• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Kasım tüp bebek transferi olanlar burdamı ?

Herkes bir değil benim sağlıksız dememin sebebi zaten benim hep kimyasal oluyor düşük oluyor ondan buda düşük değer olduğu için öyle olur demek istedim ama bu değerler başlayıp çok var sağlıklı olan ben okadr şanslı olamadım malesef bu 5. Olacak eğer sağlıksız olursa ki hiç umudum yok
Bu düşük ve kimyasalların sebebi araştırıldı mı cd56 testini yaptırmanızı öneririm bağışıklık ile alakalı bir durum olabilir

Bende dün yani 28 Kasım da 3 gün embriyosu dondurulmuş transferim yapıldı test günüm 10 Aralık

merhaba benim 18 kasim transfer 5. Gun embriyosu. Transfer sonrasi 5. Gun kanda ogrendim 17 ile 6. Gun 35, 7. Gün 60 8. Gün 110( aksam,10. Gün 200 (sabah), yarin 12. Gun bakalim sonuc ne gelecek iki adet dondurulmus pgtli 5. Gun embriyosu.

Bende 18 de 1 adet doldurulmuş embriyo transferi oldum 30 da kan testim var benim de. ikimizinde olur inşallah, evde erken gebelik yaptım bugün çıkmadı erken ama 5. Günde öıkanşarı çok okudum acaba yokmu diyede içim içimi yiyor sende durum ne
Merhaba arkadaşlar yarın sabah transfer olucam bende çok heyecanlıyım nasip kısmet bakalım

Bende dün yani 28 Kasım da 3 gün embriyosu dondurulmuş transferim yapıldı test günüm 10 Aralık
Ben de yarın 3.gün dondurulmuş embriyo transferi olucam kızlar çok heyecanlı ve tedirginim. 8 yaşında bir oğlum var oda tüp bebekti ama o iyi kalite beşinci gün embyosuydu. Tabiki Rabbim ol derse olur ama. 3.gün embryosunun daha az tutunma şansı olduğunu söyleyenler oluyor. Size böyle söyleyen oldu mu inşallah pozitifleri alırız.

Merhaba ben 4. Transferimi olacağım. Dün saat 19 da adet oldum ama doktorum bugün ilaçlara başlattı aslında 1. Gün sayılmıyor mu bugün normalde 2. Gün başlardık sormak istedim bu şekilde olanlar var mı :/

Ben de yarın 3.gün dondurulmuş embriyo transferi olucam kızlar çok heyecanlı ve tedirginim. 8 yaşında bir oğlum var oda tüp bebekti ama o iyi kalite beşinci gün embyosuydu. Tabiki Rabbim ol derse olur ama. 3.gün embryosunun daha az tutunma şansı olduğunu söyleyenler oluyor. Size böyle söyleyen oldu mu inşallah pozitifleri alırız.
Hiç alakası yok bu benim 3. Tüp bebeğim ilk ikisi de 3. Gündü ve tuttu ama 1. Dış gebelik oldu 2. Düşük oldu ama tuttu yani

Ben de 20 kasımda dondurulmuş 5. Gün çift embriyo transferi oldum. Bugün 9. Günüm kan testim 0 çıktı maalesef. Umudum kalmadı artar mı bilmiyorum

Merhabalar kasım anneleri kasımın 18’inde 2 adet 5 .gün dondurulmuş embriyo transferi oldum .yaş 27 ve 3. Denemem Şuan bekleme sürecindeyim . Ayın 30 unda testim belli olucak benim gibi bekleyen anneler var mı ?
Sonucun belli oldu mu canım

Sonucun belli oldu mu canım
Evet canım Hamileyim 12.günüm biraz lekelenmem oldu sanırsam tutunmadan kaynaklı akşamda iğne yapıcam bir kaç gün takip edicez inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin bebeğim tutunsa bile korkularımız bitmiyor endişe hep var

merhaba benim 18 kasim transfer 5. Gun embriyosu. Transfer sonrasi 5. Gun kanda ogrendim 17 ile 6. Gun 35, 7. Gün 60 8. Gün 110( aksam,10. Gün 200 (sabah), yarin 12. Gun bakalim sonuc ne gelecek iki adet dondurulmus pgtli 5. Gun embriyosu.
Lekenlenmen oldu mu bende hamileyim 10 . Günde 671 ile öğrendim bugün hafifi lekenlenmem oldu

su ana kadar hic lekenleme olmadi. Bugun sabah test yaptim tekrar 12. Gun 449 geldi. Hemsireye yazdigimda genelde 10. Gun 300 ustu geliyor tek olabilir dedi cok merak ediyorum saglikla ilerleyebilcek mi tek mi cift mi asiri kaygili biri oldum son gunlerde

su ana kadar hic lekenleme olmadi. Bugun sabah test yaptim tekrar 12. Gun 449 geldi. Hemsireye yazdigimda genelde 10. Gun 300 ustu geliyor tek olabilir dedi cok merak ediyorum saglikla ilerleyebilcek mi tek mi cift mi asiri kaygili biri oldum son gunlerde
Gayet güzel ilerlemiş önemli olan sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesi benimde tek mi çift mi belli değil . Bu bile bizler için mucize sayılır . Stres yapma sende ultrasonu bekle bebeğini kendi gözlerinle gör inşallah 🙏

Evet canım Hamileyim 12.günüm biraz lekelenmem oldu sanırsam tutunmadan kaynaklı akşamda iğne yapıcam bir kaç gün takip edicez inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin bebeğim tutunsa bile korkularımız bitmiyor endişe hep var
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bizede pozitifleri görmeyi 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Herkes bir değil benim sağlıksız dememin sebebi zaten benim hep kimyasal oluyor düşük oluyor ondan buda düşük değer olduğu için öyle olur demek istedim ama bu değerler başlayıp çok var sağlıklı olan ben okadr şanslı olamadım malesef bu 5. Olacak eğer sağlıksız olursa ki hiç umudum yok
Canım aynı opudan toplanan yumurtaların mi kimyasal oldu ?

Back
X