ihlamurunkokusu
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 2 Mart 2023
- 1.031
- 1.171
- 53
Benim canım aşırı ekler çekti çarşıya indim aldım, sonra bi şüphelendm bu durumdan ben hayatta bi tatlı için çarşıya kadar gitmem otobüsle. Eve geldim ekleri yedim sonra sigara yaktım dedim şu testi deniyim ama hiç ümidim yok çünkü bende pcos başlangıcı vardı, elimde sigara , lavabonun önünde test, ikinci çizgiyi gördüm şok oldum :)bir de temizlik yaparken durmadan tansiyonum düştü hayatımda kolay kolay tansiyonum düşmez benim, ordan da suphelenmistim, şimdi düşük tansiyonla geziyorumTurşu teorisi patladı
16 haftadayim 9 ekimde randevum var, bende folbiol kullanıyorum sadece , bende de dediklerinden var, 4. Aydan sonra başlarız dedi bana da doktorum normal yaniBen de hala folik asite devam ediyorum 13+6
4.aydan sonra demir başlarız dedi doktorum omega 3 ise vermedi. İçtiğim folik asitte b6 b12 ve iyot da var bu arada başından beri buna devam ediyorum
Benim de karnım çok belirgin su içsem şişiyor gören koz şimdiden bu haldeyken ilerki zamanı düşünemiyorum diyorlar ben seviniyorum karnım her büyüdüğünde bebeğim diyorum rabbim sana sağlık versin karnımda rahatlık versin sağlıkla gel canım bebeğim diyeKızlar bende bu hafta göbek çıktı kiyafetlerimin çoğundan görünüyor bebiş okuldan saklıyorum hala ama fazla zamanım kalmadı sanırımbugün 57 kilo olmuşum tartıda 55 le gebe kalmıştım
Ayy evet ya hele merdiven çıktıysam kaç dakika kendime gelemiyorum. Allah yardımcın olsun kuzum sen bir de sürekli ders anlatıyorsunEvet kuzum hepsi normalmiş be bende de var. Gündüzleri de ders anlatırken nefes nefese kalıyorum
Ben de 2 kg aldımKızlar bende bu hafta göbek çıktı kiyafetlerimin çoğundan görünüyor bebiş okuldan saklıyorum hala ama fazla zamanım kalmadı sanırımbugün 57 kilo olmuşum tartıda 55 le gebe kalmıştım
Oyyy sorma gerçekten öyle. Bir de derslerim en üst kat şansıma. İnmiyorum teneffüslerde oturuyorum sınıfta. 10 dk için nefes nefese kalcam yaniAyy evet ya hele merdiven çıktıysam kaç dakika kendime gelemiyorum. Allah yardımcın olsun kuzum sen bir de sürekli ders anlatıyorsun
Doktorum kelle paça dışında ki sakatatları önermiyorum ama kelle paça ara ara içebilirsin dedi banaKelle paça yiyemiyoz dimi
Bu arada be ekşiyi de çok severdim zatenSelammm ben geldimtatlı aşığı birisi olarak hamile kaldığımdan beri asla tatlı istemiyor canım sürekli ekşi yiyorum limon turşu.. cinsiyet henüz belli değil o yüzden teoriye katkım olamayacak cinsiyet konusunda zaten kesinleşene kadar da ihtimali öğrenmek istemiyorum. Salı günü randevum var inşallah her şey yolundadır
Hamileliğin başında bir iki kez bulantım olmuştu onun haricinde hiç olmadı. Son zamanlarda hamile gibi hissetmiyorum bile. Göbeğim çıktı ama çok yemeye başladım ve 3 kilo aldım hemen şişkinlik oluyor bebek değil göbek diye düşünüyorum ama annem bebek o diyorbu kadar belirtisiz ilerlemek de insanı endişelendiriyor. Salı gününü iple çekiyorum inşallah güzel şeyler duyarak çıkarım
Valla ben sürüyorum, kremin bir zararı olacağını sanmıyorum. Sonra yıkıyorum zaten. Doktora sormadım da doktor bir tanıdığım sürebilirsin demişti.Vicks suruluyor mu kız
Ben baş ağrısı için şakaklarına sürüyorum bu arada, burun içine değil.Valla ben sürüyorum, kremin bir zararı olacağını sanmıyorum. Sonra yıkıyorum zaten. Doktora sormadım da doktor bir tanıdığım sürebilirsin demişti.
Vaoo tesekkurlerDoktorum kelle paça dışında ki sakatatları önermiyorum ama kelle paça ara ara içebilirsin dedi bana
Bizde var haa tamam o zaman pişirmek kolay:)Kız aldır ailenden birine ver pişirt ye Önemli olan piştiği yerden emin olmandı
Canım tam nasıl ağrı. Benim geçen hafta mesela böbrek taşı gibi çok sancı yapmıştı, iki üç günde bir oldu. Şimdi geçti. Bebekte bi sorun olmadı çok şükür. Belki gaz sancısı olabilir. Bugün de göbekten aşağı doğru çok sancı gibi oldu, geçti yine bir sorun yok.Kızlar uyanık misiniz? Sol kasigimda ağrı gibi bir ağırlık var ve yürüdüm yine de var, çok endişelendim sağ tarafıma yatıyorum şuan azaldı sol taraftaki ağrı. Normal mi sizce sizde de oluyor mu ?15+6 haftaligiz
Kasiktan aşağıya vajinaya doğru bir ağrı baskı hissi ,sağ tarafıma yatınca geçti, böyle sanki sol kasigimda taş var gibiydi, bebek oraya mı toplandı da ağrıdı anlamadm , sol bacağıma kramp girdi resmen valla şok yaşadım ne yaşadığımı da tam anlayamadm korkudanCanım tam nasıl ağrı. Benim geçen hafta mesela böbrek taşı gibi çok sancı yapmıştı, iki üç günde bir oldu. Şimdi geçti. Bebekte bi sorun olmadı çok şükür. Belki gaz sancısı olabilir. Bugün de göbekten aşağı doğru çok sancı gibi oldu, geçti yine bir sorun yok.
Geceleri o ağırlığı ben de hissediyorum. Sırt üstü yatmayı dene az da olsa tuvaletin varsa tutma yap elini karnında gezdir hareket ediyo bence bebişler ama tam hissedemiyoruz geziniyolar öyleKızlar uyanık misiniz? Sol kasigimda ağrı gibi bir ağırlık var ve yürüdüm yine de var, çok endişelendim sağ tarafıma yatıyorum şuan azaldı sol taraftaki ağrı. Normal mi sizce sizde de oluyor mu ?15+6 haftaligiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?