Hamilelikte özellikle olumsuzluklara daha çok takıyoruz sadece kendinin ve bebişinin mutluluğuna odaklanman lazım yeri gelir eşin bile anlamaz o yüzden kendini motive etmen gerekir senin gerginliğin bebisine de geçer herkes konuşsun istediğini yapsın sen kendi bildiğin işi yaptıktan sonra önemi yok insanlar karsisindaki kırılır mı alınır mı diye hiç düşünmüyor malesefPara harcatmamak için yapıyorlar. Bana da lohusa takımı falan alcam dedim de niye alcan ne gerek var dedi. Ay sanane kadddınnnnn demedim tabii ki. Alacağım tabi dedim, 3 takım hemde, bazen içlerine şeytan kaçıyor, bazen de analık duyguları kabarıyor bilmiyorum. Çocuğu erkek olanlar mutlu mu gergin mi merak ediyorum , ben çok gerginim ya enerjim hep düşük depresyona ha girdim ha giricem.
Çok haklısınız, bir de ben çok üzülüyorum birini üzdükten sonra. Anksiyetemde var zaten hamilelik yüzünden ilaçlarımı da kullanmıyorum, Allaha emanetim çok düşünüyorum fazla düşünüyorum ondan oluyor zaten.Hamilelikte özellikle olumsuzluklara daha çok takıyoruz sadece kendinin ve bebişinin mutluluğuna odaklanman lazım yeri gelir eşin bile anlamaz o yüzden kendini motive etmen gerekir senin gerginliğin bebisine de geçer herkes konuşsun istediğini yapsın sen kendi bildiğin işi yaptıktan sonra önemi yok insanlar karsisindaki kırılır mı alınır mı diye hiç düşünmüyor malesef
Kız bence12+6’dan selamlaaar
Cinsiyet tahmini var mıdır?
Hemde nasillar var ya bijtim artik ariolqr acmiom yether hep ayni naneyi duyuyomAaaa kaynana yılan her dediği yalan. Su da içmeyelim belki boğazımıza kaçar ölürüz
Çok güzel bi duygudur darısı başımıza
Valla bana ellerinde olsa hicbisi aldirmayacaklwr cocuga bisi olursa die diePara harcatmamak için yapıyorlar. Bana da lohusa takımı falan alcam dedim de niye alcan ne gerek var dedi. Ay sanane kadddınnnnn demedim tabii ki. Alacağım tabi dedim, 3 takım hemde, bazen içlerine şeytan kaçıyor, bazen de analık duyguları kabarıyor bilmiyorum. Çocuğu erkek olanlar mutlu mu gergin mi merak ediyorum , ben çok gerginim ya enerjim hep düşük depresyona ha girdim ha giricem.
Eşin söylesin siz her böyle dediğinizde ağlıyor çok üzülüyor biraz duygu sömürüsü yapsın. Yada aldığınız hiçbir şeyi söylemeyinHemde nasillar var ya bijtim artik ariolqr acmiom yether hep ayni naneyi duyuyom
Bisi goremedim esimden de daha bakalim..Eşin söylesin siz her böyle dediğinizde ağlıyor çok üzülüyor biraz duygu sömürüsü yapsın. Yada aldığınız hiçbir şeyi söylemeyin
Öyle düşünme canım benim benim iki evladım var ben onlara kaç aydır bakamıyorum on yaşında kızım var o bulaşıkları makinaya dizerken elbise katlarken ağladım ben ona bakamıyorum bide yük oldum diye herkes hamileliği güzel geçirmiyor bazen inanılmaz zorluyor gün gelecek ne zor günlerdi şükür geçti diyeceksin üzme kendiniAnnem gelsin dedi vicdan azabı çekiyorum senede 1 kere anca görüşebiliyoruz kardeşimle. Ağladım hüngür hüngür çok üzülüyorum geldi yanıma sarıldı çok seviyorum seni abla ağlama dedi, Annem de kardeşimin huyunu biliyor yemek seçiyor gelsin Annem o ben biliyorum onun huyunu dedi. Üzüntüden kahroluyorum yani bir kardeşime bakamadım. Yük değil ama benim hiç enerjim yok .
