- 10 Haziran 2022
- 4.478
- 7.038
- 88
Yaa yunusun da mı aynii yerimmm onuuuBenim oğluşumdada yeşil şimdilik
Ay sorma ya çakır maviydi bizimde babası çakırım diye seviyorduHafizam kuvvetlidir6 ay masmaviydi bi anda yeşil oldu
Ay değişir mi acaba 1 yaşına geliyorlar
Aynen mavis oğlum diyorduk çikolata olması bi miktar üzerAy sorma ya çakır maviydi bizimde babası çakırım diye seviyorduşimdide zeytinim diye seviyoruz burdan çikolataya gecmeyiz heralde
AminAminhayırlı olsun gebeliğin sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Kuzum evet yeşil kp gözleri yeşil ona benzemiş demekkiYaa yunusun da mı aynii yerimmm onuuu
Burdan dönmez yaa ayıptırAynen mavis oğlum diyorduk çikolata olması bi miktar üzer
Bizim babamizin gözleri hareli yeşil ela gibi ona çekmişKuzum evet yeşil kp gözleri yeşil ona benzemiş demekki
Babaya çekmesi normal bizimki gitti dedesine çektiBizim babamizin gözleri hareli yeşil ela gibi ona çekmiş
Hahaha dedesini çok sevecek demekkiBabaya çekmesi normal bizimki gitti dedesine çektiaslında eşiminde gözleri kahve diğil
Sanmıyorum dedesi diyor torun benim ayağıma gelsinHahaha dedesini çok sevecek demekki
AA AA o ne demek be öyle bende sevmedim bak dedeyi şuanSanmıyorum dedesi diyor torun benim ayağıma gelsin
Yani diyecek söz bulamıyorum bendeAA AA o ne demek be öyle bende sevmedim bak dedeyi şuan
AaaBabaya çekmesi normal bizimki gitti dedesine çektiaslında eşiminde gözleri kahve diğil
Sağol kuzum evet abi olucak Allahın izniyleAaaNiqu hamiş misinnnnnn Allahım saglikla kavusmanizi nasip etsin canim benim sevindim Yunus kus abi mi oluyooo
Yok benim sütüm 1 ayında kesildi ama hamile kalıp emzirenler var sorun yok diyor doktorlarKızlar yarın oğlum 11 aylık olacak. Bende yaklaşık 2 aylık hamileyim Dr memeyi yavaş yavaş kes dedi. Oğlum memeye çok bağlı nasıl biraktiracam.Niqu sen emziriyormusun Dr ne dedi bu duruma
Dr emzirmeyi bırak dedi karnindakinede iyi değil. Hem büyüğü nerdeyse 1 yaşında olacak yeterince emmiş zaten dedi. Kakasi falan iyimi dedi bende iyi dedim ama dün gece yaptığı değişikti siyaha yakın yaptı. Hem sütüm de azaldı. Vücudum 2 çocuğa yetebilecegini hiç sanmıyorum.Yok benim sütüm 1 ayında kesildi ama hamile kalıp emzirenler var sorun yok diyor doktorlar
Tabi yeterince emmiş ben hiç veremedim mesela hep kendimi suçladım neden kesildi diye ondan sana doktor öyle dediyse verme bence sıkıntı neden yaratsınkiDr emzirmeyi bırak dedi karnindakinede iyi değil. Hem büyüğü nerdeyse 1 yaşında olacak yeterince emmiş zaten dedi. Kakasi falan iyimi dedi bende iyi dedim ama dün gece yaptığı değişikti siyaha yakın yaptı. Hem sütüm de azaldı. Vücudum 2 çocuğa yetebilecegini hiç sanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?