Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben sizin testin pozitife döneceğine inanıyordum valla. İnsan üzülüyor tabi sizi çok iyi anlıyorum..Maalesef üzgünüm ben de
Bence var sizde ya yarın yine test yapın inşallah bebiş sizinledirBurda daha net görünüyor sanki anlayanlar bir yorum yapabilir mi
Bunu bilmiyorum ama pekde sanmıyorum değişeceğiniPeki aşılamadan sonra 16. Ya da 18. Günde çıkma ihtimali yok mu? Erken değil mi şu an tamamen negatif düşünmek için?
Yaptım sabah negatif çıktı 2 3 saat sonra baktım silik bir çizgi var hatta hayalî bir çizgi ikinci koyduğum tek test olan beklendikten sonra çıkan hayalî çizgiBence var sizde ya yarın yine test yapın inşallah bebiş sizinledir
Canım umutlandirmak istemem ama sanki pembemsi cikmis cizgiYaptım sabah negatif çıktı 2 3 saat sonra baktım silik bir çizgi var hatta hayalî bir çizgi ikinci koyduğum tek test olan beklendikten sonra çıkan hayalî çizgi
Canım bence iki güne tekrarla testi halamigne etkisi olabilir mi bilmiyorum ama belki de gebeliktirYaptım sabah negatif çıktı 2 3 saat sonra baktım silik bir çizgi var hatta hayalî bir çizgi ikinci koyduğum tek test olan beklendikten sonra çıkan hayalî çizgi
Aşılamadan 14 gün sonra regl olunuyor genelde çünkü tam çatlama günü aşılama yapılıyor bugün 11. Günüm regle muhtemelen 3 ya da 4 gün kaldıPeki aşılamadan sonra 16. Ya da 18. Günde çıkma ihtimali yok mu? Erken değil mi şu an tamamen negatif düşünmek için?
benim de regle 3 ya da 4 gün varBen de bugün erken gebelik testi yaptım benim de negatif.. Bat a 4 gün var ama döneceğini sanmıyorum.
Benim aşılamanın 11. Günü regle muhtemelen 3 gün kaldı malesef değişme ihtimali yokHemen ümidinizi kaybetmeyin iğne etkisi demekki yeni geçmiş pozitife dönme şansı var regle de dağlar var zaten
Ümidsiz olmayın siz yinede Allah büyük herşey olabilir inşallah bebeğiniz sizinledirBenim aşılamanın 11. Günü regle muhtemelen 3 gün kaldı malesef değişme ihtimali yok
Yok sanmıyorumCanım bence iki güne tekrarla testi halamigne etkisi olabilir mi bilmiyorum ama belki de gebeliktir
Ama hemen çıkmadı o yüzden ümit yapmak istemiyorum bide çatlama iğnesinin üzerinden 14 gün geçti olsa belirgin olması gerekmez miydiCanım umutlandirmak istemem ama sanki pembemsi cikmis cizgi
İğnenin etkisi geçicek de pozitife dönücek anca olur zaten gördüm bende testinde gölgeyi canım yarın sabah tekrarla ilk idrarla inşallah daha koyu olduğunu göreceksinYok sanmıyorum
Ama hemen çıkmadı o yüzden ümit yapmak istemiyorum bide çatlama iğnesinin üzerinden 14 gün geçti olsa belirgin olması gerekmez miydi
Evet var çizgi bende görüyorum ama ilk 5 dk da çıkmadı sonradan belirginleştiİğnenin etkisi geçicek de pozitife dönücek anca olur zaten gördüm bende testinde gölgeyi canım yarın sabah tekrarla ilk idrarla inşallah daha koyu olduğunu göreceksin
Evet bazen beta az olunca durdukça belirginleşiyor ama yine de sabah ilk idrarla denemeni tavsiye ederim canım adet gelmediği müddetçe umut hep vardırEvet var çizgi bende görüyorum ama ilk 5 dk da çıkmadı sonradan belirginleşti
Çok üzüldüm özelikle bugün sabahtan beri kendime gelemiyorum o yüzden testi tekrarlamicam varsa vardır artık yok gibi devam edicem bugün resmen başımın ağrısı geçmediEvet bazen beta az olunca durdukça belirginleşiyor ama yine de sabah ilk idrarla denemeni tavsiye ederim canım adet gelmediği müddetçe umut hep vardır
Rabbim en kısa zamanda nasip etsin canımÇok üzüldüm özelikle bugün sabahtan beri kendime gelemiyorum o yüzden testi tekrarlamicam varsa vardır artık yok gibi devam edicem bugün resmen başımın ağrısı geçmedi