Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çift embriyo olasılığı arttırmak için bende süreki çift gitti son iki çift embriyom kaldı ama her zaman olasılık %50 dedi doktorum . Ne kadar kalitelide olsa benimkiler tutmadı.Şuan bekliyorum Allah nasip ederse bebişlerimiz bizimle birlikte olacakben de 20 sinde dondurulmuş 5. gün embriyo transferi oldum. yaş 32. doktorum bana çift embriyo transferini tavsiye etmedi. dolayısıyla yapmadığını söyledi. sizde nasıl ilerledi süreç?
Bence pazartesi deneyebilirsin bugün benim sadece bel ağrım oldu bende çok stresliyim çocuk sahibi olmak kolay değilmiş bu süreçte bunu anlıyoruz 7 .günde test yapsan belki daha rahat eder sonrasında son günü beklemeliyizBende 18 de 1 adet doldurulmuş embriyo transferi oldum 30 da kan testim var benim de. ikimizinde olur inşallah, evde erken gebelik yaptım bugün çıkmadı erken ama 5. Günde öıkanşarı çok okudum acaba yokmu diyede içim içimi yiyor sende durum ne
evet :) kendimi hiç hazırlamamıştım. siz böyle söyleyince garip ama güzel geldi. umarım dediğiniz gibi aynı zamanlarda kucağımıza alırız çocuklarımızı. benim testim ayın 2sinde.Çift embriyo olasılığı arttırmak için bende süreki çift gitti son iki çift embriyom kaldı ama her zaman olasılık %50 dedi doktorum . Ne kadar kalitelide olsa benimkiler tutmadı.Şuan bekliyorum Allah nasip ederse bebişlerimiz bizimle birlikte olacak
Haklısın erken gebelik testi sipariş verdim gelince dayanamadım yaptım negatifi görünce bütün moral motivasyon gitti isteksiz isteriz bekliyorum Rabbim hepimize nasip etsin inşallahBence pazartesi deneyebilirsin bugün benim sadece bel ağrım oldu bende çok stresliyim çocuk sahibi olmak kolay değilmiş bu süreçte bunu anlıyoruz 7 .günde test yapsan belki daha rahat eder sonrasında son günü beklemeliyiz
Banada negatif çıktı 8. Gün moral bozmayın 9. Gün 240 kan testi pozitif çıktı idrar yanıltabiliyor herkesin bünyesi bir değilHaklısın erken gebelik testi sipariş verdim gelince dayanamadım yaptım negatifi görünce bütün moral motivasyon gitti isteksiz isteriz bekliyorum Rabbim hepimize nasip etsin inşallah
Bir testle mi denemiştiniz hiçmi çizgi çıkmadı bana umut oldunuz inşallah hepimiz güzel haberler alırızBanada negatif çıktı 8. Gün moral bozmayın 9. Gün 240 kan testi pozitif çıktı idrar yanıltabiliyor herkesin bünyesi bir değil
2 tane hemde erken gebelikBir testle mi denemiştiniz hiçmi çizgi çıkmadı bana umut oldunuz inşallah hepimiz güzel haberler alırız
Bende yaptım iki tane negatifi aldım bekliyorum bi yabım kan ver diyor artık ordada çıkmazsa gün geçmez bana bi kaç gün daha sabr edicem2 tane hemde erken gebelik
Bekle daha yeni transfer sonrası 10. Gün ideal kan için moralini bozmaBende yaptım iki tane negatifi aldım bekliyorum bi yabım kan ver diyor artık ordada çıkmazsa gün geçmez bana bi kaç gün daha sabr edicem
Canım bugün test yaptın mı ben yaptım bu gün Carlo yok arası bi çizği var bakarmısın testıme varmı senceMerhabalar kasım anneleri kasımın 18’inde 2 adet 5 .gün dondurulmuş embriyo transferi oldum .yaş 27 ve 3. Denemem Şuan bekleme sürecindeyim . Ayın 30 unda testim belli olucak benim gibi bekleyen anneler var mı ?
Canım bugün test yaptın mı ben yaptım bu gün Carlo yok arası bi çizği var bakarmısın testıme varmı sence
Maşallah belirgin bir çizginiz var şimdiden Allah hayırlara yazsın tebrik ediyorum. Çokta silik değil iyiye yoralım iyi olsunCanım bugün test yaptın mı ben yaptım bu gün Carlo yok arası bi çizği var bakarmısın testıme varmı sence
Amin canım duramam zaten kesin yine yaparım benMaşallah belirgin bir çizginiz var şimdiden Allah hayırlara yazsın tebrik ediyorum. Çokta silik değil iyiye yoralım iyi olsun
Maşallah belirgin bir çizginiz var şimdiden Allah hayırlara yazsın tebrik ediyorum. Çokta silik değil iyiye yoralım iyi olsun
Ahaha sabah tekrar ilk idrarın ile yapabilirsin ben pazartesiyi bekliyorum ama senin kadar pozitif düşünmüyorum içime doğmadı bu his ,Başka bir belirtiniz var mı ?Amin canım duramam zaten kesin yine yaparım ben
Belimde kasıgımda ara ara agrı gögüs vasiyeti var ama bunlar ilaçlardan mı bilmiyorumAhaha sabah tekrar ilk idrarın ile yapabilirsin ben pazartesiyi bekliyorum ama senin kadar pozitif düşünmüyorum içime doğmadı bu his ,Başka bir belirtiniz var mı ?