Tamamdır bekliyorum, benim doktorum da Balcalı ya da Hakan Kalaycı öneriyorum dedi. Balcalı nasıl bilmiyorum çok bekletir mi, kime denk gelirim falan. Hakan Kalaycı’nın yorumları bayağı iyi. Bakalım sana ne diyeceklerEvet canım Adana'da yaşıyorumbugün Güzelyalı Hastanesi'nde kontrolüm var doktorum detaylı USG için yönlendirecektir bir ay sonrası için diye tahmin ediyorum paylaşırım buraya da canım
Ben beşik ya da yatak olayına girmedim hiçAy bunlar ne kadar güzelmiş. Almiladan beğendik biz ama araştırmamıştık hiç. 3 kapaklı çekmeceli dolap ve toddler yatak düşündük sadece.
Doğru diyorsun zaten iki yıl yanımızda yatıyormuş biz de acele etmiyoruz oda içinBen beşik ya da yatak olayına girmedim hiçşimdilik küçük beşiği olsun yeter minnakıma
Benm evde dolap sıkıntısı var o yüzden direk 4 kapaklı düşündüm
Kuzum sen hangi takviyeleri kullanıyorsun ne verdi sanaAaaaa bende kızzzz ay doktorumuz da aynıymış çok tatlı Okan bey çok güler yüzlü
Valla benimki benden bağımsız uyurken kaçıyor eşimin ağzına sakız oldum resmenkızlar 2 gundur geceler bana haram.. Gax sancisi uyandiriyor rahatlama da yok. Mahfoldum.. Ölcekmisim gibi hissediyorum..
Bende de pkos var ama sadece ultrason görüntüsünde var, bide göbekte tüylenme. Onun dışında adetim düzenli ve kilolu da değilim çok şükür. Ona rağmen benim doktorum pkos olanlara öneriyoruz dedi hatta şuan 16.haftadayiz bugün şeker yükleme testine geldim onu beklerken yazıyorum size. Bu arada finlandiya da yaşıyorum burdaki dr önerdi pkos var diye.Bende de pkos var sürekli araştırma yapıyorum karar veremedim henüz fikir almak istedim özel hastaneler genelde karşı develt hastaneside dayatmiyor ama yapılması taraftarı arada kaldım
Canım tüp benimki Okan beyde yaptırmadım ama bahcecideydim sonra Okan beye geçtim omegrav kullanıyordum tüp bebek doktorunun verdiği sonra mide bulantım çok deyince Okan beye bırak omegravi yutması da mideni bulandiriyordur onun falan dedi bıraktım neyse sadece Solgar folik asit verdi en son 13 haftalıkken gittim folik asite devam edelim dedi bi tek onu içiyorum şu an sana verdi mi kaç haftaliksin sen ben şu an 14+3Kuzum sen hangi takviyeleri kullanıyorsun ne verdi sana
Bir erkek annesi dahaaaa hayırlı uğurlu olsun canım benimKızlar size kp terörü konumu anlatsam ağzınız açık kalır galibabiz dün bebişimin cinsiyetini öğrendik sayılır sayılır diyorum çünkü doktorumuz daha çok küçük ama erkek gibi görüyorum dedi.
Neyse bizde yolda gelirken sanki b.k varmış gibi kv aradık. Erkek olacakmış diye dedik
Kv de() kız olursa isminiz netti (biz kız olursa kesin Gökçe Sare koyacaktık) erkek şimdi ismini ne koyacaksınız dedi. Bende o da net sayılır dedim ki gerçekten de net sayılır ya Göktuğ ya da görkem koycaz
Sonra direk ne peki dedi bende netleşince söylerim dedim. Arkadan benm öküz kp im de yok öyle kendi başlarına isim koymak belalarını bilmem ne yaparım dedieşim duymadı araba kullandığı için ama ben çok net duydum. Şerfsiz sanki biz tüp bebeğimizi senle yaptık o kadar iğneyi sen yedin kendi başlarına isim koymak yokmuş tek bir aşamasında bile yoktu mal herif tek kuruş faydası olmadı bize cimri herifin. Neyseki bize 20 saat uzaklar çok şükür bu durum aklıma gelince mutlu oluyorum .
