• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Bence var sizde ya yarın yine test yapın inşallah bebiş sizinledir🙏🏻
Yaptım sabah negatif çıktı 2 3 saat sonra baktım silik bir çizgi var hatta hayalî bir çizgi ikinci koyduğum tek test olan beklendikten sonra çıkan hayalî çizgi

Eklentiler

• IMG_20241214_080254.jpg
    IMG_20241214_080254.jpg
    56 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_20241214_124320.jpg
    IMG_20241214_124320.jpg
    23 KB · Görüntüleme: 40
Yaptım sabah negatif çıktı 2 3 saat sonra baktım silik bir çizgi var hatta hayalî bir çizgi ikinci koyduğum tek test olan beklendikten sonra çıkan hayalî çizgi
Canım bence iki güne tekrarla testi ❤️ halamigne etkisi olabilir mi bilmiyorum ama belki de gebeliktir

Peki aşılamadan sonra 16. Ya da 18. Günde çıkma ihtimali yok mu? Erken değil mi şu an tamamen negatif düşünmek için?
Aşılamadan 14 gün sonra regl olunuyor genelde çünkü tam çatlama günü aşılama yapılıyor bugün 11. Günüm regle muhtemelen 3 ya da 4 gün kaldı 😔

Kızlar adetim 9 gün oldu geceli 4. Gün gecikme de kan negatifti hala regl olmadım geç döllenme olabilir mi hala umut varmı pazartesi kan vercem olmazsa söktürücü kullancam

Canım bence iki güne tekrarla testi ❤️ halamigne etkisi olabilir mi bilmiyorum ama belki de gebeliktir
Yok sanmıyorum
Canım umutlandirmak istemem ama sanki pembemsi cikmis cizgi
Ama hemen çıkmadı o yüzden ümit yapmak istemiyorum bide çatlama iğnesinin üzerinden 14 gün geçti olsa belirgin olması gerekmez miydi

Yok sanmıyorum

Ama hemen çıkmadı o yüzden ümit yapmak istemiyorum bide çatlama iğnesinin üzerinden 14 gün geçti olsa belirgin olması gerekmez miydi
İğnenin etkisi geçicek de pozitife dönücek anca olur zaten gördüm bende testinde gölgeyi canım yarın sabah tekrarla ilk idrarla inşallah daha koyu olduğunu göreceksin

Merhaba kızlar bugün doktor muyanem vardı rahmime baltı yumurtan çatlamiş dedi döllenme var mı yok mu bir şey söylemdi rahmin kalınlaşmış dedi anlayan varsa bakabilir mi rica etsem 🥹

Eklentiler

• IMG_1679.jpeg
    IMG_1679.jpeg
    121,4 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_1678.jpeg
    IMG_1678.jpeg
    115,7 KB · Görüntüleme: 28
Evet bazen beta az olunca durdukça belirginleşiyor ama yine de sabah ilk idrarla denemeni tavsiye ederim canım adet gelmediği müddetçe umut hep vardır 🥰
Çok üzüldüm özelikle bugün sabahtan beri kendime gelemiyorum o yüzden testi tekrarlamicam varsa vardır artık yok gibi devam edicem bugün resmen başımın ağrısı geçmedi

Back