2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Üç yıl oldu peynir saklayıcı aldım çok uzun süre peynirler ne kokuyor ne küfleniyor. Shakerla ayran yapıyorum
Benim de vazgecilmezim urunler ceyizim tupper doluydu. Ayni sekilde simdide kullaniyorum

Nasil bi histir neye benzer bizimle paylasirsaniz onu da anlatirsanizzz belki burdakilere de fikir olurrrr
Regl olacağımız zaman rahmimiz ağrır ya hani, o bölgede bir şeyin hareket ettiğini anliyorsun, kas segirmesinden çok farklı.ben ilk kez dün gece çok net hissettim hareketlerini . Eşime kizmistim arkamı dönüp yattım, sanki "anne ben yanındayım buradayim" der gibi durmadan tekmeledi gece 3 te yattım , 3 e kadar aralıklarla hareket etti miniğim masallah 16+4 oldum sanirim dün hep gaz mı acaba diyerek geçti günüm ama akşam emin oldum

Yaa cok sekersiniz Bende hissediyorum bazen birseyler ama anlik oluyor. Benim kasik agrisi bel agrisi gecmedi bi turlu doktor da siyatik dedi atti basindan ... napcam bilmiom

D
Yaa cok sekersiniz Bende hissediyorum bazen birseyler ama anlik oluyor. Benim kasik agrisi bel agrisi gecmedi bi turlu doktor da siyatik dedi atti basindan ... napcam bilmiom
dün gece hareketlerle beraber bel agrisi da çektim. Yatakta dümdüz yattığımda onun agirligini karnimdan geçen atardamar boguluyormus gibi oluyor artık yeri de kilosu da büyümüş, geçen hafta çok rahat düz yatıyordum, bazen yine düz yatabiliyorum ama bazen pozisyondan midir nedir ağrı yapıyor aciyor, hep toplandı bi yere o yüzden bi sağ bi sol yaptım yatarken. Eşine söyle bi 10 dakika beline, bacaklarina yukarıdan aşağı aşağıdan yukarı masaj yapsın, ben zorlandigimda yaptiriyorum ama benim öküz daha şimdiden mi ne nazlisin diyor, bu aralar fena gıcığım benimkine bakalım hayrolsun. Kendine ayağına masaj da yap çok iyi geliyoe canım

Valla aynisini dedi biliyor musun . Bence erkeklerin geneli boyle dmin doktorumu aradim eger ciddi bir sorun olsaydi gorusmemizden beri 1 hafta gecmis suanda baska seyler olurdu. Senin dusuk tehdidin de yok aklina kotu seyler gelmesin. Ama belin icin bi gorunmen sart dedi. Yaticaksin ayakta durmayacaksin dedi

Şimdiden yavaş hareketlerle hekim gozlemiyle belini esnetsen iyi gelebilirdi aslında, gidince bir sor bakalım

Ya mesajlarınızı okuyodum da, ben 12 yıldır çalışıyordum, şubat ayında işi bıraktım ve hayatımda mutlu bir sayfa açıldı, resmen çalışmayı sevmiyormuşum ve dünya varmış nefes aldım be şimdi boşken bir iki kurs alıp sevebileceğim, yönelmek istediğim tarz bir iş için donanım kazanmak istiyorum. İnşallah bir an önce planlarımı gerçekleştirebilirim, bana motivasyon ve şans dileyin çünkü ben tembel bir tenekeyim

İş yerinde ayakta olmasak ve sabah gitmek zorunda olmasak hayatımın sonuna dek çalışmak isterdim :) her gün işe gitmekten nefret ediyorum ben o yüzden paramedik okudum ben sıkıldığım dönemlerde çocuk bakıcılığı yaptım, memur olmamanin en güzel yanı istediğin zaman işten çıkabilmek

