdim ben daha güzel göründü gözüme nedense, demirdeki çizik de hiç önemli değil beyaz akrilik kalemle ya da ojeyle en kötü maskeler geçersin.
Ev tipi ana kucağı aşırı lazım ve parasını çıkaran bir ürün diyorlar o yüzden al geç bence 15€ ne ya şu an sana bilendim
Alam gönderem sana.Aynı marka ve model opsiyon yollamışsın, özel bir sebebi var mı ben baktım seçeneklerden en iyisi bu gibi? İkincisini seçerdim ben daha güzel göründü gözüme nedense, demirdeki çizik de hiç önemli değil beyaz akrilik kalemle ya da ojeyle en kötü maskeler geçersin.
Ev tipi ana kucağı aşırı lazım ve parasını çıkaran bir ürün diyorlar o yüzden al geç bence 15€ ne ya şu an sana bilendim
Oyyy tam bir tatlı, şaka yapıyorum yavrum güle güle kullan tabi kiAlam gönderem sana.
Nasil oldunuz? Merak ettim girip baktim tekrarTamam çok teşekkür ederim kaldırdım ayaklarimi
Yok biliyorum saka yaptigini, ondan demedim. Cükübikime bunu istiyorum dersen alirim yani.Oyyy tam bir tatlı, şaka yapıyorum yavrum güle güle kullan tabi kiTürkiye’de ikinci el ürünler genelde sıfır fiyata yakın fiyatlara ilana çıkıyor ben ona doluyum o yüzden öyle dedim, resmen yenisini alırım daha iyi diye düşündürtmeye yönelik bir sistem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?