2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

15 Kasım son adet tarihim beklenen tarihimde 15 Aralık

Ben adete 1 hafta kala basladim adetimi etkilemedi o bi hafta icinde bat 27 aralik ben 29 kasimda basladim
Yerlesme kanamasi olabilir adete 5 6 gun kala yasiyorsan
Yok ya hiç sanmiom test yaptım negatifti zaten regl ağrım var birde bnm 17 Aralık normalde reglim böyle bir şey başıma geldi erkene çektiğini düşünüyorum

yaaa öyle oluyor. çok sinir bozucu tam bitiyor gibi olup tekrar kanama olmuştu benim. sonra lekelenmeler de oluyor. 15 günde filan sanırım bitmişti tamamen.
bende regl oldum. bitti. bu ay ovülasyon yapayım dedim. ne bileyim düşük yaptım ya yumurtlama günleri nasıl oldu diye. daha dün 1 kere yaptım. çok silikti. bakalım düzenim bozulacak mı devam mı edecek
ama regl olunca çok sevindim.

Günaydın kızlar bugün aşılamanın 10. Günü dayanamadım test yaptım çok çok silik bir çizgi çıktı fotoda görünmüyor pek biliyorum erken olabilir iğne etkisi de olabilir

Eklentiler

• 20241213_092319.jpg
    111 KB · Görüntüleme: 65
Eldorin Canım ben dün değil geçen gün test yaptım silikti diye sevinmek istemedim adet günümü bekliyorum yumurtlamadan beri ara ara kasık ağrım oluyordu ama dünden beri yoğunlaştı eğer gebelik varsa normal midir bu ağrı yumurtlamanın 14. Günü bugün

Günaydın kızlar bugün aşılamanın 10. Günü dayanamadım test yaptım çok çok silik bir çizgi çıktı fotoda görünmüyor pek biliyorum erken olabilir iğne etkisi de olabilir
Eğer yarın veya öbürgün daha belirginleşirse bence pozitiftir

İki gün sonra tekrar yaparım o zaman iğne etkisi varsa da geçmiş olur
Evet ama bu gebelik testleri idrarda en az 20 ml hCG üzerini ölçüyor genelde, iğneden kalan miktarın o kadar olduğunu düşünmüyorum yani bence pozitife doğru gidiyor

Kasık ağrısı gebelik varsa da yoksa da normal sır kuzum bu dönemde. Çatlamanin üzerinden 14 gün geçtiyse bence bir test daha yapabilirsin. Çünkü zaten regl olman gerekiyor gebelik yoksa bugün

Evet ama bu gebelik testleri idrarda en az 20 ml hCG üzerini ölçüyor genelde, iğneden kalan miktarın o kadar olduğunu düşünmüyorum yani bence pozitife doğru gidiyor
Ayyy umarım ya bir de bu testi hiç bilmiyorum indirimde almıştım bazı testler yalancı pozitif çıkarabilitormuş ven hiç yaşamadım ama burda yaşayan arkadaşlarımız oluyor

İğne etkisinin sıfırlanması için 12 gün bekleyin diyorlar genelde kuzum.

İnsallah ay tutmuştur bir dirt gun daha sabır ben de bebetime ile öğrenmiştim ama gebeliğimi sana da şanslı gelir inşallah

Yaa heyecan basıyor o kadar çok istiyorum ki evet erken olduğunu 12. Gğnde yapmam gerektiğini de biliyorum ama dayanamadım işte bu grup kurulurken gerçekten çok pozitif başladım umarım bana uğur getirirsin hepimiz birbirimize uğur getiririz

Evet canim hatirliyorum inşallah kuzum bu sefer olur dualarım seninle

Çatlatma iğnesinin 13 günü sabah test yaptım çizgi felann yok gözlerim dolu dolu içim buruk boynum bükük Allah'ın dediği olur biz kulları olarak sadece itaat ederiz benim iki kızım var eşimin bebeği yok 2. Evliliğim o kadar mükemmel biri ki Rabbim ona da bir hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin istiyorum bugünden sonra pozitife dönmez diye düşünüyorum dün azda bir çizgi görünce içimde bir kıpırtı olmuştu demekki igenenin etkisiymiş

Eklentiler

• IMG_20241213_074200.jpg
    27,8 KB · Görüntüleme: 55
Kasık ağrısı gebelik varsa da yoksa da normal sır kuzum bu dönemde. Çatlamanin üzerinden 14 gün geçtiyse bence bir test daha yapabilirsin. Çünkü zaten regl olman gerekiyor gebelik yoksa bugün
Canım elimde son bir testim kaldı o yüzden beklemek istedim pazar günü yapıcam inşallah varsa da daha net çıksın diye çarşamba günü yaptığım test böyleydi canım

Eklentiler

• Screenshot_2024-12-13-00-22-25-896_com.miui.gallery.jpg
    115,4 KB · Görüntüleme: 40
Canım elimde son bir testim kaldı o yüzden beklemek istedim pazar günü yapıcam inşallah varsa da daha net çıksın diye çarşamba günü yaptığım test böyleydi canım
Ne kadar sabır o kadar garanti ve net sonuç

Yani var çizgi belirgin olmasa da insallah lazar ordan sana göz kırpan değilde böyle bangır bangır bagaran ben burdayım diyen bir çizgi çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…