Ben bugün hemşireyle konuştum bunun için. İğne çıktıktan sonra sakın pamuk bastırma asıl o morartır dedi. Bir de kollara geçebilirmişiz, ben artık iki kol ve göbeği 1er hafta kullanıp değiştiricemGöbek daha iyi evet ama benim cildimden dolayı hep şişlikler oldu
Kayseri Acıbadem demustafa taş kayseride değilmi ? Merrry benim bildiğim kayseride değil galiba sabah yazmıştı snaki
Bende oluyor ama benim regl öncesi de bu belirtiler olduğu için ben regl ağrısı gibi düşünüp çok üzülmüştüm bugün test yaptım ikinci çizgi silik çıktı inşallah bebişin etkileridir tedirgin olma benim gibiTransferimin 5gunu bugün geceleri sıcak basması ile uyanıyorum ayaklarımın alti yanıyor resmen böyle olanlar oldimu aranzda
Aynen Oyle yap canımSaati çok şaşıyor ya ben hep 9.30da verdim 5 dk filan oynamıştır. Cuma tekrar gidicem coasprin ve kan sulandırıcı iğne bitiyor onları yazdırıcam o zaman sadece betaya bakın derim artık.
Ne güzel ya ben seni tedavi etmedim diyip estrofem fln yazmamisti bana devlette doktor sürekli parayla aliyorumTup bebek tedavisi ile gebe kaldigimi soyledim. Pazartesi gunu test verdim, Beta hcg mi tekrarlamam lazim dedim. Evet cok onemli, sana bir kan testi yazalim, gel bir de bakalim keseyi gorebilecek miyiz dedi. Karindan bakti, goremedi. Zaten simdi cok erken, vaj.dan bakmak lazim, ona da gerek yok, kan testi daha onemli dedi. Sonra da 3 kutu estrofem, 2 kutu progesteron 50 mg tüp ve 2 kutu corasprin yazdi. Eczane de hepsini versi, toplamda 250 tl gibi birsey odedim. Kan testim de aksama cikacakmis.
Ben kayserıde yaşamıyorum ama doktorum Mustafa taş acıbademde yaptırdımmustafa taş kayseride değilmi ? Merrry benim bildiğim kayseride değil galiba sabah yazmıştı snaki
Bende yarın birdaha test vereyim benide ekleyin inşallahListe guncellendııı kızlarr göbusluu hamısı olmayann Yazsın bana Gözden kaçırdıgım varsa
Canım kese ve kalp atışı mustafa hocada ucretlıymış. Bende Gerek yok gıtmeye dıye Özguc hocaya aldım memorıaldemerry06 28 Mart'ta Mustafa taşa mı randevu aldın canım? Hemşireler mi verdi randevuyu kese randevusu? Bana 2 hafta sonra dediler ya ben de mi 1 hafta sonra gitsem acaba
Bendede oluyordu regl öncesi böyle bu derece aşırı olmuyordu olunca korktum insallh bebislerdendirBende oluyor ama benim regl öncesi de bu belirtiler olduğu için ben regl ağrısı gibi düşünüp çok üzülmüştüm bugün test yaptım ikinci çizgi silik çıktı inşallah bebişin etkileridir tedirgin olma benim gibi
İnşaAllah canımBende yarın birdaha test vereyim benide ekleyin inşallah
İnşaAllah canım benımBenimde hocam Mustafa taşinsallh güzel haberler alırım bende
Sen ne zaman transfer oldun canım kaçıncı denmemBenimde hocam Mustafa taşinsallh güzel haberler alırım bende
Başka belirtileriniz var miydiİnşaAllah canım benım
Ayy beta bakmış doktorum günahını aldım adamın ya ama sağlık ocağında beta çok geç çıkıyormuş yarın akşam bile çıkabilirmişAynen Oyle yap canım
Ya maşallah inşallah güzel güzel bebişlerin olurBendede oluyordu regl öncesi böyle bu derece aşırı olmuyordu olunca korktum insallh bebislerdendircçift emriyo transferi
Evet hep aynı ama değer gerçektenAnladım canım Benımde suan mosmor ama napalım her şey bebek ıcın
2 .denemem canım ilki kimyasal gebelik oldu .şimdi iki emriyo transferi yapıldı 15martta daha yeni test günumu sabırsızlıkla bekliyorumSen ne zaman transfer oldun canım kaçıncı denmem
Aaaa çok ilginç. Bana hangi hastanede hangi doktora tüp bebek tedavisi gördüğümü falan da sordu. Böyle bir şeye hakkı olmamalı ama. Çok garip.Ne güzel ya ben seni tedavi etmedim diyip estrofem fln yazmamisti bana devlette doktor sürekli parayla aliyorum
Yaa paketler çok farklı işte bizde de beta testleri ücretli kalp atışına kadar muayeneler ücretsiz. Hemşirelere sor bence kese randevusu alacağım ne zaman alayım diye boşa gitmemiş ol benim adet tarihime göre minik tüpüm 4 hafta 2 günlük 2 hafta sonra tam kese görünür oluyor inşallahCanım kese ve kalp atışı mustafa hocada ucretlıymış. Bende Gerek yok gıtmeye dıye Özguc hocaya aldım memorıalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?