Canım ben 17+2yim. Yeni açılan dorukta kemal köroğluna gidiyordum. Doktorumdan çok memnundum. Fakat hastane sanırım yeni açıldığı için sistemi oturmamış, personel çok bilgisiz. Benim karma sağlık sigortam var gebelik ve doğumu da kapsıyor ama sürekli sorun çıkardılar. İkili testi bile karşılamadığını söylediler. Yaptırmadım tabi hiçbirşey. O yüzden değiştirmek durumunda kaldım. Sonra aradılar ama artık çok geçti. Aslında Volkan Bey benim ergenlikte doktorumdu onu istedim fakat aşırı yoğun 2 saat sıra beklemek istemedim. Okan Bey zaten çok iyi biliyoruz o daha müsait o yüzden onunla devam etmek istedim. 2 kez gittim henüz. Pregnacare+ocean dvit+ocean magnezyum kullanıyorum kuzum şuanCanım tüp benimki Okan beyde yaptırmadım ama bahcecideydim sonra Okan beye geçtim omegrav kullanıyordum tüp bebek doktorunun verdiği sonra mide bulantım çok deyince Okan beye bırak omegravi yutması da mideni bulandiriyordur onun falan dedi bıraktım neyse sadece Solgar folik asit verdi en son 13 haftalıkken gittim folik asite devam edelim dedi bi tek onu içiyorum şu an sana verdi mi kaç haftaliksin sen ben şu an 14+3
Ay evet ya doruka bi kez gittim benimde sigortada sorun çıkardılar bi daha da gitmedim bende. Aynen canım önce Volkan beyi düşünüp fazla talepten dolayı vazgeçtim bende. Okan beyi de çevremden önerdiler o yüzden onu seçtim. Bu takviyeleri Okan bey mi başladı canım ?Canım ben 17+2yim. Yeni açılan dorukta kemal köroğluna gidiyordum. Doktorumdan çok memnundum. Fakat hastane sanırım yeni açıldığı için sistemi oturmamış, personel çok bilgisiz. Benim karma sağlık sigortam var gebelik ve doğumu da kapsıyor ama sürekli sorun çıkardılar. İkili testi bile karşılamadığını söylediler. Yaptırmadım tabi hiçbirşey. O yüzden değiştirmek durumunda kaldım. Sonra aradılar ama artık çok geçti. Aslında Volkan Bey benim ergenlikte doktorumdu onu istedim fakat aşırı yoğun 2 saat sıra beklemek istemedim. Okan Bey zaten çok iyi biliyoruz o daha müsait o yüzden onunla devam etmek istedim. 2 kez gittim henüz. Pregnacare+ocean dvit+ocean magnezyum kullanıyorum kuzum şuan
Maalesef ben de de var unutkanlık. Baya çoğaldı bu ara. Tuhaf gizelimli durumlar oluyor benim için resmen. Umarım ilerlemez geçici bir süreçtir.Ben aşırı aşırı unutkan oldum sabah evi yakıyordum. Ocağı açtım bir güzel yapacağımı yaptım. Oturdum yedim. köpüşü gezdirdim geldim bir saat sonra ocak açık. Geçen de çay makinesini açık unuttum altında suyu bitmiş. Her sabah ilaçları içtiğimde tarihle beraber not alıyorum ilaç içtim diye
Sadece pregnacare araştırıp aldım diğerlerini Okan Bey verdiAy evet ya doruka bi kez gittim benimde sigortada sorun çıkardılar bi daha da gitmedim bende. Aynen canım önce Volkan beyi düşünüp fazla talepten dolayı vazgeçtim bende. Okan beyi de çevremden önerdiler o yüzden onu seçtim. Bu takviyeleri Okan bey mi başladı canım ?
Korkuyorum bir şey olacak eve diye allahtan işi bıraktım başıma bela olurdu bu unutkanlık. Doğumdan sonra da bit süre devam ediyormuşMaalesef ben de de var unutkanlık. Baya çoğaldı bu ara. Tuhaf gizelimli durumlar oluyor benim için resmen. Umarım ilerlemez geçici bir süreçtir.
Yağ nem dengesi için organik kil maskesi haftada bir ve mutlaka güneş kremi kullanmalısın bilmiyorum kullanıyor musun ama evde bile olsan 4 saatte bir yenilemelisin. Her yenilemeden önce bir önceki sürdüğünü suyla arındırmalısın. Hormonal tabiki lekelenme ama güneşle beraber rahatsız edici boyuta ulaşabilir.Kızlar gebelikten sonra ufak ufak sivilce ve biraz leke problemi başladı cildimde. Ürün kullanan var mı varsa ne kullanıyorsunuz?
ben sürekli evin içinde bi noktaya kadar yürüyüp neden buraya gelmiştim hatırlamadığım için geri yürüyorum, başlangıç noktama ulaştığımda bir süre düşünüp yerimden kalkıyorum ve evin bir noktasında tekrar unutuyorum, sonsuz bir döngü gün sonuna doğru artık yoruluyorum yani o otur kalk yürü rutininden.Ben aşırı aşırı unutkan oldum sabah evi yakıyordum. Ocağı açtım bir güzel yapacağımı yaptım. Oturdum yedim. köpüşü gezdirdim geldim bir saat sonra ocak açık. Geçen de çay makinesini açık unuttum altında suyu bitmiş. Her sabah ilaçları içtiğimde tarihle beraber not alıyorum ilaç içtim diye
Hormonal lekelenme için şuan bir şey yapamazsın maalesef, ama versew ürünleri hamilelik için kullanıma uygun diye biliyorum en azından temiz bir görünüm olur cildinde ve boll suKızlar gebelikten sonra ufak ufak sivilce ve biraz leke problemi başladı cildimde. Ürün kullanan var mı varsa ne kullanıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?