2024 Nisan anneleri buraya👶🏻🪅🤗💐🌞🎊🎉🎂🫧

Selamlar dostlar
ense kalınlığı 9.haftada bir fotoda dikkatimi çekti..şuan 11.haftaligim ikili testim haftaya..bilen biraz içimi ferahlatabiljr mi

Eklentiler

• IMG-20231002-WA0000.jpeg
    62,7 KB · Görüntüleme: 41
Selamlar dostlar
ense kalınlığı 9.haftada bir fotoda dikkatimi çekti..şuan 11.haftaligim ikili testim haftaya..bilen biraz içimi ferahlatabiljr mi
Selam. sakin olun, içinizi ferah tutun, ultrason fotosundan bizlerin anlayabileceği bi şey değil ense kalınlığı.

Selamlar dostlar
Merhaba en iyi yorumu dr.yapacaktır içinizi de ferah tutun derim 2 haftada o kadar büyüyor ki hiçbir zaman karamsar olmamak lazım

merhabalar,

avrupa yakasında oturup ta çam sakura hastanesi kadın doğum bölümüne giden var mı memnun musunuz?

kızlar merhaba

15 hftalık ikiz gebeliğim var ve sadece vitamin ilacı kullanıyorum. sizlerin başka kullandığı vitaminler var mı? demir ilacı falan vermediler bana

merhabalar,

avrupa yakasında oturup ta çam sakura hastanesi kadın doğum bölümüne giden var mı memnun musunuz?
kızlar merhaba

15 hftalık ikiz gebeliğim var ve sadece vitamin ilacı kullanıyorum. sizlerin başka kullandığı vitaminler var mı? demir ilacı falan vermediler bana
Verilen vitaminlerde muhakkak demir takviyesi de oluyor o yüzden extra gerek duyulmamıştır -ki beslenme ile vitamin alınması öneriliyor zaten çok takviyeyi de önermiyor geneli sadece destek amaçlı kullanılıyor.

Allah nasip ederse benim 04.04.2024
Toplanın bakalım kim kime denk
Benimde doğumum inşallah Mart sonu Nisan başı gibi uygulamada 9 Nisan olarak görünüyor inşallah hepimiz sağ salim alırız kucaklarımıza yavrularımızı bu arada bende dayanılmaz baş ağrıları ve bulantı var sizler ne durumdasınız..

kızlar merhaba

Ben d vitamini ve balık hapı kullanıyorum ama kullandığım balık hapının içinde tüm vitaminler var

Benim hafifledi bulantılar inşallah biter artık hiç bitmeyecek sanmıştım çünkü insanın sağlığı gibisi yokmuş gerçekten çok yordu beni

Gelsin bakalım Koç’lar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…