Dun bebeginin hareketini hissedeni sorduktan sonra bebem Anacim
Bende burdayim dedi bugun sabahta doktorumuz vardi daha once bir pozumuz vardi buraya atmistim baya da gulmustuk ayaklar hava da pipi pozu bi yenisi daha var bugunden her seyde yolundaymis cok sukur . Basinin ustunde yatiyordu cok degisik bi cocuk hic duzgun pozisyonu yok aradan dereden pipiyi 10. Haftada nasil gosterdi bilemedim bu da bugunden pozumuz bacaklara bakin yine tepetaklak

Eklentiler

• IMG_2335.jpeg
    130,1 KB · Görüntüleme: 87
Minik şapşal duruşa bak ya tam isirmalık taaammmm

Hahhaha nisan erkekleri fena, gözümüze sokup duruyolar pipiyi

Anooww bal gibi var yaa kucuk bi melekk

Herkese merhaba. Ben de 18+3 günlük hamileyim. Son 3 gündür kahverengi lekem vardı. Doktorum Plesantanın ucunun rahmime değdiğini o yüzden kanama olduğunu söyledi. Yat dinlen hiçbir şey yapmadan kanamayı takip et dedi. İnternetten bakınca da korkunç şeyler yazıyor bu durumla ilgili. Bunu yaşayan var mı aranızda? Aslında benim geçen haftaki kontrolümde Plesantanın arka duvara yerleştiğiini söylemişti ama bu durum nasıl ortaya çıktı anlamadım

İnternetten bakıp moralinizi bozmayın öncelikle, plasentanın ucunun rahme değmesi tam olarak ne demek anlayamadım yanlış ifade edilmiş olabilir mi? Acaba geçtiğimiz haftadan bu yana farkında olmadan kendinizi zorlamış olabilir misiniz, belki ağır bir iş yapmışsınızdır veya spor esnasında zorlanmışsınızdır o yüzden plasenta yerleşiminde bir değişiklik gerçekleşmiş olabilir. Benim lekelenmem veya kanamam yok çok şükür ama plasentam aşağıda rahim ağzını kapamış görünüyor şimdilik, 17+2deyim. doktorum rahmin yukarı doğru hareketi bu haftalarda devam ettiği için olabildiğince dinlenmemi önerdi ve fazla ayakta kalma dedi tedbir olarak kendiliğinden düzelme ihtimali var yani yanılmıyorsam 21. haftaya kadar. Kırmızı kanama olmadıkça ki inşallah olmaz içinizi ferah tutun, yatın dinlenin ve sadece yemeğe&tuvalete kalkın, mümkünse aile yakınlarınızdan birini size destek olması için çağırın. Geçmiş olsun çok, umarım düzelir tatsız bir şekilde geçirmezsiniz hamileliğinizin geri kalanını ve çocuğunuzu zamanında sağlıkla mutlulukla kucaklarsınız

Kızlar ilk hareketini 16. haftada hissettiğimi hatırlıyorum şu an 17+5 olduk epeydir hissetmiyordum hatta karnıma falan vuruyordum tık yok, bugün uzandım sol yanıma 2 tane pıt pıt hissettim, çok az böyle ama bazı günler ben de hiç ama hiç hissetmiyorum normal herhalde diyorum

Memur olmanın diye okudum dedim nasıl yani. Evet dün eşimle onu konuştuk memurlara kolaylık diliyorum ülkemizde çok zor. Şartları da maaşları da maalesef. Ben de kolaylıkla ayrılabildim işimden okula başlayana kadar umarım büyütürüm kendim sonra zaten dayanamam dönerim işime. Ben de mesleğimi çok seviyorum. İşsizlik maaşı da aldım bu ay akmasa da damlıyor

Bir ben hissetmiyorum galiba bebişi. Kızlar benim ağrılarım asla azalmadı çok ağrım var. Kasıklarımdan göbek deliğime kadar sızlıyor, yanıyor tarif edemiyorum. Regl dönemim de sancılıydı ama bu çok farklı. Umarım sorun yoktur hafta içi randevum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…