- 25 Mayıs 2023
- 510
- 644
- 18
Benimde tüp ve bende aynısını kız olduğu için hissediyorumO degılde ben bu erkek anası olma olayından sacma sapan bir sekılde korkuyorum
Benım bebegım tup bebek zar zor buldum bundan korkarkende kendıme kızıyorum
Zaten beynım bu hamılelıkte ıyıce error verdi ondan da ayrı çekıyorum
Kuzum bulantım geçti. Arada hafif oluyor ama baştakilerin yanında solda sıfır. İştahım aşırı açıldıCanım tamamen geçti mi kokusu hassasiyeti falan sabah uyanır uyanmaz mide bulantısı kaçıncı haftada rahatladın?
Anladım kuzum inşallah artık benimde geçer tamamen bekliyorum büyük bir sabırlaKuzum bulantım geçti. Arada hafif oluyor ama baştakilerin yanında solda sıfır. İştahım aşırı açıldıama koku hassasiyeti devam. Koku duyunca öğürüyorum o yüzden çoğu şeyi burnumu tıkayıp yapıyorum. 17 itibariyle böyle
Geçecek kuzum sabretAnladım kuzum inşallah artık benimde geçer tamamen bekliyorum büyük bir sabırla
Bende de çok oluyor nefes alamıyorum ve ses çıkarıyorum uyurken nefes alıp verirken astımım var benimde vardı daha doğrusu gene başladı bişilerBurnum cok tıkanıyor ve bazen vok zor nefes alıyorum size de oluyor mu yoksa astımım var dıye mı oluyor
E dokunmuş belli ki, ayarlı yiyip içsene güzelimHanımlar bugün çok fazla turşu ve turşu içtim üzerine çok fazla su içtim şimdi çok afedersiniz su gibi ishal oldum acaba dokundumu ya korktum ama misafirliğe gittiğim yerde görünce dayanamadım bide aldım evine getirdim aç gibi
Ben de 14+4’üm hala folik asite devam ettiriyor doktorum elindeki foliği bitir öyle başlayalım omegaya dedi neye göre böyle söyledi sormadım ilk hamileliğimde 12’de başlamıştık. Zaten diğer takviyelerde de folik asit olacak.Kızlar 13+4 oldu bugün bebeğim tüp bebek başta omegrav kullanıyordum tedavi sürecinden beri gebeliğin 8. Haftasında midem çok bulanıyor diye gittiğim kadın doğum doktoru yutması zor folik asit kullanabilirsin sadece dedi hala sadece folik asit kullanıyorum solgarın siz başka bişey alıyor musunuz ? Artık bırakmalı mıyım folik asiti ya hep ilk 3 ay deniyor ya 12+3de gidince sormuştum devam edelim dedi folik asite dünde sormayı unuttum
Allahtan turşudan sonra içim yanıyor da çok fazla su içiyorum o düzenler Didim tutamıyorum kendimi aklıma geliyor kafayı yiyor gibi oluyorum ay şaka gibi geliyor olabilir ama vallahi ağzımın suyu dudak köşelerinden sızıyorE dokunmuş belli ki, ayarlı yiyip içsene güzelimkusma baş dönmesi vs yoksa kesin dokunmuş diyebiliriz. su meyve kefir toparlar biraz
Ben turşumu bu yıl kendim yaptım öyle de güzel tutmuş ki duramıyorum yiyorum okurken benim de ağzım sulandıAllahtan turşudan sonra içim yanıyor da çok fazla su içiyorum o düzenler Didim tutamıyorum kendimi aklıma geliyor kafayı yiyor gibi oluyorum ay şaka gibi geliyor olabilir ama vallahi ağzımın suyu dudak köşelerinden sızıyor
Normalmiş canım. Burun kanaması olursa o da normalmiş.Burnum cok tıkanıyor ve bazen vok zor nefes alıyorum size de oluyor mu yoksa astımım var dıye mı oluyor
Bende dayımlara gittim yengemde vardı ev turşusuydu içindekilerden bahçedendi ay hanımlar hakkınızı helal edin ama Miğdemi iyi bozdu bol su ile tansiyonum çıkmasın diye çabalıyorum bi yerde okudum çok fazla yenildiğinde annenin tansiyonun çıkartır bebeğin ve annenin kalp altını hızlandırır erken doğuma sebep olurmuş az önce okudum korktum da artık dikkatli olurumBen turşumu bu yıl kendim yaptım öyle de güzel tutmuş ki duramıyorum yiyorum okurken benim de ağzım sulandıAynen tuvalete hızlı çıkarıyor, demek ki güzel turşuymuş ben her şeyiyle organik sağlıklı yaptım çünkü
Canı turşu çekenlerin bebeleri erkek miydi kız mıydı? Benimki kız ama bir kere bile canım turşu çekmedi.Ben turşumu bu yıl kendim yaptım öyle de güzel tutmuş ki duramıyorum yiyorum okurken benim de ağzım sulandıAynen tuvalete hızlı çıkarıyor, demek ki güzel turşuymuş ben her şeyiyle organik sağlıklı yaptım çünkü
Bana erkeğe benziyo dedi net demediği için kesin bişi diyemiyorum kızım var evdeki turşuları çöpe attığımı hatırlıyorum o derece evde bile bulundurmazdım bilmiyorum artık bizde merak ediyoruz nedir bu minnakCanı turşu çekenlerin bebeleri erkek miydi kız mıydı? Benimki kız ama bir kere bile canım turşu çekmedi.
O zaman cinsiyet için turşu teorisi ortaya atıyorum. Kız ise canı turşu çekmiyor erkek ise canı turşu çekiyor diyorumBana erkeğe benziyo dedi net demediği için kesin bişi diyemiyorum kızım var evdeki turşuları çöpe attığımı hatırlıyorum o derece evde bile bulundurmazdım bilmiyorum artık bizde merak ediyoruz nedir bu minnak
Benim de kız ve asla yiyemem şuan turşu adı bile hoşuma gitmiyorO zaman cinsiyet için turşu teorisi ortaya atıyorum. Kız ise canı turşu çekmiyor erkek ise canı turşu çekiyor diyorum
Turşu teorisi tutuyor gibi.Benim de kız ve asla yiyemem şuan turşu adı bile hoşuma gitmiyor
Abartı gibi geldi bana yaBende dayımlara gittim yengemde vardı ev turşusuydu içindekilerden bahçedendi ay hanımlar hakkınızı helal edin ama Miğdemi iyi bozdu bol su ile tansiyonum çıkmasın diye çabalıyorum bi yerde okudum çok fazla yenildiğinde annenin tansiyonun çıkartır bebeğin ve annenin kalp altını hızlandırır erken doğuma sebep olurmuş az önce okudum korktum da artık dikkatli olurum
Ben kız olarak biliyordum ama bizim okulda bi hoca vardı her gün kaseyle okula da getirir turşu yerdi onunki kızdıCanı turşu çekenlerin bebeleri erkek miydi kız mıydı? Benimki kız ama bir kere bile canım turşu çekmedi.
Benim canım ne tatlı ne turşu çektiO zaman cinsiyet için turşu teorisi ortaya atıyorum. Kız ise canı turşu çekmiyor erkek ise canı turşu çekiyor diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?