Ay canım ya üzme kendini lütfen senin elinde değil o da fark etmiştir sakın üzme kendiniMemleketim manisa, ben 10 saatlik uzakliktayim beni görmeye geldi özlediği için. 2 hafta kalacakti ama ben ne ilgilenebiluyorum ne bisey. Dermanim yok çünkü.
Aa kaç haftalık Can’ımKizlar resmen ben bugun bebegi hissettim ve ciddi sekilde cok heyecanlandim disari cikmistik ypruldugum icin biraz oturdum bildiginiz bisi kimildiorduo kadar duygulandim ki
Geçmiş olsuuun, tansiyonun düşmüş herhaldeKızlar bugün dışarda bir anda fenalık geldi ter boşaldım bayılacak gibi oldum hemen olduğum yerde oturdum Allah'tan annem yanımdaydı bi iki dk da geçti yoruldum desem yorulmadim çok gezmedim bile önceki gün fellik fellik gezdim böyle olmadım.Annem de çantanda şeker tuzlu çubuk taşı her zaman dedi sizlerin de aklında olsun diye anlatmak istedim
Bebek bu haftalarda çok küçük öyle sopa gibi hissedilen, eğilince falan ağrıtan ya gaz ya kabızlık.Gazz mı yanii bebiş değil miiiii
17 yaş çocuk değil. Vicdan azabı çekecek bir şey de yok. Eminim kardeşin kız olsaydı, bardaklarını toplamayıp, özel yemek yapmadığın için suçlu hissetmek yerine bi de düşüncesiz diye kızardın. Kardeşini kötü alıştırmışsınız. Kimsenin evinde pişen yemek beğenilmeyip dışarıdan söylenilmez. Pişirenin emeğine çok yazık. Bence üzülmek yerine bunları öğrenmesinin zamanı geldi diye düşünebilirsin. Küçük çocuk değil. İnsan hamile ablasını yorgunluktan uyuklarken görüp de sağa sola bardak bırakmaz, biraz yardım edeyim der. Ben böyle düşüncesizlikleri erkekler yapınca hoş görmeyi çok hatalı buluyorum.Annem gelsin dedi vicdan azabı çekiyorum senede 1 kere anca görüşebiliyoruz kardeşimle. Ağladım hüngür hüngür çok üzülüyorum geldi yanıma sarıldı çok seviyorum seni abla ağlama dedi, Annem de kardeşimin huyunu biliyor yemek seçiyor gelsin Annem o ben biliyorum onun huyunu dedi. Üzüntüden kahroluyorum yani bir kardeşime bakamadım. Yük değil ama benim hiç enerjim yok .
Canım saçını boyatan tecrübeli biri yazsa daha iyi olur ama benim bildiğim kadarıyla ilk üç ayı atlattıktan sonra saç boyatılabiliyor. Bitkisel içerikli organik boyalar var onlardan tercih edersin öyle bir durumda, kına da zaten bitkisel bir şey yani zararı olduğunu sanmıyorum ama doktoruna bir danış yine de. Bu arada beyaz saç çok havalı bir şey ya, neden doğal kullanmıyorsun ki onu da bir düşünsen mi artık?Hanımlar bişi soracağım sizlere ben 30yasındayım ama 20yasında saçları kar gibi olan biriyim hep boya boya boya bu yaşıma kadar şimdi hamileyim ve tamda beyazlarım çıktığı zaman hamile olduğumu öğrendim saçım her geçen gün daha beyaz oluyor moralim bozuluyor aynaya bakınca boya da yasak kına yaksam saçıma yasak mı acaba bilgisi olan var mı
16+1 canimAa kaç haftalık Can’ım
Yok ben haftaya gitcem canım:)Can’ım sen kontrole gdiiyodun bugün sankiHali
Hem bebek hem bu zor olur bence sırt daha mantıklıKizlar ben bu cantaya aşik oldum sanirim anne bebek cantasirenkli seyleri hep sevmisimdir kalitelide alsammi ki yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?