2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Yaa yapıyorlar normalde tospalak gittiğinde serum veriyorlar, keşke ısrar etseydin
Kaç haftalıksın? Ben de hissediyorum arada doktorum hissedebilirsin dedi erken demedi bana
M mehtap49 bulantı kusma için mi gittiniz? Ben acile gitmelerimin sayısını bilmem defalarca kez gittim kan idrar hepsine baktılar neredeyse hepsinde, serum hepsinde taktılar 5 kezde acilden kadın doğum servisine sevk edildim bura ile ilgili bilmiyorum ama çok ilgilendiler benimle

Soyledim ben aliyorum Rabbime emanetiz bende bebegimde dedim.. Agzimin tadini bozmamalarjni kac kere dedim ama arsizlar
Terbiyesizler. Öyle şey denir mi yani sanane ya
Hemde nasil cevap versende ayni lafi devam ettiriyorlar boyle bisiyiistiyorlar demekki
İnsanlar çok düşüncesiz olabiliyor. Sakın izin vermeyin böyle şeylerin moralinizi bozmasına. Hoşlanmadığınızı da söyleyin, illa sinirlenerek söylemenize gerek yok, ciddi şekilde konuşun.
Hemde nasil dusuncesizler bazen girtlaklamak istiyorum onlari.
Gecmis olsun kuzum kendine dikkat et rennie yada gaviskon ic
Kotulugune dediklerini dusunuyorum cunku hamileligimin basindan beri diyorlar bende surekli uyariyorum ama bikkinlik geldi artik

Yaa yapıyorlar normalde tospalak gittiğinde serum veriyorlar, keşke ısrar etseydin
Kaç haftalıksın? Ben de hissediyorum arada doktorum hissedebilirsin dedi erken demedi bana
12haftalık ya vallahi yapmadı tıpış tıpış eve geri döndüm

Evet evet kusuyorum çok artık ayakta bile duramıyorum moralimi bozdular İstanbul’da çok iyiydi Tekirdağ dayım yok ilgi Çerkezköyde şoför hamileyim diyince gülüyorlar normal diyorlar

Kızlaaar günaydın bişey sorcam. Bugün devlette randevum var kontrol için. İkili tarama içim ayrıca mı randevu alınıyor. Bi de ikili tarama testi nasıl oluyor yaptıranlar bahsedebilir mi

Canım benim iyi niyetle mı kötü niyetle mı diyorlar onu sen daha iyi bilirsin tabi söylemeleri hoş olmuyor ...maalesef benim başıma geldi canım herşey hazırdı ama bebeğim eve gelmedi şimdi tekrar hamileyim hani deyim yerindeyse bir çöp bile almaya niyetim yok rabbim büyük eve sağlıkla gelsin de eşyaları almak kalsın tek derdimiz canını sıkma dün benim de kaynanam bu bebeğin doğarsa ölen bebeğinin adını koyma o da ölür dedi cahillik diz boyu ama ailemiz işte yapacak bir şey yok

Kızlaaar günaydın bişey sorcam. Bugün devlette randevum var kontrol için. İkili tarama içim ayrıca mı randevu alınıyor. Bi de ikili tarama testi nasıl oluyor yaptıranlar bahsedebilir mi
İkili taramada kan verdim ben o kadar

13+1den günaydın dünden beri ince başlayıp gece az uyutan ve sabah devam eden baş ağrım var bazen dayanamayacak gibi oluyorum. Bu haftaya kadar hiçbir şey yoktu ama şuan aşırı derecede rahatsız ediyor şunu yaptım geçti diyeceğiniz bir yöntem var mi ? Ayrıca bir parol içtim , ılık duş aldım , saçlarımı çektim diyebilirim , buz uyguladım kafama enseme

Kızlar 2 li testim çıkmış sizce nasıl

Eklentiler

• 20231016_095509.jpg
    18 KB · Görüntüleme: 41
Anne yanı yatak park yatak olarak mı canım
Canım ilk 7 ay chicco next to me magic kullandım. Duruyor hatta 2. Bebeğimede kullanıcam inşallah. Sonra park yatağa geçirdim. Birde chicco yeni birşey çıkarmış next to me forever diye 0-4 yaş diyor onu araştırıyorum ama fiyatlar inanılmaz yükselmiş.

Son düzenleme:
Evet evet kusuyorum çok artık ayakta bile duramıyorum moralimi bozdular İstanbul’da çok iyiydi Tekirdağ dayım yok ilgi Çerkezköyde şoför hamileyim diyince gülüyorlar normal diyorlar
Ya siz anlatın susuz kalıyorum sıvı almam gerek diye olur mu öyle şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…