Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydınn çatlatma iğnesinden mi bilmiyorum ama çizgi var. inşallah vardır yaaaGünaydın kızlar sabah test yaptım 3 4 dk bekledim birşey yoktu geri uyudum kalktığımda da böle gördüm çatlatma iğnesini vurdugum günü saymıyorum 12. Gün bugün çizgi iğnenin etkisimidir sizce
İnş vardır ama ilk testi yaptığım da çıkmadı 2 3 saat sonra çıktıgünaydınn çatlatma iğnesinden mi bilmiyorum ama çizgi var. inşallah vardır yaaa
Canım pozitif görünüyor ama bence kan vermeden önce iki gün sonra tekrarla testi varsa hem daha hızlı hem de daha berlirgin çıkarGünaydın kızlar sabah test yaptım 3 4 dk bekledim birşey yoktu geri uyudum kalktığımda da böle gördüm çatlatma iğnesini vurdugum günü saymıyorum 12. Gün bugün çizgi iğnenin etkisimidir sizce
Canım daha garanti olsun diye bence pazartesiyi bekle o zaman da gecikmem daha net olmuş olur zatenKızlar merhaba bu ay kendimi gebe gibi hissediyorum önceki gebeliğimle benzer şeylerim var göğüs Sertliği alt karında şişkinlik vs bugün veya yarın regl günüm bi yandan hemen kan verip öğrenmek istiyorum sonucu bi yandan da pazartesiye kadar beklemek istiyorum elimde gebelik testi yok onunla uğraşana kadar kan veririm net sonuç çıkar diye düşünüyorum sizce yarın mı kan vermeliyim
Duramıyorum ama heyecandanCanım daha garanti olsun diye bence pazartesiyi bekle o zaman da gecikmem daha net olmuş olur zaten
Ay çok haklısın heyecanlanmakta nsan bir an önce varsa ogrenmekmistiyir ama diyelim ki 7 çıktı üç gün var mı yok mu diye kendi kendine stres yapacaksın. En azından pazartesi daha yüksek bir rakamla öğrenirsinDuramıyorum ama heyecandan
Evet doğru zaten öncekinde ben bu stresi çok yaşadım gecikmenin 5.günü 1.2 ile negatif çıktı 11.gün 27 ile öğrenmiştim geç döllenme olduğu için sürekli hamile miyim belli olsun değilsem adet olayım diyip duruyordumAy çok haklısın heyecanlanmakta nsan bir an önce varsa ogrenmekmistiyir ama diyelim ki 7 çıktı üç gün var mı yok mu diye kendi kendine stres yapacaksın. En azından pazartesi daha yüksek bir rakamla öğrenirsin
İlk 10 dk’dan sonra çıkan sonucu dikkate almayın diye yazar prospektüsünde canım. İlk 5 dkda çıkan doğru sonuçturGünaydın kızlar sabah test yaptım 3 4 dk bekledim birşey yoktu geri uyudum kalktığımda da böle gördüm çatlatma iğnesini vurdugum günü saymıyorum 12. Gün bugün çizgi iğnenin etkisimidir sizce
Ben iğnenin etkisi diye düşünüyorum kendimi heveslendirmek istemiyorum Allah nasip ederse pazar günü sabah yapayım evde test diye düşündüm daha net olur varsa köyü çıkarCanım pozitif görünüyor ama bence kan vermeden önce iki gün sonra tekrarla testi varsa hem daha hızlı hem de daha berlirgin çıkar
Bilmiyorum ki 10 dk da mı çıktı ben 2 3 dk baktım uykum vardı 8 e kadar uyim nasıl olsa yok deyip gidip yattımİlk 10 dk’dan sonra çıkan sonucu dikkate almayın diye yazar prospektüsünde canım. İlk 5 dkda çıkan doğru sonuçtur
En iyisi adet günün yaklaşınca tekrarla daha net sonuç alırsınBilmiyorum ki 10 dk da mı çıktı ben 2 3 dk baktım uykum vardı 8 e kadar uyim nasıl olsa yok deyip gidip yattım
bencede pazartesiyi bekle. sonra yine bekliyorsun. hatta dayanabilirsen 1 -2 hafta bekle. bi gidersin bi bakarsın 3 bin olmuş inşallahKızlar merhaba bu ay kendimi gebe gibi hissediyorum önceki gebeliğimle benzer şeylerim var göğüs Sertliği alt karında şişkinlik vs bugün veya yarın regl günüm bi yandan hemen kan verip öğrenmek istiyorum sonucu bi yandan da pazartesiye kadar beklemek istiyorum elimde gebelik testi yok onunla uğraşana kadar kan veririm net sonuç çıkar diye düşünüyorum sizce yarın mı kan vermeliyim
Dün 11. Gündeydim canımmReglin kaçıncı günündedin şuanda
Evet 3 gün daha bekleyip pazar günü yapiyim diyorum kesin sonuç olur hiçte kafam karışmazEn iyisi adet günün yaklaşınca tekrarla daha net sonuç alırsın
Atayım mı kız bir bakıver EldorinBu sabah sabah yine mi geldi demezen ovülasyon testimi atsam bakar mısınız
Canım benim öncelikle başın sağolsun. Bebek kaybetmek ne demektir iyi bilirim. Ama maalesef biz kadınların kaderinde var bu, kaçış yok... Bak daha yeni denemelere başlamışsınız tekrardan. Bende bu ay ovulasyon testiyle denedim olmadı. Bir sürü insan bizim gibi. Ama olmayacak diye birşey yok tabiki. Yaşın daha çook genç, mutlaka ki çocuklarınız olacak, buna zamanınız çok var. Elbette olacak, şimdi en sorunlu insanların bile bebeği oluyor gelişmiş tıpla. Ki sizin sorununuz bile yok. O yüzden hiç üzme kendini ve bebeğini bekle derimTemmuzda kurtaj oldum maalesef kalp atışı olmadığı için 9 haftalik. Sonra 2 ay korunun dedi doktorumuz sonra devam edebilirsiniz dedi. Ama olmadı. 26 yaşındayım. Bu ay ovu testiyle çok güvenmiştim ama madi işte.