kaçıncı gün embryosu canım ben 8.gün öğrenmiştim o yüzden seni de gaza getirmiş gibi oldum. Ben de güya kan testine kadar evde yapmayacaktım ama baktım burda yapıyorlar ben de dayanamadım fazla
Senin kacinci gun 500 cikmisti, sonra cok iyi yukselmis 2000 e. Tek embriyoydu diye hatirladim

Benimde ekler misiniz yaş 31 ilk deneme 5. Gün embriyonun transfer tarihi 30 mart

Kızlar merhabalar bugün transfer gününü saymazsak 7gun iki gün önce idrar testi negatif ti.bel ve bacak ağrım çok var adet olacakmış gibi bu durumu yaşayan oldumu?

Kızlar aklıma bir şey takıldı.
Bu sabah önce devlet hastanesine gidip test verdim yarın çıkar dedikleri için ardından 1 saat içinde gidip özelde de kan verdim. Akşam üzeri devlet hastanesindeki sonucum da çıkmış 34. Ama şimdi aklıma şu takıldı düşüyor mu acaba değer? Önce devleti yaptırmıştım 34, 1 saat sonra verdiğim 30. Acaba laboratuvar farklılığından mı aklıma takıldı :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…