Aynen benimkine benziyor biraz tarif ettiğin gibi. Yani bence sorun yoktur. Belki idrar kanalları falan da genişliyor olabilir sonuçta daha çok idrar üretiyoruz. Ben ağrılarla ilgili doktoruma sorduğumda hep şey diyor elleyemicek kadar aşırı sancı olursa ve geçmezse gel, gerisi normal. Ben de o şekilde ilerliyorumKasiktan aşağıya vajinaya doğru bir ağrı baskı hissi ,sağ tarafıma yatınca geçti, böyle sanki sol kasigimda taş var gibiydi, bebek oraya mı toplandı da ağrıdı anlamadm , sol bacağıma kramp girdi resmen valla şok yaşadım ne yaşadığımı da tam anlayamadm korkudan
Bel ağrısı da oluyor bende aynı dediğin gibi bacağa doğru vuruyo. Yürürken bi anda geliyo böyle kitliyo beni. Bi hormon varmış omurgayı esnetip bedeni ileriki aylara hazırlıyomuş karnın daha ağır basacağı zamanlara. Ondan oluyomuş sanırım bel ağrısı daKasiktan aşağıya vajinaya doğru bir ağrı baskı hissi ,sağ tarafıma yatınca geçti, böyle sanki sol kasigimda taş var gibiydi, bebek oraya mı toplandı da ağrıdı anlamadm , sol bacağıma kramp girdi resmen valla şok yaşadım ne yaşadığımı da tam anlayamadm korkudan
Benim gazdan dolayı çok hafif olmuştu ama çok şiddetliyse acile gidebilirsiniz bilemiyorum. Ya da gün içinde çok yordunuz mu kendinizi? Azaldıysa sorun yoktur diye düşünüyorum artarsa dediğim gibi içiniz rahat etsin bir danışınKızlar uyanık misiniz? Sol kasigimda ağrı gibi bir ağırlık var ve yürüdüm yine de var, çok endişelendim sağ tarafıma yatıyorum şuan azaldı sol taraftaki ağrı. Normal mi sizce sizde de oluyor mu ?15+6 haftaligiz
Evet azaldı çok şükür ama korkuttu baya teşekkür ederimBenim gazdan dolayı çok hafif olmuştu ama çok şiddetliyse acile gidebilirsiniz bilemiyorum. Ya da gün içinde çok yordunuz mu kendinizi? Azaldıysa sorun yoktur diye düşünüyorum artarsa dediğim gibi içiniz rahat etsin bir danışın
Evet 4. Ay bitiyor rahimde genişliyor, rahmimde şimşek çaktı resmen ama internette de normal yazıyor, artarsa dikkatli olmak lazımBel ağrısı da oluyor bende aynı dediğin gibi bacağa doğru vuruyo. Yürürken bi anda geliyo böyle kitliyo beni. Bi hormon varmış omurgayı esnetip bedeni ileriki aylara hazırlıyomuş karnın daha ağır basacağı zamanlara. Ondan oluyomuş sanırım bel ağrısı da
Ağrı varken hep idrar boşalttım nedense ben, belki o da ağrı yapmıştır olabilir, düz yattım şimdi daha iyi hissettimAynen benimkine benziyor biraz tarif ettiğin gibi. Yani bence sorun yoktur. Belki idrar kanalları falan da genişliyor olabilir sonuçta daha çok idrar üretiyoruz. Ben ağrılarla ilgili doktoruma sorduğumda hep şey diyor elleyemicek kadar aşırı sancı olursa ve geçmezse gel, gerisi normal. Ben de o şekilde ilerliyorum
Geçicek bence hepsi. Geçmezse yine doktora danışırsın ama şimdiden azalmış bile. Vücudumuz değişiyor, bana artık hepsi normal geliyorAğrı varken hep idrar boşalttım nedense ben, belki o da ağrı yapmıştır olabilir, düz yattım şimdi daha iyi hissettim
Ben de 60la başladım 64 oldum şimdiden ama karnım bu kadar çıkmadı her yerimden yağlandım75 kilo oldum bebek midir göbek midir bilmem ama acilen çok yemeyi bırakmam lazım
Tam aşırı kilo aldığım bir dönemde hamile kaldım ve almaya da devam ediyorum tünelin sonunu göremiyorum şuanBen de 60la başladım 64 oldum şimdiden ama karnım bu kadar çıkmadı her yerimden yağlandım
Bencee bebeekk75 kilo oldum bebek midir göbek midir bilmem ama acilen çok yemeyi bırakmam lazım
İnşallah bebektirBencee bebeekkbenimde boyleee 59 kg um:)
13+5 :)İnşallah bebektirSenin kaç hafta tam olarak
Ben sabahları aşırı tıkanmış uyanıyorum ama gün içinde pek olmuyor.Burnum cok tıkanıyor ve bazen vok zor nefes alıyorum size de oluyor mu yoksa astımım var dıye mı oluyor
Ben Salı günü yaptıracağım grip aşısını. Daha önce hiç yaptırmamıştım, ilk defa geçen yıl yine aynı dönemde hamileyim diye yaptırmıştım, şimdi de olucam. Olmaz olmaz hamileyken ateşli ağır grip geçireceğim tutar, bebek etkilenir diye oluyorum. Yıllardır tavsiye ediliyor grip aşısı hamilelere.Kızlar bana grip aşısı hakkı çıkmış. Sanırım hepinize de çıkmıştır. Yaptırmayı düşünüyor musunuz?
Nerden bakılıyor canım? Günaydın bu aradaKızlar bana grip aşısı hakkı çıkmış. Sanırım hepinize de çıkmıştır. Yaptırmayı düşünüyor musunuz?
16 haftaligiz benim böyle çıkmadı, bazen hamile gibi hissedemiyorum çocuğum nerede yaşıyor anlamak çok zor . 57 kiloyum kilo almıyorum ben ki çok yiyorum ya. Aksamlari anca böyle, ama sabah çocuğum uzaklara gidiyor sanki sıfır göbek.13+5 :)
Bence gayet çıkmış ya16 haftaligiz benim böyle çıkmadı, bazen hamile gibi hissedemiyorum çocuğum nerede yaşıyor anlamak çok zor . 57 kiloyum kilo almıyorum ben ki çok yiyorum ya. Aksamlari anca böyle, ama sabah çocuğum uzaklara gidiyor sanki sıfır göbek.
Dapdar giyinirsem böyle, normal kiyafetlerde asla anlaşılmıyor, 5. Aydan sonra belli olur herhalde artık benim kiBence gayet çıkmış ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?