- 12 Eylül 2022
- 287
- 352
- 41
geçmiş olsun kuzu, en güzellerine inşallah, kendini şımartKızlar kan sonucum koca bir sıfır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçmiş olsun kuzu, en güzellerine inşallah, kendini şımartKızlar kan sonucum koca bir sıfır
Genelde iki ay rahim dinlendirme yapıyor doktorlar rahim kendine gelsin diye benim doktorun negatiften sonraki üçüncü adette başlattı hazırlığaKızlar doktorla görüştüm . İkinci transfere adet olunca başlayacağız . Ara vermeden yani benim gibi olan var mı
Zaten gittiğim de büyük ihtimal progesteron yüksek çıkar ve iptal olur diye düşünüyorum bende ikinciye kalırımGenelde iki ay rahim dinlendirme yapıyor doktorlar rahim kendine gelsin diye benim doktorun negatiften sonraki üçüncü adette başlattı hazırlığa
Kuzum normalde bekleniyor rahim kendine gelsin diyeKızlar doktorla görüştüm . İkinci transfere adet olunca başlayacağız . Ara vermeden yani benim gibi olan var mı
Bakalım ne olacakKuzum normalde bekleniyor rahim kendine gelsin diye
Hayırlısı olsun kuşum çık gez dolaş kendine iyi geleni yapBakalım ne olacak
Benimde 13 mayıs transfer 23 mayıs testYaaa benimde 11 inde transferim oldu 23 ü test günüm niye gün farkı var ki acabaa
Aynı gün transfer olmuşuz ama benim test günü 22 mayıs neden böyle farklar oluyor acabaBenimde 13 mayıs transfer 23 mayıs test
Bence cok yeni dha canm ama ikinci cizgi var benceMerhaba arkadaşlar. Ben 11 mayısta transfer oldum. Dün test yaptım bu şekilde çıktı. Transfer günü hariç dün 8. Günümdü. Perşembe günü test günüm sizce nasıl tutmuşmudur
Embriyo günüyle alakalı olabilir mi acaba? Bilemedim.. her dr un yoğurt yiyişi farklı demekkiAynı gün transfer olmuşuz ama benim test günü 22 mayıs neden böyle farklar oluyor acaba
Olabilir belki de senin 3. Gün embriyosu muyduEmbriyo günüyle alakalı olabilir mi acaba? Bilemedim.. her dr un yoğurt yiyişi farklı demekki
Canım idrar testi yapmışmıydın hiç silik vs gördün mükızlar kan testimi yaptırdım şükürler oslun 10 gün bugn transferi saymazsak 245 cıktı darısı sizin başınıza dualarım sizinle
Benimde aynı gün 11 i 23 test günümmm bende anlamadım neden farklı böyleAynı gün transfer olmuşuz ama benim test günü 22 mayıs neden böyle farklar oluyor acaba
evet canm transfer saymazsak kaset idrarda cok silik cıktı 8 günde erken gebelikte cok belliydiCanım idrar testi yapmışmıydın hiç silik vs gördün mü
Transfer günü sayılmıyor canım 24 saat sonraki gün dolduğu için ertesi gün 1. Gün oluyorTransfer gününü de saydınız mı? Ben o günü de sayarak hesaplamıştım doğru mudur? 2 mayıs transfer 13 mayıs ilk test günüm
anladım evet haklısın çok teşekkür ederim cevap için. ben 11. Gün testle başlamışım 1 gün geriden geliyorum o zamanTransfer günü sayılmıyor canım 24 saat sonraki gün dolduğu için ertesi gün 1. Gün oluyor
Evet 3. Gün benimkiOlabilir belki de senin 3. Gün embriyosu muydu