- 1 Kasım 2024
- 517
- 197
- 18
ay ben gorebılıyorum ıkıncı cızgıyı :)Bu gece lekelenmem oldu 5 gün var adete. Testimde sabahki bu şekildeydi. Sizce var mı? Ben bu teste çok güvenmiyorum çünkü daha öncede pozitif çıktı adet oldum
Bende heves ettim sadece bu test güvenilir mi onu bilmiyorumay ben gorebılıyorum ıkıncı cızgıyı :)
bende gördüm :) umarım yalancı test değildirBu gece lekelenmem oldu 5 gün var adete. Testimde sabahki bu şekildeydi. Sizce var mı? Ben bu teste çok güvenmiyorum çünkü daha öncede pozitif çıktı adet oldum
Bende yaptığımda silik çıktıKızlar 6 gün önce çatlatma iğnesi oldum iğne etksini görmek için test yaptım çok silik çıktı. İğnenin etkisinin bu kadar erkenden gitmesi kötü müdür acaba? Herkes 10-12 gün devam eder etkisi diyor çünkü yine mi işe yaramadı bu tedavi
Eki Görüntüle 3525751
canım test yaptın mı ? koyulaşma oldu mu bu gün?Bu gece lekelenmem oldu 5 gün var adete. Testimde sabahki bu şekildeydi. Sizce var mı? Ben bu teste çok güvenmiyorum çünkü daha öncede pozitif çıktı adet oldum
Canım sen ne durumdasın merak ettim seni yaptın mı bir daha test ?canım test yaptın mı ? koyulaşma oldu mu bu gün?
yok yapmadım testim yok eşime söyledim gelince alsın, ama ataşim epey yükseldi, ovulasyon günümü değiştirdi femometr, ertility değiştirmedi, test de yapamadım duygusal olarak kötüyüm, sağ kasığıma sürekli ağrı giriyor korkuyorum adet olucam diyeCanım sen ne durumdasın merak ettim seni yaptın mı bir daha test ?
Olmazsın kuzum ya yap bi testi rahatla bebiş var koyulaşma oldu mu takip etyok yapmadım testim yok eşime söyledim gelince alsın, ama ataşim epey yükseldi, ovulasyon günümü değiştirdi femometr, ertility değiştirmedi, test de yapamadım duygusal olarak kötüyüm, sağ kasığıma sürekli ağrı giriyor korkuyorum adet olucam diye
Benimde böyle çıktı :)
Ay ciddi misinnnBenimde böyle çıktı :)
Elinde başka farklı test varsa emin olmak için tekrarla
Merhaba ben regl oldum silebiliriz bu topikten .Ay canım inşallahhoşgeldin
Bence bir iki gün daha bekle bir tane daha test çünkü bebiş varsa ki inşallah vardır hem çizgi netleşir hem de için rahatlar
Canım net çekersen görebilirim .Ay ciddi misinnnatar mısın testini? Böyleyken beta kaç çıkmıştı ay heyecanlansam mı hiç umut etmemiştim birde laboquik vardı onu da birlikte yapmıştım ama onda pek bişey göremedim
Bu da laboquik canımCanım net çekersen görebilirim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?