2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Kızlar selam. normalde 25-26-27 aralık civarı regl olmayı bekliyordum henüz regl olmadım. Sol kasığımda bacağıma vuran ağrı oluyor, şişkinlik ve göğüs hassasiyeti de var. Dün test yaptığımda negatif çıktı. Sol kasık ağrısı biraz garip, acaba kist olabilir mi? Daha önce yaşayan var mı bu belirtileri

Kızlar ben doktora gittim çok şükür değerlerim güzel sıkıntı yok ama 10 gün önce 0.100 olan beta değerim şimdi 2 çıkmış yükseliyor demek mi bu

adet oldum. nasip sonraki aya insallah. sat 27.12 bat 31.01... oglumun dogum gunu ocakta belki demiştim.. ama subat da sevgılıler gunu... :)))

Merhaba ne durumdasınız merak ettim sizi

Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar benımde 2. Aşılamam sabırla ve umutla beklıyorum inşallah hayırlı haberler hayırlı sonuçlar alırız hep birlikte

11. Günüm bugün test yaptım yarın kan vericem olabilir mi hayal mi görüyorum

1.aşılama da 9. Gün negatif oldu bir daha pozitife dönmedi sonra adet oldum zaten ilk defa gördüm minicik çizgide olsa

K
1.aşılama da 9. Gün negatif oldu bir daha pozitife dönmedi sonra adet oldum zaten ilk defa gördüm minicik çizgide olsa
Evet çizgi gözüküyor daha önceki günlerde yapmış mıydınız test ? Ben 2 kez çatlatma iğnesi kullandım 13. Güne kadar pozitif gördüm inşallah sizinki iğne etkisi değildir aşılama üzerinden kaç gün geçti tam olarak

12. Gün sabah kan vercem inşallah. Benım 2.aşılamam iğne etkisi 9. Günde gidiyor tamamen benden sonra negatife dönüyordum ilk defa gördüm . 3 ovitrelle denemem var hepsinde aynı olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…