B birhemsiree ,
pinkheartt kızlar merhaba yazıklarınızı okudum aynılarını yaşadım hissettim, aynı süreçlerden geçtim, sorunumuz eşim kaynaklıydı en başından beri 3 yıla yakındır evlyiz hep istedik denedik olmadı en sona 3 embriyomuz kaldı ilkini kasımda denedik kimyasal dediler çift çizgi göremedim 21, 2 gün sonra 6 ydı sonra ilaçları bırak adet gör vs vs. 6 ay kendime zaman tanıdım hem mental hem de fiziken hazır değildim çünkü geriye 2 orta kalite embriyom kalmıştı, mayısta başladık 2 embriyodan 1 tuttu çok şükür ama bu raddeye gelinceye kadar kendimi mahvettim etrafımı kırdım geçirdim hala tablo net değil tamam beta artışı iyi çift çizgi gördük sonra kese oldu mu, kese oldu bebek var mı kalbi atıyor mu? diyorsun o yetmiyor acaba gelişimi devam ediyor mu kalbi atıyor mu vs vs. o kadar çok kaygılı bir süreç ki gerçekten doğal gebe kalıp da gebe kaldığını anlayamayan kadınlara imreiyorum sizler gibi... söyleyeceğim o ki sonuç benim için ne olursa olsun bebek tutundu en azından şimdilik yaşıyor umarım kalan 7-8 ay da bu şekilde sağlıkla devam eder dualarım bu yönde sizler de lütfen kendinizi yıpratmayın bu uğurda 1. denemede hamile kalan da var 5.denemede de bu nasip işi lütfen kendinize zaman tanıyın biraz uzun oldu ama lütfen inanın sizler de güzel anneler olacaksınız eminim