- 14 Mart 2021
- 8.602
- 9.302
19un son gunu 20. Hafta merhabalarAy en önden sen gidiyosun ya çok korkuyorum ya başıma geleceklerden , şuan tam kaç haftalık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
19un son gunu 20. Hafta merhabalarAy en önden sen gidiyosun ya çok korkuyorum ya başıma geleceklerden , şuan tam kaç haftalık
Evet full inceleme hastalıgıAcaba hep o tarafa mı yatıyor yüzüsütü falan diye düşündüm. Buarada olabilir tabii ki hiçbir canlının sağı solu eşit değil ama eminim çok çok çok dikkatli bakınca belli oluyodur. Bütün gün bebişlerle olunca tabii ister istemez çok dikkatli oluyor insan
Hadi geçmiş olsun 19. Hafta atağını atlatmışsın19un son gunu 20. Hafta merhabalar
Bu aya kadar ilk yatırdığımda uyuyodu 4 saat kadar ama artık uyumuyoKimsenin bebişi 3-4 saat kesintisiz uyumuyor sanırım yalnız olmadığıma seviniyorum ama ne zaman o aşamaya gelicez çok merak ediyorum gece 2 kere beslenseler koyunca uyusalar falan ne güzel olur
Bizde öyleyiz. En azından 3 -4 saat uyuyodu o ara bende uyuyodum. Şmdi oda yok. Valla uykusuzluktan ağlıcam.Bu aya kadar ilk yatırdığımda uyuyodu 4 saat kadar ama artık uyumuyo
Evet bi ara bizimde öyleydi 4 saat uyuyordu acıkınca uyanıyordu hemde beşiğinde yatıyodu şimdi beşiğide bıraktı uykuyuda bıraktı kafasına göre takılıyor serseri olduBu aya kadar ilk yatırdığımda uyuyodu 4 saat kadar ama artık uyumuyo
Memeyi yada mamayı bırakmasınlar da diğerleri hallolurEvet bi ara bizimde öyleydi 4 saat uyuyordu acıkınca uyanıyordu hemde beşiğinde yatıyodu şimdi beşiğide bıraktı uykuyuda bıraktı kafasına göre takılıyor serseri oldu
Kız yok artarak devam edıyor okuduguma gore 5. Ay hatta 7. Ayda devam edenler varHadi geçmiş olsun 19. Hafta atağını atlatmışsın
Aynen katılıyorum savaşım onla yoksa atak olsa nolcakMemeyi yada mamayı bırakmasınlar da diğerleri hallolur
Benım oyle uzun suredır geceleri masallah suphanallah kesın nazar decek amin amin masallahKimsenin bebişi 3-4 saat kesintisiz uyumuyor sanırım yalnız olmadığıma seviniyorum ama ne zaman o aşamaya gelicez çok merak ediyorum gece 2 kere beslenseler koyunca uyusalar falan ne güzel olur
Aynen erken alındı o yuzden mart sonu:)Ozaman mart doğumlu bebişin Hali ben belalı 16. Haftadayım
Çaresizlik resmen o bazen memeden öğürüyo çok kırılıyorum kendisine ama çok korkuyorum öyle yapıncaAynen katılıyorum savaşım onla yoksa atak olsa nolcak
Benım zaten sutum mukemmel degıl ama cok kotu de degıl olanı da kaybetmezsek ıyı olur yaniÇaresizlik resmen o bazen memeden öğürüyo çok kırılıyorum kendisine ama çok korkuyorum öyle yapınca
Ay beynim eridi resmen doğumdan sonra. Ben kendimi 16. Haftada sanıyorum ama sen böyle yazdıktan sonra hesapladım bende 18. haftadayım ee bizimki ne atağı ozamanAynen erken alındı o yuzden mart sonu:)
BundanAy beynim eridi resmen doğumdan sonra. Ben kendimi 16. Haftada sanıyorum ama sen böyle yazdıktan sonra hesapladım bende 18. haftadayım ee bizimki ne atağı ozaman
Şükür o konuda sıkıntı yok hatta ben silikonla emziriyodum başından beri meme reddinden dolayı bu hafta kendiliğinden silikonu bıraktı çok şükürMemeyi yada mamayı bırakmasınlar da diğerleri hallolur
Aaa harika atak haftadı bir işe yaramış çok güzelŞükür o konuda sıkıntı yok hatta ben silikonla emziriyodum başından beri meme reddinden dolayı bu hafta kendiliğinden silikonu bıraktı çok şükür