Kuzum daha dün doktordaydım tekrar dedi 22de bekliyoruz diye. Dedim bazıları hissediyor. Saygı duyuyorum dediArkadaslar siz hissettim dedikce bana panik atak perileri ziyarete geliyor, ben 17. hafta basindayim, hic bebek hareketi hissetmiyorum, ya bir sey olduysa.
Güvenilir bir yerden alsın ama eşim hamile çok iyi pişsin desin özellikle uyarsınHasımlar sizde de rüyada yemek görme varmı ben dün gece rüyamda kokoreç gördüm geçen yine gördüm artık dayanamadım gece uyandım daha uykum gelmiyor eşime yarın bana kokoreç al dedim ben kokoreç mi aşeriyorum acaba
Vallah rüyamda da aynı şeyi diyordum alırsam iyi pişmiş olsun diyeceğim. DiyeGüvenilir bir yerden alsın ama eşim hamile çok iyi pişsin desin özellikle uyarsın
Benimki bugün böyle nanik dedi, sabah o kadar çok yedim ki ya çok sevindi ya da “yer kalmadı burda hacı haberin olsun” demeye getirdiKuzum daha dün doktordaydım tekrar dedi 22de bekliyoruz diye. Dedim bazıları hissediyor. Saygı duyuyorum dedi22 diyor benim doktorum
Ahahhahaahah galiba mutluluktanBenimki bugün böyle nanik dedi, sabah o kadar çok yedim ki ya çok sevindi ya da “yer kalmadı burda hacı haberin olsun” demeye getirdi
Kaslar bir önceki seferden alışkın olduğu için daha çabuk düz şekli bırakıp göbeğe izin veriyormuş. Kas hafızası gibi bir şey yani. Ben hala söylemediğim için kıyafet olayını kısıtlıyor biraz bu çabuk çıkması ama onun dışında tatlı bir his. Bir de bu sefer göbek çabuk çıktı diye acaba sırt bel ağrıları daha çok mu olur diye düşünüyorum.Ya ben de aynı niye böyle oldu ki
Hareketi hissedenler yazdığı için öyle. Kız erkek bebek konusunda da herkes erkek gibi gelmişti grupta onların biraz önden belli olduğu için ama geçen biri saymıştı yarı yarıya. Moralini bozma daha erken.Arkadaslar siz hissettim dedikce bana panik atak perileri ziyarete geliyor, ben 17. hafta basindayim, hic bebek hareketi hissetmiyorum, ya bir sey olduysa.
Ben ilk kez dün ayakta duş alırken hissettim hareketini, ondan önce hissettiklerimde hep yatıyordum ve baya dikkatli dinlemek gerek hissedebilmek için, zınk diye vurmuyor böyle yılan hareketi gibi, piti piti gibi oluyor, ama baya yatıp odaklanmak gerekiyor şuan daha çok küçük çünküKaslar bir önceki seferden alışkın olduğu için daha çabuk düz şekli bırakıp göbeğe izin veriyormuş. Kas hafızası gibi bir şey yani. Ben hala söylemediğim için kıyafet olayını kısıtlıyor biraz bu çabuk çıkması ama onun dışında tatlı bir his. Bir de bu sefer göbek çabuk çıktı diye acaba sırt bel ağrıları daha çok mu olur diye düşünüyorum.
Hareketi hissedenler yazdığı için öyle. Kız erkek bebek konusunda da herkes erkek gibi gelmişti grupta onların biraz önden belli olduğu için ama geçen biri saymıştı yarı yarıya. Moralini bozma daha erken.
Ben de çok sabırsızlanıyorum. İlk gebeliğimde 18. haftada hissetmiştim. Bunda daha çabuk olacak diye hevesle bekliyorum ama hissettim mi hissetmedim mi hiç bilemiyorum. Son 1 haftadır 3-4 kere böyle hafif bir şey hisseder gibi oldum ama o kadar çok gazım var ki, hangisi ne belli olmuyor. Zaten asıl büyüyüp dışarıdan falan da hissedilecek kadar hareket edince bir düzene giriyor.
