- 8 Nisan 2022
- 627
- 337
- 29
Sonucunu yazar mısın inşallah hayırlı haberler duyarsın9.gün bugün canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonucunu yazar mısın inşallah hayırlı haberler duyarsın9.gün bugün canım
Yapma bence bekle netleşs
Merhaba! Be alamadım elimde var gözüktüğü için ama ücretli alabiliryosunuz 280tlEstağfurullah canim yok alamadım 3 gün var bitmesine gubu gelmediği için alamıyorum eczaneden
Amiin inşallahHadi hayırlısı güzel haberler ver bize inşallah
Bende bugün çok hareket ettim haftasonu dinlenincem. Pazartesi test günüm.Ben ayın 16 sinda oldum transfer. 7. Gün akşam itibariyle az az kanamam oldu bugün 13. Gün hala devam ediyor. Dr. Kalçadan progesteron iğne verdi. 10. Gün testim 41, 12. Gün 113 çıktı. Evde istirahat ediyorum sürekli yatmami söyledi doktor wc hariç hic kalkmıyorum. Yarın yine test vericem
Degerin inşallah katlanarak devam etsinKızlar 9.günüm değerim 97 çıktı iyi mi sizce
Hadi hayırlı olsun canım benimKızlar 9.günüm değerim 97 çıktı iyi mi sizce
Hayırlı olsun 9. Gün için gayet iyi bence önemli olan 2 gün sonra 2 kat artması doktorunuza bilgi vermiş miydinizKızlar 9.günüm değerim 97 çıktı iyi mi sizce
Bende 8.gün pembe akinti oldu, sonra kahveye döndü. Ins yerlesme kanamasidir sizinki de.Kızlar transferimin 7.günündeyim bugün biraz hareketli geçti akşam eve geldiğimde böyle pembemsi sümüğümsü bir akıntı geldi peçeteye birazcık. sol ve sağ kasık ağrımda var. Dün idrar testinde silik bir ikinci çizgi çıkmıştı burdada paylaşmıştım. Hemşireme söyledim akıntım geldi biraz pembemsi diye, gebelik belirtiside olabilir adet belirtisi de olabilir ilaçları bırakmayın 1 nisanda gelin teste dedi. Sizde oldu mu böyle akıntı, normal mi acaba. Sadece progestan fitil kullanıyorum. Ondan taktım hemen bir tane.
Yok vermedim bugün rahatsızlandım ondan Bi gidelim dedikHayırlı olsun 9. Gün için gayet iyi bence önemli olan 2 gün sonra 2 kat artması doktorunuza bilgi vermiş miydiniz
Biz sizinle aynı zamanda transfer olmuşuzBen ayın 16 sinda oldum transfer. 7. Gün akşam itibariyle az az kanamam oldu bugün 13. Gün hala devam ediyor. Dr. Kalçadan progesteron iğne verdi. 10. Gün testim 41, 12. Gün 113 çıktı. Evde istirahat ediyorum sürekli yatmami söyledi doktor wc hariç hic kalkmıyorum. Yarın yine test vericem
Transfer sonra 13.günğm benimde değerim 1068Ben ayın 16 sinda oldum transfer. 7. Gün akşam itibariyle az az kanamam oldu bugün 13. Gün hala devam ediyor. Dr. Kalçadan progesteron iğne verdi. 10. Gün testim 41, 12. Gün 113 çıktı. Evde istirahat ediyorum sürekli yatmami söyledi doktor wc hariç hic kalkmıyorum. Yarın yine test vericem
Hiç ölçmedim genelde benim yüksek oluyo zaten regle yakın diye ateş mi basıyo yoksa genel bi ısı yükselmesi mi acaba ölçtünüz mü sizKızlar transfer sonrası günlerde vücut sıcaklığınz artti mi ölçtünuz mu
Dondurulmuş mu taze mi senin bakalım beni ne çıkacak yarınTransfer sonra 13.günğm benimde değerim 1068
Evet ikimiz için bu sayfadaki herkes içinde hayırlı olur inşallahBiz sizinle aynı zamanda transfer olmuşuz
Ben bugün ölçtüm 37.5 la 38.5 arasında değişiyor belirti olabilir mi acaba merak ettimHiç ölçmedim genelde benim yüksek oluyo zaten regle yakın diye ateş mi basıyo yoksa genel bi ısı yükselmesi mi acaba ölçtünüz mü siz