Benimde dün çıkmıştı normalde ovulasyon zamanı ya da regl öncesi çıkarGüzel sonuclar aliriz ins. Benim bugun sivilcem cikti sert acaba reglmi olacam
Ben de kendimi cok farkedemem ama sivilce regl döneminde bi tane agrili cikar ordan bilirim. Magnezyum eksikliği de yaparBenimde dün çıkmıştı normalde ovulasyon zamanı ya da regl öncesi çıkardaha regle çok var bilemedim. Kendimi çok dinleyen biri değilim ama bazen bacaklarımda zonklama oluyor, belkide magnezyum eksiğim vardır
Bat ne zaman bence gebelik varİyi akşamlar kızlar testime bakar mısınız
Yrn çatlatma iğnesinin 14. Aşılamanın ise 12.gunu doktorum 12.gun kan testi vermemi söyledi forumda aynı gün aşılama yaptığımız bı arkadaş bugün kan testi verdi ve pozitif olduğunu öğrendi inşallah bende görürüm pozitifleriTavsi etmem cunku belli bi miktar kandada deger artmis olarak cikacaktir buda kafa karistirir beklemelisiniz bat ne zaman
5gunüm var ama çatlatma iğnesi yaptığım için heran olabilirim gebelik yoksaTavsi etmem cunku belli bi miktar kandada deger artmis olarak cikacaktir buda kafa karistirir beklemelisiniz bat ne Zaman
Yazarım canmOlabilir cok merak ediyorum sonucunuzu yazarsaniz
Canım sanırım bir hafta var bu ay geç yumurtladım 8 aralıkra yumurtlama akıntım olduBat ne zaman bence gebelik var
Beklemeden çektim fotoğrafı canım 5-10dk arasıdır markası awoxKaçıncı dakikada bu canım
Ben bu sabah regl oldum canım bu ay olmadı umarım sende güzel haberler vardirYarın hep birlikte yapalım
Bence var inşallah yanıltmazCanım sanırım bir hafta var bu ay geç yumurtladım 8 aralıkra yumurtlama akıntım oldu
Ay inşallah vardırBence var inşallah yanıltmaz
AMh biz kaç eşiniz test verdi mi erkek de sorun yoksa genel de bir sene içinde hamile kalınıyorGüzel sonuclar aliriz ins. Benim bugun sivilcem cikti sert acaba reglmi olacam. Bu ayida güzel degerlendirdik gun asiri. Ama bnm amh dusuk bakalım
Ben test yapmadim daha cnm bel agarım başladı beklıcam ben test için yarın yaparım sabahBen bu sabah regl oldum canım bu ay olmadı umarım sende güzel haberler vardir
kesinlikle. acaba geç döllenme mi öyle mi böyle mi kafayı yiyorsunÇok şükür 16 gün gecikmeyle adet oldum. Şükür diyorum çünkü adet olmakta çok güzel ben onu anladım. Biliyorsun hamile değilsin adet gelmiyor o nedenle birşeylere baştan baslayamiyorsunm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?