- 1 Şubat 2024
- 173
- 170
- 18
- 30
Bisey sorcaktim sana, bi ay dinlenme süresi vermedi mi doktorun? Ben bugün Adet oldum maalesef bende negativ oldum dün ilaçlarımı bıraktım bugün direk adet oldum. Doktorum bi adet dinlen gelecek ay başlayalım dedi…Kan testi verdim negatif çıkmış pazartesi tekrar vericem test sonra 2. Tedaviye başlayacakmışım
Çok teşekkür ederimHakkında hayırlısı olsun canım
Çizgi baya görünüyor canım hayırlı olsun
Kendini yıpratma canım evet biliyorum zorlu bir süreç hemen toparlan ve yola devam et. Ben çok ara verdim negatif sonuç alınca keşke vermeseydim.
Üzülme canımKızlar doktordan dönüyorum negatif çıkmış tutmadı benim transferim çok üzgünüm Kendimi nasıl teselli edeceğimi bilmiyorum kesin tuttu gözüyle bakmamak gerekiyormuş 2 saatlik yolu ağlaya ağlaya giderim artık
oyy maşallah ne güzel bir haber buKızlar herkese iyi akşamlarÇok şükür bugün keseyi gördüm Ah ne güzel bir an. İnsan gözyaşlarını tutamıyor. Rabbim herkese nasip etsin sağlıkla inşallah Tek kese göründü. Şükür herşey yolunda, meleğim güzel yere yerleşmiş öyle dedi doktorum. inşallah hepimizin bebekleri sağlıkla büyüsün Benim hesaplama internetteki gibi çıktı Doktorumda 5+4 sün dedi zamanında gidiyor
maşallah evet biraz fazla gibi ikizler mi geliyor acabaKızlar ben dayanamadım kan verdim 7 gün 96 10. Gün 847 biraz fazla mi artmış
Sanki cift mu tutmus ne, bu kadar cok artan olmadi daha bu baslikta sanirimKızlar ben dayanamadım kan verdim 7 gün 96 10. Gün 847 biraz fazla mi artmış
Hemmmeeen doktorunuza haber verinİdrar testim pozitifti 9gunum pihtili kanama başladı iğneler ilaçclar kullanırken nasıl böyle olabiliyor ki çcok kotuyum pozitif beklerken adet oldum testler neden hep silik çcikti
Canım bana pazartesi tekrar betaya baktır ne olur ne olmaz dedi yine negatif çıkarsa ilaçları bırakıcam 2. Adette tedavim başlayacak 1 ay da dinlenme olacak dedi haziranı bulur benim transferim diye düşünüyorumBisey sorcaktim sana, bi ay dinlenme süresi vermedi mi doktorun? Ben bugün Adet oldum maalesef bende negativ oldum dün ilaçlarımı bıraktım bugün direk adet oldum. Doktorum bi adet dinlen gelecek ay başlayalım dedi…
Aminnn inşallah hepimize en kısa zamanda hayırlısıyla nasip olsunÜzülme canımrabbim bidahakine nasip eder hepimize inşallah rabbim sağlık sıhhat nasip etsin
Pazartesi ulaşabilirim anca doktoruma neden böyle oldu anlamadımHemmmeeen doktorunuza haber verin
İnşallah çift tutmuştur bu kadar hızlı artmasının sebebi ondandır ben 8 kere mol gebelik geçirdim beta tavan yapiyordu tekrar aynısı olucak diye korkuyorum genetigi sağlıklı gelmişti ama insan gözüyle görmeden relax olamıyorSanki cift mu tutmus ne, bu kadar cok artan olmadi daha bu baslikta sanirim
2 tane 5. Gün embriyosu transfer oldummaşallah evet biraz fazla gibi ikizler mi geliyor acabaTek embriyo mu transfer olmuştu
Aaa maşallah hayırlı sonuçlar alırsın inşBen varım canım transferden önce rahime çizik atıldı ve embriyo glue yapıştırma yapıldı şuan pozitif 2 embriyo transfer olmuştum daha kese falan görmedim tek mi tuttu çift mi bilmiyorum
Benimde ilk transferim tutmadı 2 yıl önce yapmıştıkAaa maşallah hayırlı sonuçlar alırsın inşbu işlemleri yaptıktan ne kadar süre sonra transferin yapıldı acaba yapılacak işlemler hakkında hiçbir bilgim yok birde merak ettiğim konu bu işlemler başarı oranını arttırıyorsa neden ilk denemede yapmıyor ki doktorlar
Cok uzuldum ya pozitif de olacakmınanıyorummmBende negativ ekleyebilirsin
Ben mart 7 snde olmuştum 17. GunumdeyımMerhaba! Transfer kaç günündesiniz ben perşembe transfer oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?