2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Lütfen yardım edin lütfen yeni doğan bebeğin beyninde kist var diyorlar başına gelen varmı korkmalımıyım napacağımı bilmiyorum sonnradan kaybolan varmı

Kızlar yarın oğlum 11 aylık olacak. Bende yaklaşık 2 aylık hamileyim Dr memeyi yavaş yavaş kes dedi. Oğlum memeye çok bağlı nasıl biraktiracam. Niqu sen emziriyormusun Dr ne dedi bu duruma

Kızlar yarın oğlum 11 aylık olacak. Bende yaklaşık 2 aylık hamileyim Dr memeyi yavaş yavaş kes dedi. Oğlum memeye çok bağlı nasıl biraktiracam. Niqu sen emziriyormusun Dr ne dedi bu duruma
Yok benim sütüm 1 ayında kesildi ama hamile kalıp emzirenler var sorun yok diyor doktorlar

Yok benim sütüm 1 ayında kesildi ama hamile kalıp emzirenler var sorun yok diyor doktorlar
Dr emzirmeyi bırak dedi karnindakinede iyi değil. Hem büyüğü nerdeyse 1 yaşında olacak yeterince emmiş zaten dedi. Kakasi falan iyimi dedi bende iyi dedim ama dün gece yaptığı değişikti siyaha yakın yaptı. Hem sütüm de azaldı. Vücudum 2 çocuğa yetebilecegini hiç sanmıyorum.

Tabi yeterince emmiş ben hiç veremedim mesela hep kendimi suçladım neden kesildi diye ondan sana doktor öyle dediyse verme bence sıkıntı neden yaratsınki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…