- 16 Şubat 2013
- 349
- 358
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim dilim de kalbim de bunu istiyor ya ama zaten çok çok erken değil mi canımAmin insalh nebilim ya deger dusuk olunca bi kararsiz kaldim
Dün biraz az içtim sanırım evet haklısın. Ama enfeksiyon değildir diye düşünüyorum yani inşallah öyle değildir ağrım falan yok çok şükürEnfeksiyon olabilir mi? Çok su içmelisin ben 4 litre içiyorum boyum 182 yani bana çok fazla değil ama yine de gece içmediğim için sabah uyanınca çok koyu oluyor evet.
Ben ben ben valla son 2 gündür gel git yaşıyorum yarın test günü ne olacak bakalım bi oluyor karnım belim ağrıyor 2 gündür de goguslerime dokunamiyorum sen de durumlar nedir1 nisanda kan testi verecekler nasıl geçiyor gününüz.
Benim belim ağrıyor ve enteresan bir şekilde göbeğim ağrıyor bildiğin göbek deliğimin içi ağrıyor.Ben ben ben valla son 2 gündür gel git yaşıyorum yarın test günü ne olacak bakalım bi oluyor karnım belim ağrıyor 2 gündür de goguslerime dokunamiyorum sen de durumlar nedir
22 Mart 5.gün embriyosu.1 nisanda test vereceğim ben de 3. Gün embriyosu, 23 martta transfer oldum. Sizlerin durum neyd acaba? Transfer günümüz aynı mı?
Bende de şuan bel ağrısı ve göğüs hassasiyeti var hadi hayırlısı inşallah sabah 8.45 de randevumBenim belim ağrıyor ve enteresan bir şekilde göbeğim ağrıyor bildiğin göbek deliğimin içi ağrıyor.
Bende o saatlerde olucam doktorda. Haberleşelim DM üzerindenBende de şuan bel ağrısı ve göğüs hassasiyeti var hadi hayırlısı inşallah sabah 8.45 de randevum
Benim transferim 21 marttı 5.Gün embriyosu dr 2 nisan dedi ama ben 1 nisan yapicam senin erken değil mi test günü için1 nisanda test vereceğim ben de 3. Gün embriyosu, 23 martta transfer oldum. Sizlerin durum neyd acaba? Transfer günümüz aynı mı?
Tamam canım inşallah güzel pozitif sonuçlar alırızBende o saatlerde olucam doktorda. Haberleşelim DM üzerinden
Bilmiyorum ki inşallah erken olduğu için negatiftirBenim transferim 21 marttı 5.Gün embriyosu dr 2 nisan dedi ama ben 1 nisan yapicam senin erken değil mi test günü için
Evet canım bende yaşıyorumKızlar bir şey sorucam. Önceden fitil taktığımda sadece beyaz bir şekilde kendisi geliyordu. Dünden beri su ile geri geliyor sanki. İç çamaşırım sürekli ıslanıyor. Böyle bir durum yaşayan var mı?
Ne kadarlık sizin şu an?Evet canım bende yaşıyorum
Transferimin 5. günü henüz gebelik olup olmadığı belli değilNe kadarlık sizin şu an?
Bende 23 Mart'ta 3. Gün embriyosu transfer oldum dün test yapmistm negatif çıktı benimde umarım erken oldgi içindir bebislerimiz bizimledir inşallahBen bugün yaptığım testte negatif gördüm, 1 nisanda tekrar test yapacağım.
Size doktorunuz idrar testi için hangi tarihi vermişti?Bende 23 Mart'ta 3. Gün embriyosu transfer oldum dün test yapmistm negatif çıktı benimde umarım erken oldgi içindir bebislerimiz bizimledir inşallah
Bana idrar testi yap demediler canım normal kan testi tarihim 2nisanSize doktorunuz idrar testi için hangi tarihi vermişti?