- 12 Ağustos 2023
- 1.366
- 836
bende 8 haftalıktım ama bebek 6 da kalmıştıBenim 21. Gün başlamıştı ama haftam düşüktü. Regl oldum diye sevineceğim hiç aklıma gelmezdi Umarım çok sürmez sizin de.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende 8 haftalıktım ama bebek 6 da kalmıştıBenim 21. Gün başlamıştı ama haftam düşüktü. Regl oldum diye sevineceğim hiç aklıma gelmezdi Umarım çok sürmez sizin de.
Merhabalar bende kürtajdan 50 gun sonra adet oldum 4 5 gün sürdü 2 hafta sonra ise kahverengi lekelnemem oldu internette yerlesme kanamasi falan diyo öyle bişey olabilir mi başına gelen var mi rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin tek duam oÖncelikle hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder rabbim kayıptan sonra yeni doğmuş gibi olmuşsunuzdur ben şu an daha erken olduğu için sanırım çok bebek odaklı değilim bi adet olayım kendime geleyim diyorum daha düne kadar kürtaj sonrası lekelenmem devam ediyordu belki hala devam eder lekelenme doktorum bana iki adet bekle keseyi görür görmez kan sulandırıcı başlarız dedi bakalım rabbim ne zaman nasip edecek şu an kendi içimde sakin sakin yaşamak istiyorum biraz aynı şeyler olur korkusu var biraz sonra tekrar hamilelik belirtileri aramak istiyorum
Korunmanız gerekiyordu bu süreçte ben 27 gün oldu kürtaj olalı daha regl olmadım ama endişelenmiyorum 30-40 gün sonra olabilirmişMerhabalar bende kürtajdan 50 gun sonra adet oldum 4 5 gün sürdü 2 hafta sonra ise kahverengi lekelnemem oldu internette yerlesme kanamasi falan diyo öyle bişey olabilir mi başına gelen var mi rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin tek duam o
Korunmadim zaten çatlatma iğnesiyle hamile kalmıştımKorunmanız gerekiyordu bu süreçte ben 27 gün oldu kürtaj olalı daha regl olmadım ama endişelenmiyorum 30-40 gün sonra olabilirmiş
Yani test yapın isterseniz bizim buralarda diğer çocuğun bacağı içerdedir hemen olur derlerKorunmadim zaten çatlatma iğnesiyle hamile kalmıştım
İnşallah canım yalnız değiliz bunu yaşayan bir çok kadın var bizlerde allahın izniyle sağlıklı bebekleri kucağımıza alacağızMerhaba kızlar ben de 4 martta kürtaj oldum bebeğimin kalp atışını hic duyamadık maalesef ve gelişimi cok yavaştı hâlâ çok üzgünüm umarım bundan sonraki gebeliklerimiz sağlıkla ilerler ve tekrar nasip olur
Dun test yaptım negatif ciktiYani test yapın isterseniz bizim buralarda diğer çocuğun bacağı içerdedir hemen olur derler
Ay valla annemde aynısını diyor bunun bilimsel sebebini bir doktordan dinledim açıkça anlatto ı ama kısacası rahimdeki hücrelern yenilenmesi ile alakalıYani test yapın isterseniz bizim buralarda diğer çocuğun bacağı içerdedir hemen olur derler
3 ümüzde ekim gazileriİnşallah canım yalnız değiliz bunu yaşayan bir çok kadın var bizlerde allahın izniyle sağlıklı bebekleri kucağımıza alacağız
Doktor ilaçla korunup korunmamak hakkında bir şey dedi mi ? Sen korum veya eşin korunsun vs bize bir şey söylemediKorunmanız gerekiyordu bu süreçte ben 27 gün oldu kürtaj olalı daha regl olmadım ama endişelenmiyorum 30-40 gün sonra olabilirmiş
Bize de demedi ama ilaç sonuçta ben ilaç kullanmadım hiç şimdide ilaçla korunmamDoktor ilaçla korunup korunmamak hakkında bir şey dedi mi ? Sen korum veya eşin korunsun vs bize bir şey söylemedi
Yenilensin temizlensin inşallah adet söktürücü çaylar içicem ne varsa gitsinAy valla annemde aynısını diyor bunun bilimsel sebebini bir doktordan dinledim açıkça anlatto ı ama kısacası rahimdeki hücrelern yenilenmesi ile alakalı
Olur inşallah bir kere olmuş yine olur en büyük engel stresDun test yaptım negatif cikti
Evet inşallah ama bana kilodan dolayı olmuyo diyolar bu beni stresten öldürüyo sonra strestrn istahim açılıyo bi döngü deyimOlur inşallah bir kere olmuş yine olur en büyük engel stres
Bi diyetisyenden yardım alın isterseniz düzenli yürüyüş yapın yürüyüşün çok etkisi oluyor sadece diyetle çok yavaş ilerler ramazan sonrası aralıklı oruç yapabilirsiniz insan hafifliyorEvet inşallah ama bana kilodan dolayı olmuyo diyolar bu beni stresten öldürüyo sonra strestrn istahim açılıyo bi döngü deyim
bende çok kiloluyum tabi etkisi var ama mutlaka başka faktörlerde vardırEvet inşallah ama bana kilodan dolayı olmuyo diyolar bu beni stresten öldürüyo sonra strestrn istahim açılıyo bi döngü deyim
vücut nasıl bir mucize dimi , oturup ibret alınası , hamilelik , sorunlu sağlıksız bebeği vücudun büyütmeyip sonlandırması hepsi ibret alınası bir düzenYenilensin temizlensin inşallah adet söktürücü çaylar içicem ne varsa gitsin
Kesinlikle canım iyileşeceğiz temizleneceğiz ve sonra yine inşallah sağlıklı gebelikler geçireceğizvücut nasıl bir mucize dimi , oturup ibret alınası , hamilelik , sorunlu sağlıksız bebeği vücudun büyütmeyip sonlandırması hepsi ibret alınası bir düzen