- 11 Ağustos 2023
- 1.783
- 3.752
- 48
- 37
Valla bazısı puset diyor bazısı ana kucağı diyor doğrusunu ben de bilmiyorum açıkçası ama bebeği ilk altı ay beraber taşıdığın o şey diyebilirimYaani 22 bini verip kurtulamıyoruzana kucağı dediğiniz puset oluyor dimi. Puseti de almak zorundayız zaten nasıl taşıcaz çocuğu, pahalı oluyor o zaman
Biz de eşimle anlaştık pahalı büyük şeyleri Kasım Aralık ayında alalım istiyoruz. Yok muhteşem Cuma yok yılbaşı indirmileri falan oluyor ya. O zamana kadar da ara ara gidip mağazalarda bebek arabalarını elimizle elleyip denemeler yapıp oradaki satış danışmanlarıyla da konuşuruz. burada da alanların yorumları olur herhalde.Bebek Arabası aldınız mı bakıyor musunuz ben kabin boy pusetli istiyorum beğendiğiniz marka var mı
Teşekkür ederiiimValla bazısı puset diyor bazısı ana kucağı diyor doğrusunu ben de bilmiyorum açıkçası ama bebeği ilk altı ay beraber taşıdığın o şey diyebilirim
korkmayın takip edin, takip için günlük ped kullanmanızı öneririm miktarı anlayabilmek için ama acilen doktorunuza danışınHanımlar 15haftalıktan selam bugğn lavabada pembe bir akıntı gördüm korkmalımıyım
İşte şimdi araba nerdeyse sıfır 2021 model. Korkuyorum daha çokBen araba kullanmaktan çok korkuyordum, kendi arabamızı bilerek biraz daha eski model ve çizikli aldırmıştım eşime bir yere sürtersem falan üzülmiyim diye, o yüzden seni çok iyi anlıyorum kardeş
En başından beri böyleyim. Bulantılarım bitti ama yine böyleyim. Bazen biraz hızlı fırçalıyorum mecburen kusmamak için. Ağzımı da çok çalkalamıyorum o zaman daha çok bulanıyorBulantısı olan kızlar dişlerinizi rahatça fırçalayabiliyo musunuz ya? Fırçalarken dilimizi hafif geri alıyoruz ya orda bi öğürme geliyo bana. Lavaboya eğildiğim anda zaten direkt kusma moduna giriyorum. Günlük temel ihtiyaçları gideremeyecek duruma gelmek için çok erken değil mi
Teşekkür ederimkorkmayın takip edin, takip için günlük ped kullanmanızı öneririm miktarı anlayabilmek için ama acilen doktorunuza danışın
Yalnız ve anormal hissediyordumEn başından beri böyleyim. Bulantılarım bitti ama yine böyleyim. Bazen biraz hızlı fırçalıyorum mecburen kusmamak için. Ağzımı da çok çalkalamıyorum o zaman daha çok bulanıyor
Mantıklı bi düşünce ben de deneyip internetten sipariş edicem artık kocayı işten güçten ayırıp dışarı çıkarabilirsemBiz de eşimle anlaştık pahalı büyük şeyleri Kasım Aralık ayında alalım istiyoruz. Yok muhteşem Cuma yok yılbaşı indirmileri falan oluyor ya. O zamana kadar da ara ara gidip mağazalarda bebek arabalarını elimizle elleyip denemeler yapıp oradaki satış danışmanlarıyla da konuşuruz. burada da alanların yorumları olur herhalde.
Bebek arabası, park yatak vs. pahalı şeyleri nasipse Yılbaşına kadar tamamlamayı düşünüyoruz pahalım. Ara ara kıyafet vs indirimli gördüğüm şeyleri de almayı planlıyorum Yılbaşına kadar. Zannediyorum ki çoğu şey daha yılbaşına kalmadan zamlanacak hatta.
Arada ikinci el sitelerine de bakıyorum ama hiç dışarıdakilerin arabasına o gözle bakmamıştım .. bağyan araban güzelmiş satmayı düşünürmüsünEvet biraz pahalı ama orta kalite bir bebek arabası aşağı yukarı bu fiyatlarda maalesef. Ben artık caddede falan dolaşırken görece büyük çocuklarda bu arabayı gördüğümde sessizce annelerine yaklaşıp İKİNCİ EL SATMAYI DÜŞÜNÜR MÜSÜNÜZ diye sormayı planlıyorum valla, ne kaybederim ki kfkfkdl
Benim ilk cocuktan var Joie Chrome Travel System.Bebek Arabası aldınız mı bakıyor musunuz ben kabin boy pusetli istiyorum beğendiğiniz marka var mı
Ya bi dk sürmüyor fırçalamak yüzümü yıkadığıma şükür ediyorumBulantısı olan kızlar dişlerinizi rahatça fırçalayabiliyo musunuz ya? Fırçalarken dilimizi hafif geri alıyoruz ya orda bi öğürme geliyo bana. Lavaboya eğildiğim anda zaten direkt kusma moduna giriyorum. Günlük temel ihtiyaçları gideremeyecek duruma gelmek için çok erken değil mi
Korkma ama doktoruna söyleHanımlar 15haftalıktan selam bugğn lavabada pembe bir akıntı gördüm korkmalımıyım
Canım ben normal biyokimyasal riskim çok çok çok düşüktü 27 yaşında olmama rağmen yaşı koyunca değer bir tık arttı ama aslına bakarsan bu ikili testi yapmak kadar saçma bir şey yok zaten testin güvenirliği %65 ve test sonucu kesin değil istatistik. İlk gebelik olunca bir şeylerden haberim olmuyor bilmiyorum. Bana sadece şuraya kan ver şu gün gel deniyordu kimse bir bilgi vermedi bilsem böyle olduğunu hiç yapmazdım bile.Canım benim de yaş riskim 5yuzlu değerlerde 1 çıkmıştı eğitim araştırma hastanesi risk dedi ama bütün gebelerde olabilir yaşla ilgili değil 28 yaşında da olsan cikabilirdi bu dedi üstünde durmadı devletteki doktorum biz bu değeri risk olarak kabul etmiyoruz baz aldgimiz değer altında demişti yani kombine risk daha önemli bu sonuçlara ben de kafama takmadım eğer için rahat etsin istiyorsan fetal DNA yaptır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?