2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Canım genelde bağırsak ile karıştırılıyor o kasık ağrısı falan bende hapşırınca kramp giriyor ama ben artık ayırt ettim rahim ile alakası yok bağırsak hem şuan yukarı doğru çıkıyor hemde ister istemez yavaşladı hareketleri. Sen rahat ol hapşurma öksürme falan bişi olmuyor diyor uzmanlar

Kızlar merhaba ben bir şey soracağım, benim kontrollere giderken gittiğim 2 doktor vardı, şimdi ben özelde arastirma hastanesinde ikili test verdim ultrasonda bakıldı falan, bir de devlet hastanesinde ikili test verebilir miyim acaba bilginiz var mı? Aklım kalmasın iki testi karsilastirayim diyorum olur mu ? Hem ultrasona da girmiş olurum

12. Haftada yüzde seksen kız dedi canım isim düşünüyorum bulamıyorum
Yaaa çok güzel bizim de kız olursa ismi belli
Babamız aşırı kız istiyor ama daha cinsiyeti belli değil kız olursa gökçe sare koycaz
ben birde Ahsen ve hüma isminide çok beğeniyorum sana fikir olsun canım

Ay benimde boy 170 kilo 69. 70 le hamile kalmıştım. 1 kilo verdim 12+0. İlk hamileliğimde ilk 3 ayda 7 kilo 2. Trimesterda 8 kilo almışım notlarıma baktım kesin olarak şimdi.3. Trimesterda diyet yapmaya başladım ve sadece 3,5 kilo almışım. 58 kilodan fırladım bir anda bu sebeple çoook dikkat ediyorum çünkü hemen kilo alan bir yapım var malum yaşta 36 hatta 37 ye yaklaşıyor. Hedefim 76 ile bitirmek maksimum diyetisyenle belirlediğimiz rakam. Sağlıklı olsunda bebişler gerisi hiç önemli değil tabi ama kilo ve yaş birleşince şeker olayı fln olmasın istiyorum sadece bebek kilo alsın istiyorum bu dönem geçici bilinçli ilerlemek istiyorum ilk hamileliğimden edindiğim tecrübeyle.

Magnezyum varsa bi iç dinlen canım bir şey olacağını sanmam ama geçmezse tabii git yine muhtemelen kendini kasınca ağrımıştır

Dün çok garip bir şey yaşadım ben, ben 60 kilo ile hamile kalmıştım, arkadaşıma gittim dün 57.2 kiloyum. Yedik içtik oturduk sohbet ettik. Giderken ölçüldüm yine, 57.1 çıktım? Oturup yiyip içip 100 gr vermeyi nasıl başardım 2 saatte hiç anlamıyorum. Yediklerim nereye gidiyo?

Bugün 12+0, ben de detaylı ultrasona girdim çok şükür her şey yolunda normal dedi doktorum rahatladık biraz olsun fetal DNA da güzel çıkarsa bi oh dicez ama cinsiyet söyleyemedi kesin öğreniriz diye gitmiştik oğlumda 11+3 Te yüksek ihtimal erkek demişti. Bu sefer süpriz olcak.

Regenesis max bırakabilirsin dedi yerine d vitamini, demir hapı, başka bir multivitamin verdi.

Panaroma natera ile görüştük fetal DNA için plus paket 465dolar ödedik. Hemşire gelip kan aldı. Amerika’ya gönderilip sonuçlar tarafımıza ve doktora iletecek. Cinsiyetinde doktora söylüyorlar sonuçlar çıkınca artık ondan öğreneceğiz.

İnşallah hepimiz sağlıklı sonuçlar alırız, sağlıklı bir gebelik dönemi geçiriririz.

Canım benim içini ferah tut , bol bol dua edeceğim Rabbım sağlıkla huzurla kavustursun seni miniğine, hiçbir şey kesin değil, seni bence galeyana getirmisler, sabret bol bol dua et, anlıyorum çok zor, daha kokusunu içimize cekmedigimiz yavrumuzu özlüyoruz nasıl oluyor bilmiyorum Rabbım güzel haberlerle mukafatlandirsin seni hepimizi inşallah

Sare ismini ben de çok beğeniyorum.Tanıdığım sareler hep hanım hanımcık

.guncel. soru.

Gökçe ismini çok severim hatta kızımız olursa Gökçe koyalım diyorduk ama ağır bir isim olduğunu öğrendim o yüzden vazgeçtim gibi

Ultrason için giderdim ama ikili testi hem verebilir misiniz onu bilmiyorum hem de sonucu kesin olan bir şey değil, şimdi diyelim başka yerde verdiniz sonuç farklı çıktı ne yapacaksınız, neyi değiştirecek bu sonuç? Ben olsam ikinciye yaptırmazdım.

Bir de ikili test için öyle mi bilmiyorum ama farklı laboratuvarlarda verilen beta hcg, idrar kültürü ve bildiğim birkaç test sonucu daha farklı çıkıyor o yüzden iyice kafa karıştırıcı olabilir. Devlette gittiğiniz doktorla ikili test sonucunuzu paylaşıp bir ikinci fikir alsanız daha iyi olmaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…