- 20 Eylül 2018
- 4.380
- 3.123
- 32
8 Rahim kalinligimi canımBu ne demek oluyor 13, gün mü 8 çıktı bu istenmeyen bişeymi yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
8 Rahim kalinligimi canımBu ne demek oluyor 13, gün mü 8 çıktı bu istenmeyen bişeymi yani
Allah hepimizin yardımcısı olsun çok güzel sonuçlar alalım inşallahEvet canım ben kullandım hepsini tekrar başlıyorum şimdi bazıları transferden sonra kullanacağın iğneler mesela proluton oksapar progestan hem hap hem iğne olarak bunlar transfer sonrası da kullanılıyor ve raporsuz olan parayla alınan iğne proluton olan diğerlerini yazdirabilirsin
Amin canım insallah rabbim nasip etsin sağlıkla hepimizeAllah hepimizin yardımcısı olsun çok güzel sonuçlar alalım inşallah
Hadi hayırlısı canım Allah kolaylıkla hayırlısını versinKızlar bende bugün itibariyle adet oldum 8 Mayıs kontrol günüm tahmini 14 Mayıs transferim olacak Allah isteklerimizi bize hayırlısıyla nasip etsin
Aa gerçekten sizde çok fazla ilaç varmış ben şuan sadece Estrofem kullanıyorum 4 ünde kontrolüm var, her şey olunda giderse de 10 unda transfer planlandı , sizdeki sıkıntı neydi ?Merhaba en baştan beridir vitaminler var onları hala kullanıyorum. Transfer hazırlığı için cok ilaç var
Oksapar iğne yarım doz
Prednol tablet 5 gün
Progestan fitil günde 3 kere
Progestanın iğnesi her akşam
Proluton iğne haftada 1
Transfer günü ovıtrelle iğne
4 mayısdada gonapeptly iğne vurulmam istendi
Evet rahim kalınlığı canım8 Rahim kalinligimi canım
Benim şahsi fikrim şu eğer Allah nasip ederse nerde nasıl tedavi görürsen gör olacak , şimdi benimde kafamı karıştıran çok şey var mesela , tek transfer mi istesem çift mi , embriyoların hepsini mü çözdürsem yoksa bir kısmını mı , ama bana lazım olan 1 sağlıklı embriyo , ve Allah nasip ederse olacak gerisi boş Allah yardımcımız olsun hakkımızda hayırlısını versin hepimizin , sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinKızlar merhaba tedaviyi özel hastane de mi yoksa devlette mi görüyorsunuz sizce bariz farki var mi geya üniversite hastanesi.basarili bir dr olur mu
Ayy amin canım çok sevindim ya hadi bakalım hayırlısı olsun darısı bizeKızlar bende bugün itibariyle adet oldum 8 Mayıs kontrol günüm tahmini 14 Mayıs transferim olacak Allah isteklerimizi bize hayırlısıyla nasip etsin
Bende geçen sene 7.8 le transfer olmsutum.Belki doktor bana bu sefer 8 der Zaten normali 7-8 arasiymisEvet rahim kalınlığı canım
Benim en son kontrolum mesela 19 nisnda yapıldı. 25inde ilaçlara başla 30unda transfer dediler herkesin gidişatı farklıdır tabi :) bende küçük çikolata kisti vardı eşimdede harekt kısıtlıymış ve döllenme olmuyormuşAa gerçekten sizde çok fazla ilaç varmış ben şuan sadece Estrofem kullanıyorum 4 ünde kontrolüm var, her şey olunda giderse de 10 unda transfer planlandı , sizdeki sıkıntı neydi ?
Merhaba siz de sorun neydi ? ben şuan için sadece estrofem tablet + carospin ile devam ediyorum gün ilerledikçe estrofem dozunu arttiriyoruz.Merhaba en baştan beridir vitaminler var onları hala kullanıyorum. Transfer hazırlığı için cok ilaç var
Oksapar iğne yarım doz
Prednol tablet 5 gün
Proluton iğne haftada 1
Merhaba hayırlısı olsun . Hepimizin duaları kabul olsun inşallah.Kızlar bende bugün itibariyle adet oldum 8 Mayıs kontrol günüm tahmini 14 Mayıs transferim olacak Allah isteklerimizi bize hayırlısıyla nasip etsin
Merhaba canım hiç bişi olmaz bende yarım kalan ilaçlarımı tekrar almaktansa kalanları kullanıyorum. Çünkü ilaçlar da çok pahalı.Merhaba en baştan beridir vitaminler var onları hala kullanıyorum. Transfer hazırlığı için cok ilaç var
Oksapar iğne yarım doz
Prednol tablet 5 gün
Proluton iğne haftada 1
Benim 3. Transferim sadece estrofem aspirin ve vagifrmle geçiyor en az ilaç aldığım transfer hazırlığı diyebilirim. Sizin kaçıncı transferdi. Benim de 7 sine transfer planlandı. Kaç embriyo düşünüyorsunuz.Aa gerçekten sizde çok fazla ilaç varmış ben şuan sadece Estrofem kullanıyorum 4 ünde kontrolüm var, her şey olunda giderse de 10 unda transfer planlandı , sizdeki sıkıntı neydi ?
Ben transfer günü belli olmadan tabloya yazdırmak istemedim açıkçası günü belli olunca yazdirayim dedimMerhaba hayırlısı olsun . Hepimizin duaları kabul olsun inşallah.
Diğer konularda gördüm tablo oluşturmuşlar. Bizde oluşturalım.
Amiin canım hepimize inşallahHadi hayırlısı canım Allah kolaylıkla hayırlısını versin
Amiin canım güzel sonuçlarla olsunAyy amin canım çok sevindim ya hadi bakalım hayırlısı olsun darısı bize