- 20 Ekim 2022
- 1.430
- 1.561
- 27
Kesınlıkle Ilık duş al canım. Ayakda al bıde 5 dk yıkan cıkBen daha duş almadım korkudan iyi geliyorsa alayım bende işkence gibi duş almamak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesınlıkle Ilık duş al canım. Ayakda al bıde 5 dk yıkan cıkBen daha duş almadım korkudan iyi geliyorsa alayım bende işkence gibi duş almamak
Ellerine sağlıkBen sonucumu ogrendım sonra bı guzel evı supurup sıldım 1 haftadır da Hıc supurmuyodum banyo tuvalette yıkamıyoduk Bugun de onu hallettım
Ben hemen banyoya gidiyorum o halde sağolun gerçektenKesınlıkle Ilık duş al canım. Ayakda al bıde 5 dk yıkan cık
Vala benımde robot varda yıne de dyson kadar Guzell halletmıyoEllerine sağlık
Valla benim ev süpürme işini robot hallediyor sağ olsun o konuda rahatım,lavabolarıda eşime iteliyorum sjsjsjs
Tatlım sorma aynı durumdayım ama ben ilk 5 gün almadım valla sende duş alırken oturma ayakta ılık suda bana hemşirem öyle demişti çok kalma bide suda dediBen daha duş almadım korkudan iyi geliyorsa alayım bende işkence gibi duş almamak
Ne demek Kız ben ılk transferımde 1 hafta yıkanmadım Bu transferde 3. Gun Ilık duş aldımBen hemen banyoya gidiyorum o halde sağolun gerçekten
MAŞALLAH MAŞALLAH allah'ım içini sağlıklı evlatla doldursun şuan kaç haftaliksin canımAtmadım ekleyımEki Görüntüle 3409612
Kıyamam yaaaBen hemen banyoya gidiyorum o halde sağolun gerçekten
Bilemedim cahilliğime geldi galiba oldu artık yavaş yavaş yaptım ev süpürdüm toz aldom çamaşır yıkadım yemek yaptım kan dolaşımı için hareket eti diyorlar dı sonra bende biraz pişman oldun aslında Allah’a tevekkül ediyorum nasipse olur inşallahCanım ilk 3 veya 5 gün dinlen ne işi yapıyorsun sen
Oldu artık ben evi süpürdüm yavaş yavaş Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah şu mübarek aydaBanada dedi ama bana ilk 5 gün istirahat et ama yatağa da bağımlı kalma dedi evimin için de sürekli yürüdüm ılık duş al dedi rahimde ki kan akışını hizlandiriyormus birde ayaklarını sıcak tut dedi
MaşallahAtmadım ekleyımEki Görüntüle 3409612
Sagol canım benım 6+2 yimMAŞALLAH MAŞALLAH allah'ım içini sağlıklı evlatla doldursun şuan kaç haftaliksin canım
Siz kaçıncı gündesinizCanım ilk 3 veya 5 gün dinlen ne işi yapıyorsun sen
Ben 10. Gundeyim hala iş yapmıyorum eşimden allah razı olsun hayatta iş yaptırmıyorSiz kaçıncı gündesiniz
Bende dün transfer oldum bugğn biraz ev işi yaptım yavaş yavaş süpürdüm yanlış mı yaptım sizin son durum nasılBende cumartesi transfer oldum pazrtesi eşime iftar hazırladım çorba yemek pilav tatlı salata tam menu :) ister istemez tencere aldım blandır cektim yemek karıştırdım vs buzdolabının en alt haznesinden malzeme aldım tepsi aldım ocaktan tezgaha tencere indirdim. Sonra ben napıyorum bi dedim tabiki 2. Günü daha ama kontolluydum birini yaptım ocaga koydum uzandım diğerini sonra yaptım vs hiç yormadan uzanmadan
Ne güzel biz tedavi başından beri küsüz maşallah sizeBen 10. Gundeyim hala iş yapmıyorum eşimden allah razı olsun hayatta iş yaptırmıyor
Tatlım yere uzanma yukarı uzanma ağır kaldırma daha ne diyim tatlım benim aman dikkat et allah aşkına ne emekler veriyoruzBilemedim cahilliğime geldi galiba oldu artık yavaş yavaş yaptım ev süpürdüm toz aldom çamaşır yıkadım yemek yaptım kan dolaşımı için hareket eti diyorlar dı sonra bende biraz pişman oldun aslında Allah’a tevekkül ediyorum nasipse olur inşallah
Seninki kaç haftalık canımAtmadım ekleyımEki Görüntüle 3409612
Senin neye göre hesapladi ben dr gittim gün adete göre 4+4 transfere göre 4+6 keseye göre 5+2 dediSagol canım benım 6+2 yim
Perşembe Dr gittim keseyi aticam birazdan cuma akşamı adet olur gibi kanamam geldi baya sancılı oldu hemen acile gittik ultrasonla baktılar kese gayet yerinde kanama alanı yok haftaya Dr kontrolüne gidersin dedi hemşirem fitili dexi bırak kalcadan prosgetan 50 mg verdi sabah akşam dedi şuan bulanık akıntı geliyorSagol canım benım 6+2 yim