- 26 Kasım 2022
- 653
- 616
- 33
Belli olmaz canım hemen idrara karışmayabilirKızlar diyelim 10 gün sonra kan testi vereceksiniz 8. Gün idrarde çıkıyor silikte olsa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belli olmaz canım hemen idrara karışmayabilirKızlar diyelim 10 gün sonra kan testi vereceksiniz 8. Gün idrarde çıkıyor silikte olsa
Büyük ihtimalle ondan Bir gün fark var aramızda hamgi şehirde nerde tedavi oluyorsunEvet 3. Gün benimki
Benim olduBelli olmaz canım hemen idrara karışmayabilir
Hiç korkma bak benim 8. Günde sabah dediğin gibi leke geldi doktorum git kan ver dedi aksamımda acile gittim kan verdim eve geldim oluk oluk kırmızı bordo kanamam oldu . Kan sonucum 109 çıktı yerleşme kanaması da olabilir üstüne görme de olabilirBenim bugün 6. Günüm ve çok açık, sütlü kahve gibi bir leke geliyo peçeteye. Umarım yerleşmedir. Hiç ağrım sızım yok ne düşüneceğimi bilemedim
Bulunduğunuz yer çok mu sıcakKızlar gonalf i yaptıktan sonra bir saat dışarıda masada unutmuşumçöp olmuş mudur
Canım benim rabbim enn güzel şekilde nasip etsin sana insallah diğer transferinde pozitifle gel çok kalpten dua ediyorum sanabelki2903 canım benim negatif sonuç maalesef
Yok hayır normal oda sıcaklığıBulunduğunuz yer çok mu sıcak
Ay inşallah öyle bişeydir. Testlerim 3-4 dk sonunda silik çıkıyor ama çok korkuyorum. Çarşamba kan veririm diyodum erkenden versem mi acaba ya. İçim içimi yediHiç korkma bak benim 8. Günde sabah dediğin gibi leke geldi doktorum git kan ver dedi aksamımda acile gittim kan verdim eve geldim oluk oluk kırmızı bordo kanamam oldu . Kan sonucum 109 çıktı yerleşme kanaması da olabilir üstüne görme de olabilir
Bence birşey olmamıştır ama bir eczaciya danışın istersenizYok hayır normal oda sıcaklığı
Taze transfer yapmistiniz en çok sizi merak ediyorum benimde ilk ve taze yapıldi bakalım hayirlisiAy inşallah öyle bişeydir. Testlerim 3-4 dk sonunda silik çıkıyor ama çok korkuyorum. Çarşamba kan veririm diyodum erkenden versem mi acaba ya. İçim içimi yedi
Doktora sormama ragman bana kalitesini demedi sadece çok iyi kalite kaç olduğunu çok merak ediyorum iki defa sordum öyle dediAy inşallah öyle bişeydir. Testlerim 3-4 dk sonunda silik çıkıyor ama çok korkuyorum. Çarşamba kan veririm diyodum erkenden versem mi acaba ya. İçim içimi yedi
Taze transfer yapmistiniz en çok sizi merak ediyorum benimde ilk ve taze yapıldi bakalım hayirlisi
Ben de sormasam öğrenemeyecektim gayet iyi kalitede demişlerdi sorunca 4bb olduğunu öğrendim. Israrla söylememelerinin sebebini anlamadım ama güvenmek lazım doktorlara. Dayanamayıp kan vericem galiba yarın. İnş olumlu sonuç alır buradan da paylaşırım. Hepimizin güzel haber vermesini çok istiyorumDoktora sormama ragman bana kalitesini demedi sadece çok iyi kalite kaç olduğunu çok merak ediyorum iki defa sordum öyle dedi
Adana Başkent hastanesinde tedavi görüyorum. Sen?Büyük ihtimalle ondan Bir gün fark var aramızda hamgi şehirde nerde tedavi oluyorsun![]()
Benimde öyleydi hemşirenizle konuşun ben 3-4 gün kan sulandırıcıları kestimBenim bugün 6. Günüm ve çok açık, sütlü kahve gibi bir leke geliyo peçeteye. Umarım yerleşmedir. Hiç ağrım sızım yok ne düşüneceğimi bilemedim
Antalya Akdeniz üniversitesinde görüyorum tedavi özellere güvenemedim pekAdana Başkent hastanesinde tedavi görüyorum. Sen?
İnşallah canım Allah hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah nasıl geçti doktor kontrolün canım merak ettimİnşallah canım benim Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallahben de öyle vala daha günüm belli olmadı transfer için çok heyecanlıyım hemen olsun bitsin istiyorum daha sonuç içinde beklememiz lazım bide hemen gelsin istiyorum bende yarın bende hastaneye gidicem kontrolüm var rahim kalınlığını olcturucem inşallah güzel bir sonuç alırım hemen transfere giderim
Dua edin bana da