Merhaba ne durumdasınız merak ettim siziyok yapmadım testim yok eşime söyledim gelince alsın, ama ataşim epey yükseldi, ovulasyon günümü değiştirdi femometr, ertility değiştirmedi, test de yapamadım duygusal olarak kötüyüm, sağ kasığıma sürekli ağrı giriyor korkuyorum adet olucam diye
Folik asit kullanıyor musunuzKızlar ben doktora gittim çok şükür değerlerim güzel sıkıntı yok ama 10 gün önce 0.100 olan beta değerim şimdi 2 çıkmış yükseliyor demek mi bu
Evet kullanıyorumFolik asit kullanıyor musunuz
O yüzden artmıştırEvet kullanıyorum
Nasıl yani öyle bir etkisi mi varmış onunO yüzden artmıştır
Evet benimde 0,6 çıktı bir hafta sonra 0,99 çıktıNasıl yani öyle bir etkisi mi varmış onun
Allah Allah sonra ne oldu pekiEvet benimde 0,6 çıktı bir hafta sonra 0,99 çıktı
Bir şey olmadı gebe değilim fnfnnfAllah Allah sonra ne oldu pe
Hmm hayırlısı inşallah yeni yılda olur umudunu kaybetme sakınBir şey olmadı gebe değilim fnfnnf
Yok iyim bir sıkıntım yok teşekkğr ederimHmm hayırlısı inşallah yeni yılda olur umudunu kaybetme sakın
Evet çizgi gözüküyor daha önceki günlerde yapmış mıydınız test ? Ben 2 kez çatlatma iğnesi kullandım 13. Güne kadar pozitif gördüm inşallah sizinki iğne etkisi değildir1.aşılama da 9. Gün negatif oldu bir daha pozitife dönmedi sonra adet oldum zaten ilk defa gördüm minicik çizgide olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?