Ben de aynı şeyi düşündüm ya bir de acaba bu sefer daha kolay büyümesi avantaj mı olur yoksa çok çatlar mıyız diyorumKaslar bir önceki seferden alışkın olduğu için daha çabuk düz şekli bırakıp göbeğe izin veriyormuş. Kas hafızası gibi bir şey yani. Ben hala söylemediğim için kıyafet olayını kısıtlıyor biraz bu çabuk çıkması ama onun dışında tatlı bir his. Bir de bu sefer göbek çabuk çıktı diye acaba sırt bel ağrıları daha çok mu olur diye düşünüyorum.
Hareketi hissedenler yazdığı için öyle. Kız erkek bebek konusunda da herkes erkek gibi gelmişti grupta onların biraz önden belli olduğu için ama geçen biri saymıştı yarı yarıya. Moralini bozma daha erken.
Ben de çok sabırsızlanıyorum. İlk gebeliğimde 18. haftada hissetmiştim. Bunda daha çabuk olacak diye hevesle bekliyorum ama hissettim mi hissetmedim mi hiç bilemiyorum. Son 1 haftadır 3-4 kere böyle hafif bir şey hisseder gibi oldum ama o kadar çok gazım var ki, hangisi ne belli olmuyor. Zaten asıl büyüyüp dışarıdan falan da hissedilecek kadar hareket edince bir düzene giriyor.
Hocam senin bebek arabası önerin nedirBen de aynı şeyi düşündüm ya bir de acaba bu sefer daha kolay büyümesi avantaj mı olur yoksa çok çatlar mıyız diyorum
Ben hep solda hissettim gerçekten kızmış bende tuttu yani :)Kızlar duymuşsunuzdur ilk aylarda bebek soldaysa kız sağdaysa erkek diyolar. Büyük büyük hareket edip tüm karnı dolaştığı zamanlarda değil tabi ama. Ben böyle şişlik ve sertliği karnımın hep solunda hissediyorum. Cinsiyeti belli olanlar nasıl hissediyodu bi de hu teoriyi denesek mi?
Oha bu da mı varmıs ben de hep sağda hissediyorum ve erkek ana ilk kez duydumBen hep solda hissettim gerçekten kızmış bende tuttu yani :)
Bilmiyorum karışığımHocam senin bebek arabası önerin nedir
Ben de ağlıyorum hepsine. Bir de seneye kızımızla olacağız diye düşünüp tekrar ağlıyorumBütün gün ağladım kutlama videoları beni cok duygulandırdı bugün çok duygusalım hamilelikten galiba
Aynen minikleri görunce bebegımide oyle dusunup aglıyorum aamaaanBen de ağlıyorum hepsine. Bir de seneye kızımızla olacağız diye düşünüp tekrar ağlıyorum
Ya şimdi kuzum bak haziran da memlekete gideceğiz Eylül başına kadar. Yani nerdeyse çocuk 3 aylıktan 6 aylık olacak. Yanımda ne olmalı bu bile soru işareti. O zamana kadar hep o puset oluyor mu mesela? Yoksa diğer şeyi de yanımda mı olmalı? En zoru yaz ayı benim için vallaBilmiyorum karışığımBende hem travel hem kabin var, arkadaşıma da söyledim, ona kabin al üstüne puset takılanlardan sonra puseti çıkarır rahat rahat kabinle gezersin diye ama onun da gönlü ikisinde. Travel gerçekten yük oluyor insana, ilk aylar kullanılan pusetle gezerken Allah var güzel. Puset takılan travellerden chicco duo goody plus çok güzel, onun muadili hamilton da çok kaliteli bir kabin araba ben de onu kullanıyorum onun fiyatı ortalama 5.5 sanırım 1800 e puset takma aparatı bir de puset alırsan 10 bini geçmez onun fiyatı. Traveli de baby home almıştım ayhan çocuk’tan o da çok kaliteli araba ama hepsi apağır yani.
Ben zaten hep böyle günlerde ağlardım da bu sene daha çok tabiAynen minikleri görunce bebegımide oyle dusunup aglıyorum aamaaan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?