Amin çok teşekkür ederim 5. Gün dondurulmuş transfer çift embriyoydu biri 5ab diğeri 5bb 8. Gün kan tahlilim 412 çıktı 12. Gün 1.786 ya fırladıRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kaçıncı gün embriyosu ve ilk değeriniz kaçtı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin çok teşekkür ederim 5. Gün dondurulmuş transfer çift embriyoydu biri 5ab diğeri 5bb 8. Gün kan tahlilim 412 çıktı 12. Gün 1.786 ya fırladıRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kaçıncı gün embriyosu ve ilk değeriniz kaçtı
İlk kaç çıkmıştı canımKızlar test değerim malesef düşmüş olumsuz oldu
İlk denememdiÇok üzüldüm canım ama doğru zamanda insallah olacak kacıncı denemendi bu?
Benim 9.gün 97 çıktı ya düşük mü yaniAmin çok teşekkür ederim 5. Gün dondurulmuş transfer çift embriyoydu biri 5ab diğeri 5bb 8. Gün kan tahlilim 412 çıktı 12. Gün 1.786 ya fırladı
30 du bugün 21İlk kaç çıkmıştı canım
Teşekkür ederim canım umut oldunOff boş yere evhamlanmışsın sen üçüncü gün embriyosusun kendine gel sjsjsjs daha çok erken
Sakın pes etme ben 3. Denemede pozitifi gördüm dualarım seninleİlk denememdi
İnşallah Sağlıklı olsun/olsunlar da önemli olan oBen de merak ediyorum acaba tek mi ikiz mi tuttu perşembe günü kontrole gitcem hayırlısıyla
Ya burdan pozitifler sanki hep yoğunluk dondurulmuşlar başarı oranı yüksek diye gördüm amaAmin çok teşekkür ederim 5. Gün dondurulmuş transfer çift embriyoydu biri 5ab diğeri 5bb 8. Gün kan tahlilim 412 çıktı 12. Gün 1.786 ya fırladı
Hayır önemli olan 2 günde 1 değerinizin katlanarak artmasıBenim 9.gün 97 çıktı ya düşük mü yani
Benim eski denemelerimin ilki taze transferdi 2. Si dondurulmuş transferdi ama onlarda nasip olmadı şimdi oldu.Ya burdan pozitifler sanki hep yoğunluk dondurulmuşlar başarı oranı yüksek diye gördüm ama
İnşallah çok teşekkür ederim bugün doktorum twkrar kan dedi 14.günün beam 1567 çıktı26 şubatta 5. Gün transferi oldum 12. Gün 894 15. Gün 2674 geldi betam aynı gün kese gördük 25 martta da kalp atışı duyduk 6+5 uyumlu dedi doktor çok şükür şu an 7+3 olduk 4 nisan da tekrar kontrolüm var canım şeninde güzel haberlerini bekliyorum
Sizinde hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin inşallah26 şubatta 5. Gün transferi oldum 12. Gün 894 15. Gün 2674 geldi betam aynı gün kese gördük 25 martta da kalp atışı duyduk 6+5 uyumlu dedi doktor çok şükür şu an 7+3 olduk 4 nisan da tekrar kontrolüm var canım şeninde güzel haberlerini bekliyorum
Sağol canım Allah razı olsun Senin değerin de çok iyi 1500 üstünde kese görünüyor dedi doktorum benim de öylelikle görmüştük hepsi bi aşama aslında heyecan bitmiyor hiçİnşallah çok teşekkür ederim bugün doktorum twkrar kan dedi 14.günün beam 1567 çıktı
Aynen öyle canm hayırlı sağlıklı bir şekil de kucağıma almayı nasip etsin Rabbimİnşallah Sağlıklı olsun/olsunlar da önemli olan o
Umudunuzu kaybetmeyin Allah büyüktür hem embriyonuz da var geride olumsuz düşünmeyin moral çok önemli bu aşamada başka şeylerle meşgul olmaya çalışın bence her şey yoluna girecek Allah’ın izniyleBenimde değerim 12. Gün 113 bugün verdiğim 14. Gün testi de 204 çıktı. Doktorum geriden geliyorsun artı kanaman var dedi. Yine test istedi umudum kalmadı artık bu 3. Denemem. 3 embriyom daha var onlara kısmet artık
Sabah ilk idrarla yapılması gerekiyor ben de bugün test yaptım 10 günümdeyim maalesef test bozuk çıktı tek çizgi bile çıkmadı o kadar heyecanla yapmıştımBenim de 3. Gün embriyosu bugün gece test yaptım negatif çıktı