Sakin ol kuzumBir önceki gidişimizde değişme ihtimaline karşı 16. haftada söylüyorum dedi, eşim de bunu duydu ya ben giderken belki görür falan dedim yok söylemesin dedi kesinleşince söylesin. O kadar uyarmama rağmen kadına hocam gördünüz mü lütfen söyleyin dediğimde yok hocam söylemeyin falan diye çocuk gibi tutturdu. Doktor da ondan cesaret aldı söylemedi. Yemin ediyorum sinirden elim ayağım titredi Allah için para verip muayene oldum yani böyle enayilik var mı? Bütün hevesim kaçtı bundan sonra ne derse he öyle mi kanka modundayım.
Haydaaa. Biz sata göre 13+2(ultrasonda 14+3) de pipiyi gördük hatta ultrason fotosuna işaretleyip pipi yazdı doktorSakin ol kuzumhormonlardan böyle sinirlisin. Keşke bana özel söyleyin deseydin. Ama bana 11+6 da erkek gibi dedi. 15+6 da %95 kız dedi değişir yani
Değişsin sorun değildi o zaman da şaşırırdım en fazla, en azından bu kadar sinirlenip strese girmezdim. Neyse artık sinirim geçmezse doğumda öğrenmek istiyorum diyeceğim nasıl olsa abisinden her şeyi var hepsi unisex. Alın size sürpriz diye doktor hanımla eşime balon patlatacağımSakin ol kuzumhormonlardan böyle sinirlisin. Keşke bana özel söyleyin deseydin. Ama bana 11+6 da erkek gibi dedi. 15+6 da %95 kız dedi değişir yani
Çok nadir oluyor ama değişme, büyük ihtimalle erkektir çünkü haftası büyükken görmüşHaydaaa. Biz sata göre 13+2(ultrasonda 14+3) de pipiyi gördük hatta ultrason fotosuna işaretleyip pipi yazdı doktorbazıları kız bebişlerin şişkinlik olabiliyor diyor. Bu durumda da yanılma olmuş olabilir mi acaba
Yani olabilir tabi ki kuzum. Doktor da o şişkinlik nedenli belli olmaz diye %95 dedi banaHaydaaa. Biz sata göre 13+2(ultrasonda 14+3) de pipiyi gördük hatta ultrason fotosuna işaretleyip pipi yazdı doktorbazıları kız bebişlerin şişkinlik olabiliyor diyor. Bu durumda da yanılma olmuş olabilir mi acaba
Yaaa sakin ol kuzum sağlıklı olsun cinsiyet önemli değil kiDeğişsin sorun değildi o zaman da şaşırırdım en fazla, en azından bu kadar sinirlenip strese girmezdim. Neyse artık sinirim geçmezse doğumda öğrenmek istiyorum diyeceğim nasıl olsa abisinden her şeyi var hepsi unisex. Alın size sürpriz diye doktor hanımla eşime balon patlatacağım
Yaa değil zaten niyeyse çok heves edip gittim önemi kalmadı dediğin gibi çok sağ olYaaa sakin ol kuzum sağlıklı olsun cinsiyet önemli değil kivarsa ultrason görüntüsü koy biz tahmin edelim. Hem benimkini melegim can doğru bildi. İlk 6-7 haftalık ultrasona göre
Ben yaptırmadım yaptırsaydım bi tane yapardım ki hastanedeki doktorda bi tane taptır der diy düşünüyorum bi tane de pahalı olanı var onu istersen yap derlerKızlar merhaba ben bir şey soracağım, benim kontrollere giderken gittiğim 2 doktor vardı, şimdi ben özelde arastirma hastanesinde ikili test verdim ultrasonda bakıldı falan, bir de devlet hastanesinde ikili test verebilir miyim acaba bilginiz var mı? Aklım kalmasın iki testi karsilastirayim diyorum olur mu ? Hem ultrasona da girmiş olurum
ya mide tuttu mu geçmeyen illet bir şey, tavsiyem midenizi yoracak hiçbir şey tüketmemeniz olur bir iki gün ek gıdaya yeni başlamış bebek gibi beslenin bence. bunun dışında ben biraz daha dik yatıyorum ve karnıma masaj yapıyorum, belki psikolojik ama iyi geliyor bana. Suyu da ılık içiyorum, gaz çıkarmam gerekiyorsa da asla tutmuyorum. İnşallah bu gece uyuyabilirsinizMerhaba arkadaşlar 3 gündür geçmeyen mide ağrım var yardımcı olabilecek olan varmı doktora gittim gaviscon içirdi zaten rennie içmiştim dün gece uyuyamadım ağrıdan
bu kadar hevesin kırıldıysa eşine söyle bence ve tekrar gidin mutlaka, o da anlamamıştır bence o an düşünememiştir. bir şeye heves etmişsin kursağında kalmış yazık üzülme kıyamamYaa değil zaten niyeyse çok heves edip gittim önemi kalmadı dediğin gibi çok sağ ol
Kıyamam ya benim öyle akşama doğru bi şişiyor dokuz aylık gibi kusmamak için hep ağzımda şeker var şekerden tiksindim rabbim yar ve yardımcımız olsunMerhaba arkadaşlar 3 gündür geçmeyen mide ağrım var yardımcı olabilecek olan varmı doktora gittim gaviscon içirdi zaten rennie içmiştim dün gece uyuyamadım ağrıdan
İlk sayfadaki tabloya gore bilgileri tam yazarsan ekleyım canım:)ay maşallah bu sene erkek senesi galibaHali beni de nisan annelerine ekler misin canım sat:17 Temmuz
Kaynananın adı neBen önceden hep mila istiyordum çok beğeniyordum. Ama K.V. min ismine çok benziyor sırf o yüzden vazgeçtim
Yaş : 24İlk sayfadaki tabloya gore bilgileri tam yazarsan ekleyım canım:)
Kuzum noldu neye bu kadar stres yaptınYaa değil zaten niyeyse çok heves edip gittim önemi kalmadı dediğin gibi çok sağ ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?