2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
canım ben de senin verdiklerini veriyorım az yiyor köfte ve yumurtalı ekmek pankek severek yiyor eline almadan yemek sevmediği için çorba sulu gida çok az yiyor artık eline almaya çalısıyor doktora biz de götürmüyoruz o yüzden bilmiyorum vitaminlerin hiçbirini de vermiyorum evimiz çok güneş alıyor d vitamini de kullanmıyorum alerjen olarak ise bal dışında herseyi veriyorım

canım bal kesin yasak listesinde bisey olmadı alerjisi yokmuş deyip verme alerjiyle ilgili değilmiş çünkü yasak olmasının nedeni içindeki bir madde zehirliyormuş

kuzum ya kıyamam neden hastalandı hoş herkes hasta ( anne sütü alıyor boşver bugün de yoğurt yesin :)) İshakcım büyüyor 2 dişimiz patladı:))

canım ihenin çok tahıllı ekmeğini alıyorum bir kapta süt yumurta tarçını iyice karıştırıp ekmeğe yediriyorum daha sonra tavada az zeytinyağında döndürüyorum hiç şekere gerek yok muz böğürtlen varsa elimde koyuyorum tarçın tatlandırıyor kendi eline veriyorum kendisi yiyor zaten yumuşak oluyor

pankeki de yulaf yumurta süt veya yoğurt ile karıştırıp yapıyorum içine ceviz kayısı dut elimde ne varsa az koyuyorum ben çok kilo alsın istemedğim için bol bol koymuyorum kuruyemiş vs sadece bir çeşit koyuyprım boyu için de tahin duydum kendim de vermeye çalışıyorum sabah aç karnına bir çay kaşığı tahin ver pekmezsiz boyu çok uzatır diyorlar ama bizim babamız çok uzun ondan uzun olsun istemedğim için onu da haftafa 2-3 veriyorum

Cnm hemen hemen 1 yaşına geldi oyuzden bal verdım

Maşallah canım bunları yiyor mu hep . Benimki çok maymun iştahlı bi sevdiğini bikaç kez yedikten sonra yemiyor . Yumurta hiç sevmiyor. Zor bela dalgınlığına gelirse yiyor. . Çorba bi tek domatesli şehriye çorbası içiyor . . Şu sıra bi tek domates salatalık yiyor isteyerek . Ben kivi,çilek,domates hep verdim . Bunlar alerjenmiş ama bizim alerjimiz çıkmadı şükür . İstersen küçük miktar dene . Bişey olmazsa verirsin .

Kızzzlar nasılsın bebekleriniz nasıl???
Bu ay bebekleriniz neler yapıyor gelişimsel olarak
11.ayda kaç gram aldı bebekleriniz ?

Kızzzlar nasılsın bebekleriniz nasıl???
Bu ay bebekleriniz neler yapıyor gelişimsel olarak
11.ayda kaç gram aldı bebekleriniz ?
Daha gitmedik canım kontrole seninki nasıl oldu böbrekleri için gittin mi? Yürümeye çalışıyor bizimki ama bakalım henüz korkuyor

Canım bi kere korunmasız oldu. olacak mı acaba derken baktık istiyoruz ama olmadı nasip artık. Senin de topic var diye kimse gözünden kaçmıyor
Ahahaha evet kaçmıyor. Biz bu ay tutturduk. Bu gün hatta 6 haftalık oldum. Yarin Dr gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…