- 7 Aralık 2022
- 701
- 272
- 30
- Konu Sahibi sehribann16
- #1.201
45 dakka da o pozisyonda çok zor beklemek canimBeklemen gerekiyor işte bende 45 dk iyidir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
45 dakka da o pozisyonda çok zor beklemek canimBeklemen gerekiyor işte bende 45 dk iyidir
Amin yavrum ne güzel bir dua cok teşekkür ederimmmRabbim rahatlık ve huzur versin bu süreçte size inşallah
Amin amin tatlım inşallah çok teşekkür ederim güzel dileklerin içinSağlıkla al canım kucagina güzel olucak iyi düşün
ayyy Seda çok sevindim ne zamandır giremiyordum buraya. fotoğrafı görünce çok sevindim. inşallah sağlıkla mutlulukla kucağına alırsın bebişini :)Selam kızlar ne ovl..yaptm nede gün saydm
Bakınn
Ayyy kuzumm selam çok teşekkürler bebeğim âmin inşallahayyy Seda çok sevindim ne zamandır giremiyordum buraya. fotoğrafı görünce çok sevindim. inşallah sağlıkla mutlulukla kucağına alırsın bebişini :)
Çok geçmiş olsun canım. Amin inşallah mucizelerimiz bulsun bizi. Canım şimdi 3 marta adet oldun ya bidaha ki adet olacağın tarih batBeni de eklermısın canım covıtten sonra regl olabıldım çok şükür bu mart ayı mucizelerımız gelsin inşallah sehribann16 sat bat nedemekti unuttum ben :) adet ilk günüm 3 Mart bitecek günü 7 Mart
Program 31 martı gösteriyor canım. Eğer doğruysa benim 3-5 gün sürekli oynuyorÇok geçmiş olsun canım. Amin inşallah mucizelerimiz bulsun bizi. Canım şimdi 3 marta adet oldun ya bidaha ki adet olacağın tarih bat
Tamam canım düzelteceğim birazdanProgram 31 martı gösteriyor canım. Eğer doğruysa benim 3-5 gün sürekli oynuyor
Ovulasyon saatlerin hep aynı saatte yapmaya dıkkat etmelisin ve 2 saat öncesinde hiç birsey yiyip içme kahve çay vs etkılıyor çünküKzlarrrr detaylı yazdım sizlere hep bu renk çıkıyor bunun T çizgisi hangısı C çizgisi hangısı :/ ilk defa yapıyorum yanı yumurtlamaya göre ve Reglım kısa sürdü kafam karışıyor durum ne sız ce su an beklemelımıyım daha çatlamış mı ?
Bu vıdeoya bakabılırsın yumurtlaman olmuş 5 martta değerlendırmeye aldıysan haydi hayırlısı dıyelim ama ovulasyon takıbınde dıkkat etmelisin saatler üzerinde durKzlarrrr detaylı yazdım sizlere hep bu renk çıkıyor bunun T çizgisi hangısı C çizgisi hangısı :/ ilk defa yapıyorum yanı yumurtlamaya göre ve Reglım kısa sürdü kafam karışıyor durum ne sız ce su an beklemelımıyım daha çatlamış mı ?